10-04-14, 17:47
|
|
Stock
|
Desenele mele - IETREIZECI
Buna, numele meu este Irina... .De mica am o pasiune pentru masini (in special bmw e30 ) si incet, incet am inceput sa le si desenez, momentan sunt decat amatoare, insa ma descurc destul de bine... .Sper sa va placa desenele mele
|
|
|
10-04-14, 17:51
|
|
Stage 5
|
Re: Desenele mele - IETREIZECI
Quote:
Originally Posted by IETREIZECI
Buna, numele meu este Irina... .De mica am o pasiune pentru masini (in special bmw e30 ) si incet, incet am inceput sa le si desenez, momentan sunt decat amatoare, insa ma descurc destul de bine... .Sper sa va placa desenele mele
|
Bine ai venit Irina, foarte frumoase lucrarile. evolutia ta merge spre ceva mult mai bun, mult succes cu urmatoarele desene.
|
|
|
12-04-14, 03:54
|
|
Stage 3
|
In primul rand Bine ai venit in comunitate
BMW'ul ursulet l-ai copiat dupa un al desen? pentru ca aveam in pc o poza cu acelasi desen doar ca al tau are liniile mai diferite...
|
|
|
12-04-14, 10:57
|
|
Stock
|
da, este ,,copiat,, dupa un alt desen, dar nu copiat in sensul ca pun foaia peste original si copiez la greu...desenez cu originalul in fata ala a fost primul meu desen, de la el am dobandit pasiune pt masini :3
|
|
|
12-04-14, 13:03
|
|
Stage 3
|
Quote:
da, este ,,copiat,, dupa un alt desen, dar nu copiat in sensul ca pun foaia peste original si copiez la greu...desenez cu originalul in fata ala a fost primul meu desen, de la el am dobandit pasiune pt masini :3
|
Dar nici nu ma gandeam la genul ala de copiat
PS: mai stramba UN PIC farurile la Cielo
Last edited by silviun95; 15-04-14 at 00:05.
Reason: "un pic" nu "umpic", pe bune acum, trebuie sa va invat sa scrieti?
|
|
|
12-04-14, 14:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Doar_Aleex
Dar nici nu ma gandeam la genul ala de copiat
PS: mai stramba umpic farurile la Cielo
|
Alex, ori nu vezi tu bine, ori sunt eu prost... . Farurile sunt aranjate aproape perfect, perspectiva este geniala pentru un benginner, bara le face sa para ca sunt strambe, si te rog frumos uitate de 10 ori inainte s alasi un comment.
|
13-04-14, 00:56
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by cubteen
Alex, ori nu vezi tu bine, ori sunt eu prost... . Farurile sunt aranjate aproape perfect, perspectiva este geniala pentru un benginner, bara le face sa para ca sunt strambe, si te rog frumos uitate de 10 ori inainte s alasi un comment.
|
Deci MARIUS !!
Ma refeream ca farurile cielo'ului nu sunt suficient de curbate in partea de sus
|
|
|
15-04-14, 00:04
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup]
|
Bun venit! Te rog sa te abtii de la copiat, multe dintre ele sunt puse foaie peste original, de unde imi dau seama? Perspectiva si proportii perfecte, dar linii strambe, deci data viitoare posteaza desene muncite de tine, deseneaza cat mai mult ca sa ajungi pe drumul cel bun. Spor
|
|
|
19-05-14, 14:03
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by silviun95
Bun venit! Te rog sa te abtii de la copiat, multe dintre ele sunt puse foaie peste original, de unde imi dau seama? Perspectiva si proportii perfecte, dar linii strambe, deci data viitoare posteaza desene muncite de tine, deseneaza cat mai mult ca sa ajungi pe drumul cel bun. Spor
|
nu sunt nici pe departe foaie peste original, am martori colegii din clasa care au asistat la 2 desene facute de mine, liniile sunt strambe pentru ca nu desenez cu rigla ci cu mana libera iar proportiile sunt aproape perfecte, am un ochi format...pot sa reproduc prin desen orice, o sa postez si alte desene in afara de masini ca sa te convingi
|
|
|
20-05-14, 01:20
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
liniile sunt strambe pentru ca nu desenez cu rigla ci cu mana libera
|
O linie dreapta nu e trasa neaparat cu rigla, tine de practica asta.
Ar fi mai bine daca ai asculta sfatul lui Silviu
Bafta!
|
|
|
20-05-14, 15:29
|
|
Stage 5
|
Daca ai avea ochiul atat de "format", ai putea hasura la fel de bine, dar nu vad asta la tine, unele sunt incercari nereusite de ale tale de-a reproduce niste poze, iar la altele ai copiat foaie peste foaie, peste ecran, si ce alte tehnici mai sunt...Deocamdata nu am timp sa iti verific desenele, asa ca daca vrei sa ne arati ca vrei sa desenezi, incepe de la zero prin schite simple, apoi in timp treci la desene din ce in ce mai complicate. Urmatoarele desene ti le voi verifica, si crede-ma ca am ochi pentru asta. Sa nu crezi ca iti vreau raul, ci din contra vreau sa te ajut. Vezi ca sunt pe sectiune tutoriale, foloseste-le. Spor la desenat!
|
|
|
20-05-14, 19:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
Stii cum iti mai dai seama ca e xerox? Dupa roti. Toti xeroxistii copiaza masina si iese bine insa la roti dau kix...se vede si in desenele dragei noastre forumista
Stai jos, ai un 2 de la mine :P Sa vii cu parintii ca avem de discutat
|
|
|
22-05-14, 17:22
|
|
Stage 5
|
+1
Chiar voiam sa mentionez lucrul asta, dar m-am luat cu alte teorii si am uitat )
|
|
|
|
|