01-05-07, 01:32
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
Re: Masinile voastre desenate de noi
aloooooooooooooooooo .... unde t crezi ... p mirc ... omule calmeazate... incearca sa eviti posturile duble si atacurile directe k altfel ne parasesti cu sau fara vointa ta...
ignorand tot c sa discutat pana adineauri .. esti bine venit sa modifici masinile postate p acest topic ...si d asemenea sa ne impartasesti din desenele tale ... p topicurile corespunzatoare.... dar intro maniera cat mai ordonata si civilizata
|
|
|
01-05-07, 02:25
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE
ba voi sunteti batuti in cap eu nu vreau sa imi afisez pozele mele pe forum ,aici am inteles chestia asta ca nu am voie, eu vreu sa fac mesinile pe care mi le da oameni sa le-o desenez sau sa o tunez virtual acu ai inteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si lasama dracu cu tastatura ta si ca nu stiu sa scriu la cat m-ati suparat !!! si nu sunt disprat de calculator ca voi sa stau in fiecare minut pe el sa scriu la foc automat si corect mai gresesc asta e !!!
|
si nici nu te obliga nimeni sa ti le afisezi ...
cum ziceati forumul asta e plin de copii vai mama lor ...intra sa posteze ca sa nu adoarma ...
si nu suntem chiar asa de disperati sa stam 24/24 pe forum ...si nici nu iti trebuie 3 facultati ca sa intelegi titlul unui topic ..
daca zici aici ca esti sa le`o desenezi oamenilor ..spor la treaba ..
nu te mai ataca asa ...ca faci riduri ..si esti tanar ..pacat de tine ..iti irosesti viata degeaba ...
si chiar ai nevoie de un abecedar pe care sa`l rasfoiesti
|
|
|
01-05-07, 13:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE
ba voi sunteti batuti in cap eu nu vreau sa imi afisez pozele mele pe forum ,aici am inteles chestia asta ca nu am voie, eu vreu sa fac mesinile pe care mi le da oameni sa le-o desenez sau sa o tunez virtual acu ai inteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si lasama dracu cu tastatura ta si ca nu stiu sa scriu la cat m-ati suparat !!! si nu sunt disprat de calculator ca voi sa stau in fiecare minut pe el sa scriu la foc automat si corect mai gresesc asta e !!!
|
HEY alo baiatu calmeazate k pe forumu asta sunt destui oameni care te pot ajuta tre doar sa vb frumos .....si ma mir k inca nu tiai luat ban .Yo .mi-am luat si ptr mai putin ,,,,Mai calm cu jignirile astea ,,,,,,vezi k sunt oameni care pot sa vb frumos .u chiar nu poti ,.,,,,
PS:Baiatu cu barchetta e bine macar k idee ? Am facuto degeaba ?Macar spune ceva .......
|
01-05-07, 14:19
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
|
|
|
01-05-07, 14:19
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup]
|
asa..bine k s-au linistit apele... nu suntem in jungla..LKS pregatesc o batranica..
|
|
|
01-05-07, 14:21
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Naitzu
asa..bine k s-au linistit apele... nu suntem in jungla..LKS pregatesc o batranica..
|
sa vedem ce`o ieshi
|
|
|
01-05-07, 15:47
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Naitzu
|
ce coincidenta...
|
|
|
01-05-07, 16:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
planuiti ceva si eu nu stiu!?
|
|
|
01-05-07, 19:16
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Pustiu_Fanatik
ok uite ce frate yo am facuto pasta la scoala .in ore ........asa k nu te lua neaparat dupa realizare ,,,,,si scuze de poza .tio pun curand si scanata .............Ptr baiatu cu barchetta .........scuze de calitate ....da makar k idee ,,,,,k,
|
Ms de desen E super fain,Cand ajungi prin borsa sa ma anuntzi !!!!!!Mergem la o bere Sal
|
|
|
01-05-07, 19:20
|
|
Stock
|
Scuzee!!!Nu am raspuns mai devreme pt. ca am fost plekat la bunici si acolo nu au NET,dar e super ms mult
|
|
|
01-05-07, 21:58
|
|
Stage 5
|
Cu placere ...Ma bucur k-ti place si .numai bine ,,,,,
|
|
|
02-05-07, 19:28
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
ma ajuta careva sa-mi fac un proiect?.........imi trebuie sa fie desenata cu faruri de golf 4 ca la dacia neagra si usi lambo.....si ceva spoilere... ms foarte mult
|
|
|
02-05-07, 19:38
|
|
Stage 2
|
As dori sa-mi pictati un Renault 19.Daca se poate as dori sa fie pozitionat astfel incat sa vad si fata si lateralul masini.As vrea sa-mi fac o idee cam cum ar arata cu o inclinatie cat de cat turbata.Doresc modificari la capota,bara fata,faruri,oglinzi si praguri.In cazul in care este nevoie solicitati poza.Spor la munca si succes Mersi anticipat.
|
|
|
02-05-07, 23:25
|
|
Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
cine imi da si mie o idee pentru o bara fata de golf 3? eu lucrez cu fibra sitrebuie sa fac una si nu am nici o idee.pls!!!
|
|
|
02-05-07, 23:35
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup]
|
gata ct 04 ksu... ...ce se vede negru am dat cu stiloul...( cerneala negra)..ce se vede rosu am dat cu caroca ..si am intinat cernela...am revizuit cu photoshopul...asa...si geamul...ha..geamul..mi-al luat si eu creioane moi...
|
|
|
|
|