ok, in incercarea de a incheia off-topic-ul, trebuie sa.mi dau si eu cuvantul, la cerinta lui Evo macar
DarkJedi, nu stiu din ce surse stii de castigatori, nu mai adancesc problema pentru ca [in ochii mei] stiu ce.a fost
ai dreptate, nu am cum sa demonstrez ca lucrarile sunt ale mele... ca doar nu ne lasa sa ne semnam decat in coltul acoperit
[iar o astfel de semnatura s.ar putea pune la vrajeala si in photoshop]
nu imi pasa cine ma crede si cine nu, eu doar mi.am prezentat lucrarile
ad1, optez pentru ambele
apropo, cu cartea de anatomie- de acolo am facut desenele
multumesc pentru apreciere!
si nu pot scapa fara sa dau explicatii si despre 'cele 2 lucrari'...
-la prima proba [desen] am avut natura in fata, am copiat realitatea [in masura putintei]
-la a 2a proba [compozitie] am avut o tema... iar la partea asta nu.s asa de bun precum la natura. plus ca a mai trebuit si ceva cromatica... am incercat sa ma scot cu laviuri.
evident ca mi.a ramas mai putin timp pentru atentie la detalii [si nici macar chef nu aveam
mie NU imi place culoarea]
plus ca foarte mult timp mi.au luat schitele de inceput.
referitor la comentarii, mi se pare ca esti cam aspru... adica, nu inteleg de ce zici ca " nu intelege exact cum se pune lumina, nu stie exact unde vin umbrele"... prin exlicatiile tale de pe poza... si lista poate continua
ai dreptate, forumul se numeste 'forum.4tuning' cu legatura directa catre masini, dar din moment ce S.au creat atatea diviziuni [gen 'statusuri YMess'] nu inteleg unde as deranja, mai ales luand in calcul ce zice NoLimitsDesign
nu e treaba mea cat ai lipsit sau cat nu, ci ca m.ai acuzat, da ai avut argumente [suficiente dar nu necesare] daca te uiti oleaca in urma vezi FOARTE putine lucrari in laviu, si multe in creion simplu; asta imi place mie.
evo, ambele desene au fost facute in acelasi 'scop', la un mic interval [2zile]
dar cand ceva nu te atrage, nu pui la fel de mult suflet.
nimeni nu vrea sa facem scandal,
mnc.risty :d
skyzzo, >vezi ce zice radu in postul urmator
is doar desene.
repet, nu pot dovedi ca lucrarile sunt ale mele, dar nici nu am de gand sa incerc
sper sa fi raspuns tuturor,
daca vrea cineva sa continuam lamuririle va astept cu un PM!
ma deranjeaza atatea posturi fara niciun desen nou