Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LR - viteza - Casa Poporului - 18.12.05

View Poll Results: Politia este?
Dusman! 64 88.89%
Prieten! 8 11.11%
Voters: 72. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 18-12-05, 20:12   #61
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

200 sx...inca odata scuze.....m-am aprins aiurea,sunt doar suparat ca s-a terminat asa stupid cursa...scuze inca odata .....de fel nu ma i-a gura pe dinainte,astazi probabil ca si frigul si dezamagirea....inca o data mii de scuze...
Old 18-12-05, 20:37   #62
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Mda, la start cred ca au fost cele mai marfa si puternice masini de pana acum, inclusiv Lambo, acum nimeni nu se mai poate plange ca vad numai Dacii si Oltene la start, erau si din alea dar chiar alergau deci nimeni nu poate sa spuna nimik. Masini putine (dar una si una), lume putina, frig de inghetau pietrele, multi dintre noi pe margine, spectacol...
Sunt foarte curios daca s-au ridicat costurile acestei etape la cele de pe aeroport?
Old 18-12-05, 20:37   #63
rada_ady
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"bodyspeed\"
din cele auzite de la cei prezenti a fost o cursa de sfarsit de an reusita asta in afara de acel accident dar asta e daca s-a intamplat
Felicitari tuturor participantilor
ceva detalii cum s-a descurcat baiatul(dany) cu oltcit de la noi de la craiova de la nospeedlimit din cele auzite : a fugit masina super
dani s-a descurcat minunat.s-a tras cu 3 masini si le-a facut pe toate.un oltcit tare din bucuresti ,un espero si o dacie cu numere de constanta cu un sofer care erea 100% sigur ca ii da fum.deh se baza pe 2 carburatoare dublu corp si nu mai stiu ce modificari.in afara de asta pe final i s-a rupt fulia de la elicea de racire si deci a ramas si fara racire si fara incarcare la masina.da a rezolvat-o si acum cred ca e in drum spre craiova.oricum nu se mai putea da ca imediat dupa ce i s-a defectat masina a dat golfu in sgm
Old 18-12-05, 21:07   #64
rada_ady

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:

in primul rand imi pare rau pentru SGM ca s-a trezit cu masina varza fara sa fie vinovat cu ceva.oricum daca il ajuta cu ceva cred ca cei ce erau in spatele gardului de protectie langa masina lui ii multumesc ca a parcat-o acolo.oricum sper sa te vad cu ea cat mai repede la facultate si imi pare rau ca nu ai facut o liniuta cu dani pmd,oltcitul rosu.poate pe viitor va trageti
200sx verifica-ti franele pe spate ca nu prea au franat deloc ; meseriasa manevra la final felicitari
rada_ady is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 21:08   #65
rada_ady

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:

si acum sa-mi spun si eu parerea despre aceasta cursa organizata de legal racing nu de acr:
!-a greseala si cea mai mare din cauza careia a fost un accident si mai erea sa mai fie unul a fost INSUFICIENTA SPATiULUI DE FRANARE;daca erea spatiu de franare,nici golfu nu erea fortat sa franeze brusc ,nici 200sx nu ne mai dadea emotii;apropo lui 200sx nu i-au tinut decat franele pe fata
A 2-a greseala participantii,ereau lasati sa se traga si pe linia de intoarcere la start
A 3-a greseala: pe noi cei de pe margine ne-au lasat sa tremuram.nu am avut de unde sa ne luam un ceai sau o cafea,si nici ceva de mancat,mai ales ca unii ereau veniti din afara bucurestiului.

cam astea ar fi in mare
oricum celor veniti din afara nu cred ca le-a convenit sa dea 500 000 pe inscriere +2000 000 carburant, ca sa se traga de 3 ori
si oricum pe viitor sper ca sebastian sa nu mai critice cursele din craiova organizate cu acr-ul pt ca vad ca si legal racing face greseli si in plus ,daca nu era sgm-ul golful se ducea direct in spectatorii care ereau in spatele barierei de protectie si care cred ca au vazut moartea cu ochii.eu am fost la 10 m de accident si stiu ce vorbesc.in plus daca sgm-ul erea langa masina nu il vedeam prea bine;deci sebastian pe viitor sper sa nu mai comentezi ceva legat de ACR ca oricum greseli face si LR
Si acum felicitarile:felicitari la toti participantii;felicitari pt 200sx ca a avut stapanire de sine si a reusit sa faca manevra aia pe final ca altfel se oprea direct in masina din fata.eu consider ca ai fost sofer adevarat ;un incepator nu cred ca reactiona asa.
oricum,dani ,baiatul cu oltcit-ul rosu din craiova , si-a facut o impresie nu prea buna despre cursele legale din Bucuresti si dupa cat am vb cu el nu cred ca mai vine prea curand
Old 18-12-05, 21:34   #66
DjAlcohol
Sun Racers Member

Stage 5

DjAlcohol's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[SEAT]

Nu \"erea\" nici un spectator pe traiectoria golfului...
DjAlcohol is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 21:40   #67
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
A 2-a greseala participantii,ereau lasati sa se traga si pe linia de intoarcere la start

nu erau lasati! eu la fiecare trecere am vazut ca reprezentantii organizatorului avertizau participantii sa mearga cu grija... sau chiar venea Andrei cu Subaru pe post de \"safety car\".
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 21:47   #68
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"rada_ady\"
si acum sa-mi zic si eu parerea despre aceasta cursa organizata de legal racing nu de acr:
!-a greseala si cea mai mare din cauza careia a fost un accident si mai erea sa mai fie unul a fost INSUFICIENTA SPATiULUI DE FRANARE;daca erea spatiu de franare,nici golfu nu erea fortat sa franeze brusc ,nici 200sx nu ne mai dadea emotii;apropo lui 200sx nu i-au tinut decat franele pe fata
A 3-a greseala: pe noi cei de pe margine ne-au lasat sa tremuram.nu am avut de unde sa ne luam un ceai sau o cafea,si nici ceva de mancat,mai ales ca unii ereau veniti din afara bucurestiului.

cam astea ar fi in mare
oricum celor veniti din afara nu cred ca le-a convenit sa dea 500 000 pe inscriere +2000 000 carburant, ca sa se traga de 3 ori
si oricum pe viitor sper ca sebastian sa nu mai critice cursele din craiova organizate cu acr-ul pt ca vad ca si legal racing face greseli si in plus ,daca nu era sgm-ul golful se ducea direct in spectatorii care ereau in spatele barierei de protectie si care cred ca au vazut moartea cu ochii.eu am fost la 10 m de accident si stiu ce vorbesc.in plus daca sgm-ul erea langa masina nu il vedeam prea bine;deci sebastian pe viitor sper sa nu mai comentezi ceva legat de ACR ca oricum greseli face si LR
Si acum felicitarile:felicitari la toti participantii;felicitari pt 200sx ca a avut stapanire de sine si a reusit sa faca manevra aia pe final ca altfel se oprea direct in masina din fata.eu consider ca ai fost sofer adevarat ;un incepator nu cred ca reactiona asa.
oricum,dani ,baiatul cu oltcit-ul rosu din craiova , si-a facut o impresie nu prea buna despre cursele legale din Bucuresti si dupa cat am vb cu el nu cred ca mai vine prea curand
Clar tu ori nu ai fost acolo ori nu vezi bine. Golf-ul a franat total aiurea , violent , cand mai avea o GRAMADA de loc de franare .
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 21:51   #69
rada_ady

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:

am fost exact la 10 -m de accident;eram la masina la oltcitul rosu.si am vazut cum a franat.era intai sa loveasca bmw-ul
Old 18-12-05, 21:54   #70
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re:

Quote:
am fost exact la 10 -m de accident;eream la masina la oltcitul rosu.si am vazut cum a franat.era intai sa loveasca bmw-ul
Daca EREAI la masina inseamna ca nu ai vazut bine de unde a bruscat el frana .
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 21:58   #71
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

o intrebare pentru cei care au fost amendati de politie :
nu puteti sa faceti o contestatie ????
adik tot ce ati facut voi a fost la o chestie legala...cu ce ati incalcat legea ???

ei trebuiau sa se ocupe doar de siguranta !!!
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 22:01   #72
rada_ady

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

nu erau lasati! eu la fiecare trecere am vazut ca reprezentantii organizatorului avertizau participantii sa mearga cu grija... sau chiar venea Andrei cu Subaru pe post de \"safety car\".
asta mai pe final;dar inainte?
Old 18-12-05, 22:05   #73
sevi

Stage 4

sevi's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
adik tot ce ati facut voi a fost la o chestie legala...cu ce ati incalcat legea ???

De cate ori ai facut contestatie si s-a aprobat?
sevi is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 22:05   #74
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

asta mai pe final;dar inainte?
eu de fiecare data cand am trecut pe acolo asta am vazut! ca aveau grija de intoarcerea la start!

si m-am dat la fiecare tura de la incepere pana la inchidere... (de 3 ori mai exact)
Old 18-12-05, 22:08   #75
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Mustang Mach One\"

Pai nu cred ca amenzile au fost date pentru ce s-a intamplat in zona de curse, adica pe circuitul start-finish-start...

Si daca te-a oprit dupaia ca nu aveai jantele din talon, sau aveai folie neautorizata, sau n-aveai tobe... nu prea ai ce contestatie sa faci..
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -