a facut dreapta sa nu intre...cred ca s-a speriat si a apasat prea tare frana..si sa dus taras..nu asta e problema...problema sunt daciile alea si toate masinile vechi care chiar nu puteau sa franeze...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
e vb de cel negru....chiar nu intzeleg de ce a procedat asa...cat despre felul de a conduce...am vazut la prisma la indemanare,mai mult il conduce masina pe el
sa nu se creada ca ii iau apararea lu 200SX dar masina trage bine si are tendinta de a scapa ...asta nu inseamna ca este sofer prost ....
si numai incercati sa faceti discriminari despre cei cu dacii
puneti-va in locul lor
daciile sa vina pe aeroport unde e locu de franare cat cursa....aici era destul de mic spatiu de franare pentru o dacie.. nu tre sa se supere nimeni...a fost parerea mea
ala cu nissanul cred ca e cel mai kamikaze sofer din catzi am vazut.....si la prisma la indemanare el a reusut sa iasa in decor la mama dracului prin boschetii din fundul parcarii.... nu mai primitzi fratzilor asemenea specimene la curse....si asa se obtin greu autorizatiile si .....mai avea putzi ala si se ingigea in masina de pompieri.....cat de varza tre sa fii ca soder sa calezi rotile pe fata sa te duci tarash cu masina in loc sa franeze progresiv,ca avea spatziu suficient pre o franare progresiva....in rest masini misto...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
RoSonic.....ne cunoatem?tziam vb urat?se pare ca tu da!!eu nu imi spuneam decat parerea.....cat mai pe ocolite in asa fel sa nu jignesc prea tare pe nimeni....oricum felul tau de a purta o discutzie lasa mult de dorit...
daciile sa vina pe aeroport unde e locu de franare cat cursa....aici era destul de mic spatiu de franare pentru o dacie.. nu tre sa se supere nimeni...a fost parerea mea
Domnu' ... daca nu va suparati .... azi probleme cu franele nu au aparut la dacii . Accidentul care a pus punct prematur curselor a fost provocat de franele unui Golf . Dacia era parcata si ... crede-ma are frane de 10 ori mai bune decat multe din masinile care s-au prezentat.
nu e vorba de accident...e vorba de dacia aia alba...nu aia care a fost busita..cealalta..tot alba... s-a dat cu un olcit si cand a terminat cursa a facut frana de motor... dak nu era sofer si nu facea frana aia nu se mai oprea...