07-03-08, 10:38
|
|
Stage 1
|
Downtown SRC Craiova organizeaza - Downtown RUN (DRAG Race)
Buna ziua, sunt din partea Downtown SRC Craiova, am vrut sa va aduc la cunostiinta ca noi pe data de 29 Martie 2008 organizam liniute ( Drag ) pe aeroportul Craiova, intr`un mod cat se poate de legal ( Politie, Pompieri, Salvare ). Evenimentul v-a fi organizat in colaborare cu Ziarul Lupa si ACR Dolj, inscrierile in mod normal sunt 40 Ron/masina participanta si 10 Ron/persoana ( Spectator ), pentru cei care vin din afara Craiovei, este free. Primul start va fi la ora 10:30 iar totul ar trebuii sa se termine undeva in jurul orei 14:00, de la ora 08:00 pana la 10:00 se vor face inscrierile pt. cei "intarziati" ca sa zicem asa. Cei care vor sa se inscrie la acest eveniment ii rog frumos sa ma caute pe msgr sau la tel : Y!M - ZaYeTz_Unlock sau 0728 060 861. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Va multumesc.
Grupele sunt urmatoarele:
A1 < 65 CP - Max 18 Masini
A 66 - 85 CP
B 86 - 100 CP
C 101 - 130 CP
D 131 - 165 CP
E 166 - 200 CP
F 201 - 250 CP
G 251 - 300 CP
H > 300 CP
|
|
|
07-03-08, 19:59
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [2 Roti] [4Rally] [Competitor CNCA]
|
Re: Downtown SRC Craiova organizeaza - Downtown RUN (DRAG Race)
!!!!!!!!!!!!! MARFA MARFA MARFA MARFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX MAN ESTI CEL MAI TARE
|
|
|
08-03-08, 02:34
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Sa inteleg mai bine...daca vin din buc este free???
|
|
|
08-03-08, 03:00
|
|
Stage 1
|
dap, pt. toti cei din afara localitatii, mai precis judetului DOLJ, este fara taxa de participare + puteti baga in 2 spectatori free, care sa fie cu voi, bineinteles, nu sa stea copii la intrare sa sara la voi in masina :P inscrierile pt. cei din afara se vor face in ziua cu pricina intre 8:00 si 10:00
|
|
|
11-03-08, 21:52
|
|
Stage 5
|
poti sa ne dai mai multe detalii privitor la desfasurarea curselor?
ma intereseaza dak cineva castiga grupa lui de drept E de ex, urca in grupa F
si ma mai intereseaza dak vor fi si libere
multumesc
|
|
|
11-03-08, 22:24
|
|
Stage 1
|
am revenit cu detalii, in primul rand, cu cea mai mare parere de rau, tin sa va anunt ca dupa lungi negocieri cu doamna Nitza directoarea ACR Dolj, a ramas ca si cei din afara localitatii sa plateasca taxa de inscriere in cursa, doar ca am reusit s`o reducem la 20 RON/Masina + inca 2 spectatori, deci se va intra o masina cu 3 oameni pe 20 ron...
Pentru toti cei din afara localitatii, ii rog frumos sa-mi trimita pe mail cu subiectul "Downtown RUN" ( ZaYeTz_Unlock@Yahoo.com ), toate datele ( Numele si prenumele, Adresa,
carnet de conducere categoria B nr ,din anul .
Automobil marca, tipul, nr inmatriculare, serie motor, tuning motor, capacitate cilindrica, carburant, cai putere din fabrica, cai putere dupa tuning -> adica daca au turbo-aftermarket/nos sau daca au trecut de la 2 la 4 supape pe cilindru, chip`ul nu trebuie declarat ). Noi vom completa fisele pentru voi, iar in dimineatza respectiva, voi trebuie doar sa platiti taxa de inscriere si sa semnati fisa. Va multumesc. Pentru orice alte nelamuriri va stau la dispozitie pe msgr/mail/tel.
LE : CZR, cel care va fi lider pe grupa "X", va lua cupa pt. grupa respectiva si atat, iar libere nu vor fi, din cauza faptului ca s-au mai intamplat neprevazute pana acum si nah... ne punem si ACR`ul in cap, iar daca doamne fereste se intampla ceva, se complica si mai mult lucrurile, si eu as fi vrut libere, ca acolo e show`ul, dar din pacate nu se poate.
Last edited by ZaYeTz; 11-03-08 at 22:27.
|
|
|
12-03-08, 11:57
|
|
Stage 5
|
ok.am trimis un email,problema este ca inca nu m-am decis la ce grupa sa particip,am niste polite de platit la niste raceri,iar dak nu vor fi libere...
la rubrica cai putere dupa tuning...te refereai dak pe aspirat s-a montat turbo,banuiesc pt a calcula coeficientii de incadrare in grupa,nu?
|
|
|
12-03-08, 12:26
|
|
Stage 5
|
O singura nemultumire am eu .... cum draq de s-a intamplat ca in aceiasi data de 29.03.2008 in Craiova sa se organizeze si "liniute" si VTM .... cred ca suntem de rasul curcilor.... dupa ce ca nu sunt curse multe ... le mai si suprapuneti acuma.
Cat despre incadrarea in grupe in functie de putere ... dupa parerea mea ar trebui sa se tina cont numai de montarea de turbo pe motor aspirat , schimbat chiuloasa, montat compresor si montat NOS ... alti coeficienti nu trebuie loati in calcul.
Cat despre doamna .... NITA .... niciodata nu s-a saturat de bani si niciodata nu se va satura de bani ...cateodata ma intreb oare mai are mult pana la pensie?
Legat de desfasurarea cursei ... sfatul meu este sa micsorati mult mai mult numarul masinilor la grupele mici pt ca in cazul competitiilor de genu asta (liniute) la acel nivel este 0 interes din partea mari majoritati.Nu are rost sa plictisiti pe toata lumea cu 18 masini de putere pana in 65 hp ..... dupa parerea mea este o mare pierdere de timp genul asta de competitie ..o masina care face 20 si ceva de sec pe 400 metri nu poate impresiona cu nimika.
In fine este cursa voastra si voi veti hotara ... legat tot de desfasurarea cursei - cred ca ar trebuii sa aveti in vedere ca in acea perioada la Bucuresti are loc Sumitul NATO si foarte multi jandarmi de la Craiova vor fi detasati la Bucuresti ... deci trebuie sa va interesati exact si din timp de nr jandarmilor prezenti la eveniment .... pt a reusi contractarea cu o firma de paza pt buna desfasurare a evenimentului ... eu va sfatuiesc sa aveti in calcul prezenta a peste 10.000 spectatori tinand cont de amploarea pe care a luato acest tip de competitie in Romania si mai ales in Craiova (tinand cont ca la cursele "spontane" se aduna aprox 600 pers .... si totodata de faptul ca un adsfel de eveniment nu a mai fost organizat de ceva timp in Craiova si in tara.
Va urez bafta si sper sa duceti la bun sfarsit ceace vreti voi sa organizati.
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
|
|
|
12-03-08, 15:41
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Nu prea inteleg bine ... faza cu puterea dupa tuning (?!) si cu turbo upgrade. Daca am pus o turbina mai mare urc o grupa ?
|
|
|
12-03-08, 16:10
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
Nu prea inteleg bine ... faza cu puterea dupa tuning (?!) si cu turbo upgrade. Daca am pus o turbina mai mare urc o grupa ?
|
tu iti scrii acolo puterea masini din fabrica iar in cazul in care ai modificari la motor precizate mai sus, ne spui cu cat ti-a marit puterea. Iar daca cresterea este semnificativa si te incadrezi la alta grupa te vom repartiza acolo. Am facut asa pt a fi mai usor pt noi
|
|
|
12-03-08, 16:19
|
|
Stage 5
|
Asta e f tare ! Cred ca er fi mai bine sa va razganditi si sa adoptati un sistem gen LR pt a nu fi discutii. Chip nu se declara dar declar puterea dupa tuning ? Pai inseamna ca nu stii cat ia un tdi din chip. Sau ca nu stii care e castigul la un upgrade de turbo . Apar discutii interminabile .
|
|
|
12-03-08, 16:36
|
|
Stage 1
|
daca te uiti mai bine la ce a zis colegu meu, nu zice nimik de chip, chipu nu se ia in consideratie. Daca aiturbo aftermarket, chiuloasa de la 2 la 4 supape pe cilindru etc.. atunci trebe declarate. Cititi cu atentie tot ce scriem va rog. Ca nu avem timp sa lamurim pe toti care nu dau atentie la ce scriem..
