Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 15-09-05, 01:19   #31
trg

Stage 4

trg's Avatar

Default Re: Propunere!

Quote:
Originally Posted by \"aviator\"
1 500 000 lei taxa de intrare in concurs
250 000 lei taxa de public spectator
3 000 000 lei taxa de echipa
3 000 000 lei minim taxa de publicitate in cazul in care masinile sunt sticherite cu acceasi firma, nu se dau bani pt relcama pe masina a cluburilor
............. alte taxe
io zic sa nu umblam cu jumatati de masura si sa stabilim preturi rotunjite...2-3 milioane taxa de participare ...500 mii-1mil spectatori...si 5 milioane taxa de echipa...

stai sa mai fac 2-3 usere sa ne sustinem punctul,deocamdata sunt discuti,sa vdm ce se stabileste,spargeti seminte in fata calculatorului si radeti cu noi
Old 15-09-05, 09:23   #32
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by \"trg\"
Quote:
3 000 000 lei minim taxa de publicitate in cazul in care masinile sunt sticherite cu acceasi firma, nu se dau bani pt relcama pe masina a cluburilor
............. alte taxe
io zic sa nu umblam cu jumatati de masura si sa stabilim preturi rotunjite...2-3 milioane taxa de participare ...500 mii-1mil spectatori...si 5 milioane taxa de echipa...

stai sa mai fac 2-3 usere sa ne sustinem punctul,deocamdata sunt discuti,sa vdm ce se stabileste,spargeti seminte in fata calculatorului si radeti cu noi
Daca doresti se pot aplica aceste taxe pentru membri clubului din care faci parte. Se rezolva in ce te priveste cu placere.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 15-09-05, 09:42   #33
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Fata de taxele actuale chiar putem scadea in conditile in care vom reusi scaderea costurilor de organizare. E foarte posibil insa nu va mai primi nici un sprijin material Legal Racing din partea membrilor fondatori, costurile trebuiesc integral acoperite.
Old 16-09-05, 01:15   #34
ionutdrg

Purtator de cuvant RACING TEAM

Stage 4

ionutdrg's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RACING TEAM BUCURESTI]
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
............. alte taxe
la taxele astea nu o sa mai participe decat vreo 3 masini
o fi ea pasiune, dar nici chiar asa
daca mai adaugam si benzina plus alte cheltuieli, mai vin si cu prietena mai plateste si ea, unde ajungem ?
si dupa atatea taxe, la sfarsit cu masina rupta castig si eu o amarata de diploma si o cupa !!!
pai la atatia sponsori, 50 RON intrarea + 500 RON participarea spuneti ca tot nu ajung banii
sa fim seriosi
Old 16-09-05, 08:00   #35
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by \"ionutdrg\"
Quote:
............. alte taxe
la taxele astea nu o sa mai participe decat vreo 3 masini
o fi ea pasiune, dar nici chiar asa
daca mai adaugam si benzina plus alte cheltuieli, mai vin si cu prietena mai plateste si ea, unde ajungem ?
si dupa atatea taxe, la sfarsit cu masina rupta castig si eu o amarata de diploma si o cupa !!!
pai la atatia sponsori, 50 RON intrarea + 500 RON participarea spuneti ca tot nu ajung banii
sa fim seriosi
Nici eu nu spun ca e degeaba sau prea putin, insa 50 000 la public nu mai are nimeni si in alta ordine de idei sti cat de puttin reprezinta astea in economia cursei?
O etapa f modesta pe baneasa costa peste 6-7 000 euro in lei la cursul zilei.
3000 locatia
2500 jandarmi
sonorizare
pompieri
salvare
materiale
plata oameni
cupe
premile(le luam de la sponsori)
comunicare
alte cheltuieli
Si asta fara sa fie ceva spectaculos.
Old 16-09-05, 16:17   #36
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Si daca aceste taxe se vor \"MAJORA\"- ce vor avea de castigat concurentii sau spectatorii?
Eu la cursa de pe Baneasa am stat in public- e o problema-sunt multi oameni si nu vad nimik-absolut nimik.
Concurentii isi rup masinile,vin pe banii lor sa participe!
Daca taxele se vor majora,premiile vor fi mai substantiale???Pentru ca daca nu va creste CALITATEA,nu vad sensul majorarii acestor taxe!
Il rog pe Sebastian sa spuna ce anume va fi in plus fata de cursele anterioare-asa cred ca e corect si in acel moment se poate discuta si de majorarea taxelor!
Salve la toata lumea!!!
Old 16-09-05, 18:40   #37
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"maryo\"
Si daca aceste taxe se vor \"MAJORA\"- ce vor avea de castigat concurentii sau spectatorii?
Eu la cursa de pe Baneasa am stat in public- e o problema-sunt multi oameni si nu vad nimik-absolut nimik.
Daca taxele se vor majora,premiile vor fi mai substantiale???Pentru ca daca nu va creste CALITATEA,nu vad sensul majorarii acestor taxe!
Il rog pe Sebastian sa spuna ce anume va fi in plus fata de cursele anterioare-asa cred ca e corect si in acel moment se poate discuta si de majorarea taxelor!
Salve la toata lumea!!!
As putea sa-ti spun sa ma crezi, dar iti raspund cu o intrebare.
Vrei curse?
Old 16-09-05, 21:32   #38
toader
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Echipa de sprijin]
[FOTO]

Ma nu stiu cat conteaza parerea mea da' eu as veni la curse oricat ar costa (e acuma nu ajungem la sute de milioane). Ganditi-va ca daca te duci la un film dai vreo 100 si ceva de mii si ce vezi o prostie de cele mai multe ori, iar cand vine vorba de curse nu poti sa dai 250 de mii ca spectator. Mi se pare ridicol. Si mai e o chestie curse nu sunt in fiecare zi. O data la o luna doua (cel putin in bucuresti). In ceea ce priveste masinile daca vrei sa te dai mi se pare normal sa si platesti iar un milion jumate nu e chiar asa mult. Adica eu nu ma gandesc decat cat costa sa inchiriezi acel spatiu si dupa aia sa dai bani la aia cu gardurile sa vina sa le puna la pompieri ambulantza si alte prostii din astea.
toader is offline   Reply With Quote
Old 17-09-05, 10:09   #39
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Sa nu credeti ca noi nu incercam sa facem in asa fel incat sa fie cat mai ieftin.
Old 17-09-05, 10:25   #40
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"toader\"
Ma nu stiu cat conteaza parerea mea da' eu as veni la curse oricat ar costa (e acuma nu ajungem la sute de milioane). Ganditi-va ca daca te duci la un film dai vreo 100 si ceva de mii si ce vezi o prostie de cele mai multe ori, iar cand vine vorba de curse nu poti sa dai 250 de mii ca spectator. Mi se pare ridicol. Si mai e o chestie curse nu sunt in fiecare zi. O data la o luna doua (cel putin in bucuresti). In ceea ce priveste masinile daca vrei sa te dai mi se pare normal sa si platesti iar un milion jumate nu e chiar asa mult. Adica eu nu ma gandesc decat cat costa sa inchiriezi acel spatiu si dupa aia sa dai bani la aia cu gardurile sa vina sa le puna la pompieri ambulantza si alte prostii din astea.
Daca nu stii taci din gura!!!
Cand o sa ai permis atunci sa dai 1,5 mil pe taxa de participare, deocamdata nu vorbi in locul celor care au. Sa te vad cum e cand bagi milioane bune in masina si dupa aia te dai la curse, platesti 1,5 mil, ratezi o viteza din greseala si pleci acasa dupa o cursa!!!
Tie ca spectator iti convine sa platesti 250 mii si sa te uiti la alti cum isi rup masinile, dar cand o sa fii tu in locul lor sa te vad ce mai zici!!!

shadow is offline   Reply With Quote
Old 17-09-05, 12:01   #41
toader
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Echipa de sprijin]
[FOTO]

bai nu vreau sa ne certam dar totusi cine te pune sa iti rupi masina
daca nu o faci din placere atunci nu mai veni. Si in plus daca pierzi asta e
Alta data poate si castigi
toader is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 10:37   #42
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Toata lumea vrea curse!
Oamenii platesc sa vada SHOW si liniutze iar participantii se inscriu la curse din pasiune dar nu cred ca le-ar strica si niste premii substantiale!
NU am dat cu parul-am intrebat doar!
Spuneai ca vrei sa ne ridicam la nivelul celor de afara!Sunt de acord cu tine-dar daca ar aparea si banii in schema asta-ma refer la premii atunci in mod sigur in maxim 1 an vor aparea masini foarte tari(nu ca acum nu ar fi-dar sunt putine).
Este o parere personala!
Bafta!

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:
Salve la toata lumea!!!
Vrei curse?
maryo is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 17:08   #43
aviator

Stage 5

aviator's Avatar

Default Re:

Convingerea mea este ca te vei implica sa rezolvi pozitiv asta.
Din partea noastra ai tot sprijinul.
Asteptam rezultatul.

Quote:
Toata lumea vrea curse!
Oamenii platesc sa vada SHOW si liniutze iar participantii se inscriu la curse din pasiune dar nu cred ca le-ar strica si niste premii substantiale!
Spuneai ca vrei sa ne ridicam la nivelul celor de afara!Sunt de acord cu tine-dar daca ar aparea si banii in schema asta-ma refer la premii atunci in mod sigur in maxim 1 an vor aparea masini foarte tari(nu ca acum nu ar fi-dar sunt putine).
Este o parere personala!
Bafta!

Quote:
Quote:
Salve la toata lumea!!!
Vrei curse?
aviator is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 17:09   #44
aviator

Stage 5

aviator's Avatar

Default Re:

...
aviator is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 22:42   #45
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Toata lumea vrea curse!
Este o parere personala!
Bafta!

Quote:
Quote:
Salve la toata lumea!!!
Vrei curse?

Banuiesc ca te consideri o persoana inteligenta si capabila de lucruri bune, fapt care ne bucura si asteptam aportul tau in organizarea competitilor sportive.
Ai o initiativa laudabila si cum noi ne-am saturat de idei si de oameni care vorbesc mult te asteptam sa ne sprijini prin achizitionarea directa de premii pentru castigatori.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -