Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-03-08, 20:16   #16
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: Downtown SRC Craiova organizeaza - Downtown RUN (DRAG Race)

Da ... dupa cum ai vazut , acelasi lucru l-a spus si Calimero. Prin departajarea masinilor dupa puterea de fabrica si aplicarea coeficientilor de turbo , nitro , compresor asa cum a facut LR pana acum se incurajeaza tuningul motorului. Cei care vin cu masini stock la curse mereu se vor plange ca altii au ceva in plus. Prin formarea grupelor dupa puterea de fabrica a motorului se incurajeasa upgrade-ul motorului . Poate asa se vor convinge romanii ca un filtru de aer scos nu inseamna tuning .
Eu m-am lamurit si astept cu interes o forma finala de departajare a masinilor pe grupe.
Calimero ... tot respectul man .. mi-ai citit (cu mare precizie) gandurile ! Poate ne vedem cu ocazia curselor astea si ingropam securea aia veche care a fost odata intre noi.

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline  
Old 13-03-08, 11:28   #17
timber

Stage 1

timber's Avatar

@calimero: daca vrei sa ne ajuti cu sfaturi, ajuta-ne, dar nu cred ca e cazu sa ne faci cu ou si cu otet si sa faci referiri de genu ca am avea masini scumpe si nu-i intelegem pe cei care au oltcituri sau mai stiu eu ce si isi baga bani in ele.
Ce am zis eu mai sus am zis niste aberatii pt ca nu m-am interesat cum trebuie si im cer scuze ca v-am indus in eroare, este foarte corect ce ai spus tu. O sa revenim curand cu detalii finale. Iar daca mai aveti sfaturi pentru noi suntem deschisi sa le ascultam
timber is offline  
Old 13-03-08, 18:37   #18
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Quote:
Originally Posted by timber View Post
@calimero: daca vrei sa ne ajuti cu sfaturi, ajuta-ne, dar nu cred ca e cazu sa ne faci cu ou si cu otet si sa faci referiri de genu ca am avea masini scumpe si nu-i intelegem pe cei care au oltcituri sau mai stiu eu ce si isi baga bani in ele.
Ce am zis eu mai sus am zis niste aberatii pt ca nu m-am interesat cum trebuie si im cer scuze ca v-am indus in eroare, este foarte corect ce ai spus tu. O sa revenim curand cu detalii finale. Iar daca mai aveti sfaturi pentru noi suntem deschisi sa le ascultam
M-am luat de voi pt a va face sa nu va lasati influentati de persoanele care au asa ceva in cap.Daca aveti nevoie de ajutor .... sunt disponibil ... poate sfaturile mele pot fi bune de ceva ... asa cum spuneam ,daca vreti sa stam de vorba dati un tel si ne intalnim si stam de vorba ... am sa-ti dau un mesaj privat cu nr meu de tel.
P.S. - Lucian sper sa ne intalnim si sa stam de vorba si asa cum ziceai si tu sa lasam ce a fost si sa trecem la lucruri mai frumoase ... asa cum este si pasiunea asta a noastra, a tuturor de pe forumul asta ... desi ne cam lasa lefteri, mai rau ca o femeie, tot nu o lasam mai "moale".
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.

Last edited by Calimero2003; 13-03-08 at 18:40.
Calimero2003 is offline  
Old 14-03-08, 15:26   #19
Bryan

Stage 5

Bryan's Avatar

am o intrebare , nu am mai fost pana acum la liniute pe aeroport ,unde anume se organizeaza? pe pista aia separata pe care se intra de pe centura sau .. ? masinile spectatorilor unde se lasa?

Ex Ford Focus 2001 1.4 16V

Ex BMW e36 1994 316i Compact
Bryan is offline  
Old 14-03-08, 17:41   #20
MMihai

Stage 5

MMihai's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[FullSpeed Racing]

Salut ti-am trimis si eu un mail de inscriere pentru grupa E. sper sa venim cat mai multi din pitesti, nu am mai fost demult la voi pe aeroport pt liniute. felicitari pt initiativa !
Ne vedem acolo
MMihai is offline  
Old 17-03-08, 18:13   #21
timber

Stage 1

timber's Avatar

Din pacate cursa a fost anulata. Ne cerem scuze fata de cei care au inceput sa-si pregateasca masinile pentru 29 martie. Conducerea aeroportului nu a reusit sa ia aprobare de la SPP pentru organizarea acestui eveniment datorita trecerii in rezerva a aeroportului pentru summitul de la Bucuresti...desi din sursele noastre am aflat k aeroportul nu ar figura pe lista celor trecute in rezerva. Nu stim dak asta inseamna anulare sau amanare...nu ni s-au spus mai multe....
O alta problema nu atat de importanta ar fi plecarea jandarmilor la bucuresti tot in aceeasi perioada.
Verdictul nostru este : cursa anulata....Daca vom reusi ceva vom anunta aici!

rog un moderator sa inchida topicu.

multumim pt intelegere.
timber is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -