stiu ce ii problema la tine, mi se intampla si mie catiodata pentruca intra in confusioe cu mausu tableta, consigliul meu ii sa dai remove (acolo unde vezi un scut) la program cand ti se intampla... si chiar daca nu merge nic asa dezinstaliazal complect si iti merge la fel fara program. Scoate mausu cand folosesti tableta sau intuarcel mausu cu burta in sus ca lazaraul sa nu aiba contact cu nic o spuprafata, sper ca tiam fost de ajutor...
scozatoma pentru scrisul meu prost ii de 5 anni cand numai vad nimic scris in romana
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
Re: Desenele mele - angelxsis
Quote:
Originally Posted by ANGELXSIS
stiu ce ii problema la tine, mi se intampla si mie catiodata pentruca intra in confusioe cu mausu tableta, consigliul meu ii sa dai remove (acolo unde vezi un scut) la program cand ti se intampla... si chiar daca nu merge nic asa dezinstaliazal complect si iti merge la fel fara program. Scoate mausu cand folosesti tableta sau intuarcel mausu cu burta in sus ca lazaraul sa nu aiba contact cu nic o spuprafata, sper ca tiam fost de ajutor...
scozatoma pentru scrisul meu prost ii de 5 anni cand numai vad nimic scris in romana
sfaturile astea nu le'am mai auzit deci merita incercate, dar nu am inteles de unde sa ii dau remove la program.. si la ce program sa ii dau remove
ieu la tablita mia BAMBO am program de instalare si la aia mam referit, mam gandit ca si tu ai unu, imi fine atuncia lasa afara varianta aia inceraca cu mausu sal scoti si sal pui cu burta in sus
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
Re: Desenele mele - angelxsis
Quote:
Originally Posted by ANGELXSIS
ieu la tablita mia BAMBO am program de instalare si la aia mam referit, mam gandit ca si tu ai unu, imi fine atuncia lasa afara varianta aia inceraca cu mausu sal scoti si sal pui cu burta in sus
fara drivere instalate nu imi recunoaste tableta deloc...
cu mouse cu burta in sus face la fel dar merge bine cu el scos din calculator
scuzatima se puate pune sfondurile la desene nu facute de mine
de exemplu ca si aic: am desenat un uom cu armatura atomica
nu te supara...desenezi frumos...dar de cat timp esti in italia?.Chiar nu mai stii sa vorbesti romaneste,lasand la o parte dezacordurile pe mine ma cam deranjeaza sa citesc "sfondurile" , "un uom"( probabil combinatie intre "om" si uomo .Incearca sa scrii corect de acum
mumtumesc ci provero a scrivere meglio, eu vorbesc in fiecare zi ma mult de trei limbi ii normal sa mai gresesc, recunosc ca nu sant perfect dar ma straduiesc.
Orcumi iti multumesc ca mai atras atentia.