Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 20-09-05, 22:51   #46
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: Propunere!

Quote:
Originally Posted by \"ionutdrg\"
Quote:
Originally Posted by \"aviator\"
1 500 000 lei taxa de intrare in concurs
250 000 lei taxa de public spectator
3 000 000 lei taxa de echipa
3 000 000 lei minim taxa de publicitate in cazul in care masinile sunt sticherite cu acceasi firma, nu se dau bani pt relcama pe masina a cluburilor
............. alte taxe
la taxele astea nu o sa mai participe decat vreo 3 masini
o fi ea pasiune, dar nici chiar asa
daca mai adaugam si benzina plus alte cheltuieli, mai vin si cu prietena mai plateste si ea, unde ajungem ?
si dupa atatea taxe, la sfarsit cu masina rupta castig si eu o amarata de diploma si o cupa !!!
pai la atatia sponsori, 50 RON intrarea + 500 RON participarea spuneti ca tot nu ajung banii
sa fim seriosi
Te inteleg si sunt de patea ta, insa exista costuri care trebuiesc suportate sunt mult mai mari ca veniturile, crezi ca nu am fi facut curse in fiecare zi daca erau bani?
Eu si parteneri mei nu mai vrem sa uzam de banii personali pentru aceste curse.
In plus sti cati cer cresterea calitatii prin saltarea prohibitiva a pretului pentru a elimina de la start masinile ieftine? Chiar dintre voi!
Vom pastra mereu un bun echiilibru si speram sa facem rost de fonduri pt ca taxele suportate de participanti sa fie cat mai mici.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 21-09-05, 11:25   #47
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Asta o discutam in particular Sebastian!
Si daca tu imi spui ca este rentabil discutam si de implicarea mea in fenomenul asta!
Salut!

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:
Originally Posted by \"maryo\"
Toata lumea vrea curse!
Oamenii platesc sa vada SHOW si liniutze iar participantii se inscriu la curse din pasiune dar nu cred ca le-ar strica si niste premii substantiale!
NU am dat cu parul-am intrebat doar!
Spuneai ca vrei sa ne ridicam la nivelul celor de afara!Sunt de acord cu tine-dar daca ar aparea si banii in schema asta-ma refer la premii atunci in mod sigur in maxim 1 an vor aparea masini foarte tari(nu ca acum nu ar fi-dar sunt putine).
Este o parere personala!
Bafta!

Quote:
Quote:
Si daca aceste taxe se vor \"MAJORA\"- ce vor avea de castigat concurentii sau spectatorii?
Eu la cursa de pe Baneasa am stat in public- e o problema-sunt multi oameni si nu vad nimik-absolut nimik.
Concurentii isi rup masinile,vin pe banii lor sa participe!
Daca taxele se vor majora,premiile vor fi mai substantiale???Pentru ca daca nu va creste CALITATEA,nu vad sensul majorarii acestor taxe!
Il rog pe Sebastian sa spuna ce anume va fi in plus fata de cursele anterioare-asa cred ca e corect si in acel moment se poate discuta si de majorarea taxelor!
Salve la toata lumea!!!
As putea sa-ti spun sa ma crezi, dar iti raspund cu o intrebare.
Vrei curse?

Banuiesc ca te consideri o persoana inteligenta si capabila de lucruri bune, fapt care ne bucura si asteptam aportul tau in organizarea competitilor sportive.
Ai o initiativa laudabila si cum noi ne-am saturat de idei si de oameni care vorbesc mult te asteptam sa ne sprijini prin achizitionarea directa de premii pentru castigatori.
Old 21-09-05, 16:19   #48
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Asta o discutam in particular Sebastian!
Si daca tu imi spui ca este rentabil discutam si de implicarea mea in fenomenul asta!
Salut!

Quote:
Quote:
Toata lumea vrea curse!
Oamenii platesc sa vada SHOW si liniutze iar participantii se inscriu la curse din pasiune dar nu cred ca le-ar strica si niste premii substantiale!
NU am dat cu parul-am intrebat doar!
Spuneai ca vrei sa ne ridicam la nivelul celor de afara!Sunt de acord cu tine-dar daca ar aparea si banii in schema asta-ma refer la premii atunci in mod sigur in maxim 1 an vor aparea masini foarte tari(nu ca acum nu ar fi-dar sunt putine).
Este o parere personala!
Bafta!

Quote:
Quote:
Si daca aceste taxe se vor \"MAJORA\"- ce vor avea de castigat concurentii sau spectatorii?
Eu la cursa de pe Baneasa am stat in public- e o problema-sunt multi oameni si nu vad nimik-absolut nimik.
Concurentii isi rup masinile,vin pe banii lor sa participe!
Daca taxele se vor majora,premiile vor fi mai substantiale???Pentru ca daca nu va creste CALITATEA,nu vad sensul majorarii acestor taxe!
Il rog pe Sebastian sa spuna ce anume va fi in plus fata de cursele anterioare-asa cred ca e corect si in acel moment se poate discuta si de majorarea taxelor!
Salve la toata lumea!!!
As putea sa-ti spun sa ma crezi, dar iti raspund cu o intrebare.
Vrei curse?

Banuiesc ca te consideri o persoana inteligenta si capabila de lucruri bune, fapt care ne bucura si asteptam aportul tau in organizarea competitilor sportive.
Ai o initiativa laudabila si cum noi ne-am saturat de idei si de oameni care vorbesc mult te asteptam sa ne sprijini prin achizitionarea directa de premii pentru castigatori.

Sigur ca e rentabil chiar tu ai spus ca asta ar creste evenimentul, mai multe premii, oameni mai tentati, masini noi puternice...suna bine.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -