19-12-05, 09:13
|
|
Oltcit Driver
 Stage 4
Member of: [Oltcit] [CITROEN]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"co-k\"
|
deci pana la urma PMDul a fost cea mai tare masina! L-a batut si pe Ono  eram sigur ca un parlit de Lambo nu are nici o sansa in fata Oltcit Power!!!
19-12-05, 09:28
|
|
Stage 2
Member of: [Midnight Racers]
|
Cursa-Super tare!!!Organizarea-Perfecta!!!accidentul-nu eram prezent.Felicitari lui Sebastian si Team-ului de la Lgal Racing,bravo baeti,so tineti asa mai departe!Felicitari lui Andrei Tentean si lui ONO pentru masinile ce le poseda si sper ca alta data sa poata veni si mai multa lume din rep Moldova.SA STITI CA FACE SA CHELTUI UN PIC(O GROAZA DE BANI)DAR SA TE DAI CU NISTE MASINUTE BUNE,MAI PRECIS PERFECT ARANJATE(POATE NU TOATE,DAR MAJORITATEA)!!!sper sa putem veni cu totii la primavara sa facem niste liniute de cinste ca va zic cinstit fratilor ca face!inca o data felicitari!felicitari tuturor!!!
P.S.- sidatii va rog disconected lui \"gelu_r\"daca nu ma insel ca doar posturile lui se vad pe aici,doar prostii!!!
|
|
|
19-12-05, 09:50
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Alfa_band\"
Da prietene voi care singura legatura cu lumea curselor o aveti prin intermediul unui calculator!Poate ma insel in legatura cu unii dintre voi dar inafara de posturi tampite nu mai ai ce citii.Ce va fu_te grija cu ce se trage x sau y fiecare dupa bani ca orice in viata eu m-am tras cu dacie 1310 logan urs etc ce am prins si nicioadata nu m-am dus la vreunu cu o skoda din 1914 ce cauti frate aici!
|
alfa band greseti, tazmania a fost la curse si s-a dat, dar in parcare
|
|
|
19-12-05, 09:55
|
|
Stage 3
|
Pana una alta mai multe poze de la eveniment s-au pus pe undeva? sau urmeaza?
|
|
|
19-12-05, 10:01
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
o sa apara
|
|
|
19-12-05, 10:27
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Felicitari pentru cursa!
NU am apucat sa vad foarte mult-am ajuns foarte tarziu.
Cat despre cei care comenteaza-gen Gelu si nu mai stiu care- Bah baieti fiti mai seriosi........va luati de oameni la care veniti sa cascati ochii-dupa aia faceti caterinka de 2 lei.
Ce mi-ar place sa va vad odata in fata
|
19-12-05, 10:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
Nu-mi vine sa cred..filmul cu Ono vs. Olcit...  ...
Brrr....Oare s-a lasat Ono ?
|
|
|
19-12-05, 10:36
|
|
 Stage 4
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"peter\"
Nu-mi vine sa cred..filmul cu Ono vs. Olcit...  ...
Brrr....Oare s-a lasat Ono ? 
|
Nuuuu, clar oltcitul e mai bun  , respect pt ono ca face spectacol ...
|
|
|
19-12-05, 11:04
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
nu`l bagati in seama pe gelu....cred ca daca ii dati disconnect isi face clona si nu rezolvati nimic...
|
|
|
19-12-05, 11:12
|
|
Stock
|
Am fost si eu la spectacolul de ieri si nu vreau sa imi dau cu parerea daca a fost bine sau rau...nu am suficienta experienta sa o pot face,in schimb pot spune din punctul de vedere al unui spectator ca am incercat sa privesc cursa din mai multe locatii si din aproape nici un punct nu se putea vedea pista de la un capat la celalant(nu sunt pitic),exceptie facand cei ce sau urcat in copaci.spun asta nu ca un repros ci pt.ca in viitor daca se mai foloseste aceasta locatie sa se ia in consideratie si acest aspect.Felicitari participantilor.
|
|
|
19-12-05, 11:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mouse\"
Am fost si eu la spectacolul de ieri si nu vreau sa imi dau cu parerea daca a fost bine sau rau...nu am suficienta experienta sa o pot face,in schimb pot spune din punctul de vedere al unui spectator ca am incercat sa privesc cursa din mai multe locatii si din aproape nici un punct nu se putea vedea pista de la un capat la celalant(nu sunt pitic),exceptie facand cei ce sau urcat in copaci.spun asta nu ca un repros ci pt.ca in viitor daca se mai foloseste aceasta locatie sa se ia in consideratie si acest aspect.Felicitari participantilor.
|
OK
|
|
|
19-12-05, 13:50
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE]
|
Orice locatie are si puncte slabe, mie mi se pare super ideea si chiar as vrea sa se mai faca....PAREREA MEA....
Celor ce ziceau ca nu au ce cauta cei cu dacii si oltcite la start nu le propun decat sa gaseasca o masina de A1 care sa il mai si faca pe Dany (PMD).......condusa de ei........dak au carnet binenteles.......va spun eu ca o sa fie greu.......si nu e numai el,sunt mai multi ca el, asa ca ciocu mic baieti dak inca sunteti spectatori.
Sper sa nu-mi sariti in cap acum ca vb desi am 17 ani.Imi permit sa vorbesc pt ca eu nu fac afirmatiile voastre.Fiecare vine cu masina lui in care a investit bani (poate fff multi) dar cel mai important PASIUNE !!!
Cu respekt !!!
19-12-05, 14:23
|
|
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"zA_pRi3$t_EVO\"
Frate, am stat o juma de ora sa downloadez \"nu pot sa cred\" ala....ce nu poti sa crezi ??? 
|
nu pot sa cred cum au putut sa o faca pe aia cu mertu totiiii....
|
|
|
19-12-05, 14:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
Parerea mea e ca tipa aia a venit acolo ptr. reclama
|
|