masina asta am sa incerc sa o fac eu. ma pun pe cautat creioanele si tot ce tre. n`am mai desenat de.... ceva timp. mai faceam si eu cam 1 desen pe an
multumesc ca te amesteci in aceasta provocare a mea ...asteptam si eu sa vad care dintre userii d p forum poate sa incerce...dar tu esti singurul.astept oricand numa sa fie cum am spus.bafta din partea mea
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Masinile voastre desenate de noi
cine se baga...la un oltcit e cel din semnatura ..MY PROJECT..
vreau si body kit tot... , dupa referintele mele.., si chiar astept idei
MULTUMESC ANTICIPAT.. astept
in afara de sectiunea vw si versus... nu prea am axat forumul asta am terminat desenul din seara aia, 2 chiar dar nu mai gaseam sectiunea ) si nu mai pot pune pozele pe photobucket, nu stiu dc. cine i`mi poate da un alt site de hosting? sa pot pune si eu hieroglifele mele? (
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
nu mai posta de nspe ori la rand si mai incet cu matriomonialele si ink o kestie, vezi k si forumul are hosting pe care kiar insist sa il folosesti. bafta!
in afara de sectiunea vw si versus... nu prea am axat forumul asta am terminat desenul din seara aia, 2 chiar dar nu mai gaseam sectiunea ) si nu mai pot pune pozele pe photobucket, nu stiu dc. cine i`mi poate da un alt site de hosting? sa pot pune si eu hieroglifele mele? (
Tuningul la nas din profil e aerodinamic permitand inaintarea foarte usoara in curentii aerieni precum si barba are caracter pur aerodinamic incarcand fortele gravitationale care apasa vertical pe fruntea ovala , dovedindu-se a fiind un bun spoiler , sunetul e reprezentat de pavilioane de 3 inch care ofera un sunet de inalta calitate...in concluzie dupa fruntea bombata pentru un motor puternic de cateva sute de cp (cerebel putere) masina e destul de inteligenta...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
cine se baga...la un oltcit e cel din semnatura ..MY PROJECT..
vreau si body kit tot... , dupa referintele mele.., si chiar astept idei
MULTUMESC ANTICIPAT.. astept
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
destul de misto. Te rog sa incerci sa folosesti uploadul forumului de acu inainte si sa nu postezi de mai multe ori la rand. Daca ai ceva de adaugat exista un buton de edit, valabil 5 minute de cand ai postat. bafta!