Parerea mea, nu e nimic spectaculos de vazut.Cred ca in mare,maxim 10 masini (de strada) din cele expuse nu le-am vazut pe strazile Bucurestiului Ce mi-a placut sa vad : masinile de raliu si formula 1.
Cortul ala cu asa zisul tuning : nimic nou, numai banalitati. Masinile care le vezi in weekend in oras, multa muzica , si niste cauciucuri de TIR reconditionate.
In rest ce nu mi-a placut:
- plin de tarani care se suiau in masini sa le strice (trageau de tot ce apucau sa vada ce se intampla) si sa se pozeze, sa le arate acasa la neamurile din sat cu ce masina au facut ei poze.
- fetele expozante: unele frumoase unele \"mai putin\" frumoase,sa nu le zic nasoale, majoritatea sufereau foarte mult.
- miros de prajeala de mi s-a intors stomacul pe dos, mai lipseau manelele sa cante, tigancile cu buricul gol, si niste burtosi sa ragaie.
-cand am fost eu am vazut si vedete! e vorba de o arhicunoscuta familie care filma pentru emisiunea aia de rahat de pe PRIMA TV, care promoveaza prostia si retardatii. Nu dau nume, sa nu zica cineva ca sunt rasist