![]() |
Asociatia X-Team Racing Club
De azi, X-Team nu mai e un simplu club. A devenit o asociatie cu toate actele in regula. Aceasta se numeste Ascociatia Team Racing Club. Ne-au iesit toate actele necesare infiintzarii unei asociatii si dorim sa facem in Constanta multe lucruri bune automobilismului . Suntem deabia la inceput cu asocitia si speram sa auziti de noi numai de bine si sa avem numai rezultate bune oriunde mergem .
Cu respect. Dragos MDN |
!
Succes in tot ceea ce vreti sa faceti...poate am putea si colabora...vorbim daca vrei pe privat...;)
|
Welcome back boys......Felicitari inca odata.....sampania unde e???? :D
|
neah....nu sampanie,benzina super100 :lol:
|
o sa vina dar o sa fie si un pic surpriza :D 8)
|
O sa fie surpriza ca nu o sa o vedetzi cand vine:)) .vine pe NEVE :P
|
Re:
Quote:
Warning nu mancatzi orez cu lapte si banane .. e rauuu fratee e rau ... de fapt e moale :P io unu ashtept cursa organizata de ei .. ar fii a 2`a si daca ar fii la fel de reushita k prima ... inseamna k nu au invatzat nimik ... trebuie sa fie de 2 ori mai buna :P /... acu v`am lasat k se impute treaba |
psihoo cursa vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee repara masina cit potzii de rpd ca nu se stie cind apare un anuntz :twisted: :twisted:
|
Bai ati inebunit???? O puneti de o cursa mica pana de Craciun??? :wink:
|
am auzit ca acum pe 10.
Detaliiiiiiiii! |
am inteles ca nu primitzi o semnatura de la primarie??? asea e ? aia va tine in loc?
|
Re:
Quote:
|
Incepand cu data de 13 ianuarie 2006 oricine este asteptat sa se inscrie in Asociatia Club Sportiv X-Team Racing Club Constanta. Pt. mai multe informatii si detalii puteti afla de la oricare dintre membi fondatori (CT-05-ZMA, CT-83- DTA, CT-28-TRA( Skoda Fabia ), CT-82-MDN, B-40-RDV, B-40-UAA, CT-80-TOY, CT-80-BMC ) si ne puteti gasi in fiecare seara la Sala Sporturilor din Constanta.
|
Felicitari din partea Insomnia Racing Club! :D
|
ms mult zetemte si chiar mai bine spus INSOMNIA
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning