![]() |
Desenele mele - angelxsis
2 Attachment(s)
Ciao baieti va scriu din Italia, astea is desenele mele si am 17 ani, mam nascut in oradea. COmentati :-P
|
Re: Desenele mele - angelxsis
1 Attachment(s)
maserati
|
1 Attachment(s)
camaro ss
|
1 Attachment(s)
si inca una asa la misto.....rapid...ca pentru fraieri !?
|
asta nu mi se pare copiata:)..
|
...hai tek ca le exagerezi...este pana la urma un forum de tunig nu de design ,sau ''copy''...chiar daca a ''copiat-o'' se vad ceva modificari pe masina,cateva idei ....pana la urma vezi si tu cati ani are ...nu stiu daca noi eram mai ''zmai'' la varsta aia si ne luam la tranta cu chip foose sa-i dam ..lectii ;)
|
Quote:
|
salut !
uite, nimeni nu te alunga de pe forum, asta.i faza... totusi, tek_tm3 incearca sa iti aminteasca de regulile pe care incercam sa le urmam pentru o buna intelegere si asa mai departe. (la tine cred ca se refera mai exact la punctul 6) totusi, el spune bine sa incerci si cateva in creion, eu de asemeni ii sustin rugamintea. stiu ca tableta grafica face minuni... dar tot creionul e sfant :D totusi, desenele tale sunt bune dar au linia tremurata, asta da FOARTE rau. mai exerseaza, mai treci pe la un tutorial, ceva... pana atunci, sport la treaba si da.i inainte cu desenul daca iti place si ai timp de el ! *ps... incearca sa scrii un pic mai corect... cel putin mie imi este greu sa inteleg ideea cand citesc |
10 Attachment(s)
ascultati baieti, ieu desenez pe ascuns pentru ca la parinti mei nu le place, spun ca pierd timp si ca nu o sa am castig, aici va las cateva facute de mine da nu terminate
|
10 Attachment(s)
... altele
|
Mie imi plac,te pricepi :)
|
Si vrei sa spui ca o sa te lasi condus de parinti pana la 30 de ani?
in fine nu ma bag.. oricum..Eleanor mi se pare suspect |
1 Attachment(s)
cinei elanor, aic ieste inca unu, pana cand nu castig bani mei nam ce sa comentez
|
9 Attachment(s)
...........................
|
10 Attachment(s)
.....................................
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning