Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
daca te uiti bine ...undeva sub post`ul asta ...in stanga ..e un buton albastru "POST REPLY" ..ai vazut ?! dai click pe el...acum sub casuta asta unde scrii tu mesajul ..la ADDITIONAL OPTIONS ai un buton : MANAGE ATTACHMENTS ..click pe el ..si unde sunt butoanele alea cu BROWSE ..cautzi imaginea de la tine din calc si intr`un final dai upload ...
E cam agresiva masina ... orcum e faina ... Reflexia nu e chiar reusita zici ca sunt peste 50 de grade afara si se vede in valuri ... in rest totul e ok ...
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
partea cu detaliiiiiile..... nu se prea vad cum e facut cu cam digitala si trebuia sa folosesc o culoare mai deschisa k asa pare incarcat si nu se vede bine linia ..... McLarenu nu e pictat e desenat si mai bag ceva mai vechi da e la scaner
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
la mini roata stiu k e stramba un pic da in timp am mai corectat asta shi de detali.....e mai veche nush c sa zic
Ace Axel: nice linite sunt beeeton da inceark sa pui niste culoare ,cred k ar arata mult mai bine