Pentru alte nelamuriri va stam la dispozitie
|
|
|
12-03-08, 16:41
|
|
Stage 5
|
Eu am citit f atent. Poate nu m-am exprimat bine. Ma repet - Mi se pare aiurea sa nu iei in calcul chip-ul dar sa pui coeficient pt turbina schimbata. De ce nu se ia in calcul si intercoolerul marit , evacuarea ? La masinile turbo ... intercoolerul si evacuare pot aduce un plus considerabil. La fel si slickurile ... Ce vroiam sa spun e ca ar fi mai bine sa stim clar un sistem de clasare a masinilor si ar fi bine sa existe unul care sa nu lase loc de contestatii. La unele masini e greu de vazut turbina , cu atat mai mult seria acesteia (daca mai exista) si atunci pot apare contestatii ca avea turbina mai mare si ca nu a declarat-o. Nu caut flame-uri . Mi-am spus parerea .
|
|
|
12-03-08, 16:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by timber
daca te uiti mai bine la ce a zis colegu meu, nu zice nimik de chip, chipu nu se ia in consideratie. Daca aiturbo aftermarket, chiuloasa de la 2 la 4 supape pe cilindru etc.. atunci trebe declarate. Cititi cu atentie tot ce scriem va rog. Ca nu avem timp sa lamurim pe toti care nu dau atentie la ce scriem..
Pentru alte nelamuriri va stam la dispozitie
|
Ba nene voi ce faceti ?.... curse de masini sau de drogi?
DACA ARE TURBO SCHIMBAT (masina a fost turbo initial) nu se tine cont daca a fost inlocuit cu altul mai mare... asa au fost intodeuna curse ... voi chiar vreti sa revolutionati tot? .... nu e deajuns ca ati facut grupa pana in 65 hp ..
Si cum verifici tu daca pe masina e turbo stok sau nu? .... stai sa citesti seriile de pe el?
Daca mergeti cu cretiniia asta inseamna ca ar trebui sa tineti cont si de axa cu came ... care la aspirat e mana cereasca ..... daca are o axa sport se vede foarte clar diferenta ....
Ma io zic sa va reveniti .... lasati-o draq de prosteala voi va bateti joc de lumea care a investit bani in masini ... pai cum poti tu sa compari o masina care are 300 hp de fabrica cu una care e inpinsa la extrem si abia atinge si ia 300 hp pe la 7000 de ture ....
Ziceti draq .... CURSA PT CAZANE SI MASINI STOK
P.S. - Oricum majoritatea aveti boala sa ziceti pe la curse " ... da frate dar nu e corect ce plm .. a mea e stok si a lu ala are cu 60-70 hp mai mult .... ca a bagat o gramada de bani in motor".... pai si voi de ce nu bagati ma? .... a sau nu ai kef sa stai bagat pe sub masina , ca tu de , e tato bogat si ai bani de masina jmekera .... si cand te ia la blituri unu cu o coaje iti vine sa plangi ... si ti-e necaz ca te faci de *** in fata tovarasilor ...cum plm sa pierzi tu cu un super BMW de 40 mii euro ... unde e valoarea ta ...--- am fost ceva off topic dar am incercat sa le explic si la restul cam cum percep unele persoane genul asta de competitii.
Sper sa aveti CAP in loarea unei decizii ... nu numai sa nu va ploua in gat.
|
|
|
12-03-08, 19:37
|
|
Stage 1
|
calimero, in primul rand, si eu am tot COAJA, in adevaratul sens al cuvantului, scuze daca m`am exprimat gresit in vre`un fel sau altul, intr`adevar, nu se ia in considerare upgrade`ul de turbo, second, grupele nu le`am inventat noi, ne`am interesat inainte, third of all, crede`ma ca daca chiar asa avea bani, nu mi`as lua un M3 nou, mi`as lua o pisicutza si as face`o de la ZERO, sau un urs, asta pt. ca imi place sa muncesc pt. masina mea, si sa stiu ca e lucru facut de mine, asa ca usor cu remarcile legate de bani sau mai stiu eu ce, ca nici noi nu suntem d`aia full si ar trebuii sa stii mai bine, ca esti din Craiova si cred ca ai vazut ce masini sunt in club si cum sta treaba.
LE: Lucian, sper ca te`am lamurit ce si cum, daca nu, ai nr meu, dai un beep si te sun eu
|
|
|
|
|