Hei Baieti! Ma gandeam sa imi prezint si eu desenele mele ..momentan sunt putin incepator daca ar fi sa ne uitam la alti... Incep cu 3 poze, dacia cu sticker monster este un desen mai vechi
Ps: Cand mai fac poze mai postez
Hei Baieti! Ma gandeam sa imi prezint si eu desenele mele ..momentan sunt putin incepator daca ar fi sa ne uitam la alti... Incep cu 3 poze, dacia cu sticker monster este un desen mai vechi
Ps: Cand mai fac poze mai postez Attachment 2853669Attachment 2853670Attachment 2853671
Inca niste prospaturi
Ps: suze ca am postat de doua ori dar nu imi mergea butonul Edit
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup]
Re: Desenele mele - Doar_Aleex
Nicio problema, butonul merge pentru o scurta perioada de timp dupa postare. Desenele sunt bune pentru varsta ta, sa treci pe seciunea de tutoriale si sa incerci sa lucrezi de pe ele. Spor!
Nicio problema, buton merge pentru o scurta perioada de timp dupa postare. Desenele sunt bune pentru varsta ta, sa treci pe seciunea de tutoriale si sa incerci sa lucrezi de pe ele. Spor!
Mersi ! de la tine inseamna foarte mult ! ,am facut si niste incercari de draw prin ele...
Ce pustiu e topicul meu...
Revin cu cate-va desene mai frumoase decat mazgalelile alea de mai sus Corsa are ceva care o face scunda... hmmm daca va dati seama spuneti-mi si mie ... o remediez imediat