..Am votat lucrarea C.......
@OMB te contrazic putin ......deschide pozele toate si uitate atent la ele ...studiazale....zici ca lucrarea D este cea mai atent lucrata.....te inseli .
1 urmareste liniile masinii.
2 lufturile sunt cam rotunjite.
3 bara spate are foarte multe greseli de modelare ...priveste atent poza cu spatele masinii..si vezi greselile.
4 PRIVESTE ESAPAMENTUL.....E TOTAL AIUREA PUS .PLASA TERCE PRIN EL(UITATE).
5 dunga alba nu are aceeasi grosime pe masina si pe bara.
6 prizele de pe usa ...total aiurea ...nu au sens ..la fel si priza de pe plafon care duce in spate(350-ul are motor in fata ) .
7.priveste lateralul masinii , lispeste linia specifica nissanului ..(dunga care duce de pe aripi pe usi , nu e vb de linia alba, sa nu se inteleaga altceva)
8.Priveste atent toata masina .ia toate liniile .dungile , formele la verificat ....ia o poza cu un 350 real si punel pe asta langa el . SA VEZI DIFERENTE
9 Cand vreodata o sa vezi discuri de frana CROMATE!!!
Dece nu am votat lucrarea -A-
1 lucrarea e draguta dar nu ma atrage .....si chiar e mai buna decat lcuarea D.
2.ceva prb la modealare, nu foarte mari ..cateva lufturi..
3.eleronul nu imi place cum e prins de masina .
4.are cateva greseli la capota fata in zona farurilor....si cam atat
.....si nu are acel ceva .......
De ce nu am votat lucrarea -B-
1 .nu are oglinzi .
2.ceva prb la modelare
3.randarile lasa de dorit.....si ma opresc aici pt ca pare incepator.
De ce am votat lucrarea -C-
1.CU SIGURANTA E CEA MAI ATENT MODELATA .
2.ELERONU FOARTE ATENT LUCRAT .SI POZITIONAT PE MASINA (si da foarte bine pe ea) . SISTEMUL DE PRINDERE SURUBURILE ATENT LUCRATE.
3.De jante nu sunt prea multumit dar cauciucurile sunt de nota 20(material , detaliu etc)
4.Esapamentul e bestial.
5.prima randare e cea mai reusita ...bestiala ....
6.Capota ii da iar un + masinii ...e ceva frumos ...
7.Nu are nimic pus fara rost pe ea , Aviz lucrarea D(prize pe usi, si una care are rolul de a racii portbagajul

)
8 IMI PLACE CUM ARATA MASINA !!!
puteti sa ziceti ce vreti ...votati ce vreti , asta e parerea mea ...CAM ATAT AM AVUT DE SPUS .
.SANATATE. (sa nu se inteleaga ca as avea ceva cu cineva este un battle public si fiecare are dreptul la libera exprimare)
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR