Lasati si voi un numarde telefon sau un yahoo ID, cel sau cei care s-au ocupat cel mai mult de inregistrarea clubului. Sunt interesat de acelasi aspect. Ce, cum, cat si unde.
Multumesc mult!
Liviu - Ghost Racing Team - Craiova
Lasati si voi un numarde telefon sau un yahoo ID, cel sau cei care s-au ocupat cel mai mult de inregistrarea clubului. Sunt interesat de acelasi aspect. Ce, cum, cat si unde.
Multumesc mult!
Liviu - Ghost Racing Team - Craiova
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Sal am vazut azi ca am fost si eu acceptat in clubul vostru si as dori sa stiu si eu cu cine tre sa vb ca sa imi cumpar si eu un parasolar cu x team si ceva pt luneta si cat costa ca sa am banii pregatiti )
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
tot eu iti raspund si iti zic in felul urmator
1 eu nu sunt inca membru x-team
2 daca imi apare semnul de la x-team sau ori ce alt club nu inseamna ca trebuie sa il faci mincinosc ca nu e frumoas ca stiu prea bine ce am vazut aseara dar nu are rost sa continui ca daca ma enervezi iti zic si ce masini au fost acolo si ce numere de inmatriculare si toate cele
3 nu amestec x-teamul ca nu e frumos
4 nu e o rusine sa recunosti ca faci ilegale
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Tu nu prea intelegi ... ce vrea bishop .. si ce-am vrut eu sa-ti spun prin ce ti-am scris... tu ori esti noob ori .. nu stiu .. ca vad ca ai 23 de ani so ..
n-a zis nimeni ca e rusine, dar nici in ordine nu e ... so .. please... shut the hell up.. : / 10xz
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Xtreme Club Emotion] [FORD] [4Tuning International] [AUDI]
sal sunt mai nou in ale tuningului prin cta dar in curand o sa aveti o mica surpriza sau ce se poate face cu un seria 5 model 90 si cu bani putini dar cu multa pasiune (si truda)
Andule... ne vedem samabata la sala. Pe la 20:30 - 21:00. Pupici De data asta sunt prezent cu siguranta. Daca voi lipsii accept orice jigniri posibile.