Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
Re: Curse acceleratie ARAD la Chisineu-Cris 09.06.07
Quote:
Originally Posted by Andre3y
PIT este din Arad Bmwul Ursulet ? cu motor de 3.5 ? Daca da ce nr de inmatriculare are nul stiu .
Apropo daca vrei afise cu evenimentul sa lipesti pe masina sa vina mai multi din arad, am primt vreo 7 afise .
a primit si PIT afise... vezi ca l-ai suparat pe Dixi
Cu ce sal supar pe dixie cand i-am dat 2 sasi puna si pe-o parte si pe alta si inca la un opel . Si am dat si la Vale ( Kid Tuning ) . mi-a zis sa il lipesc chiar pe usa unde ies masinile de la tunat !
Deci in concluzie AR03TBP si AR06TFT au intrare pe gratis.Am uitat si de AR88KID.Ca doara nu fac reclama pe de gratis si se plimba cu afisul pe masina 1 saptamana !
Se poate si in ziua concursului, noi am zis ca ar fi ok sa vada lumea la ce sa se astepte. trimiti mail pe info.dragrace@gmail.com cu poze si date si o sa punem pe site
S-a anuntat si un post tv cu o emisiune de tuning. Vom organiza si un mini tuning show in care publicul va vota masina preferata. Pentru participare la tuning show taxa va fi tot de 30 ron.
mai 2 masini anuntate:
Voi participa si eu la aceasta cursa cu o masina de grupa "B"... Sper sa-mi fac ceva prieteni in Arad...
PS: rugaminte... se poate un numar de telefon (eventual pe privat), de la cineva din Arad, care sa ma ajute sa ma ghidez in oras sambata dimineata, pentru a ajunge repede la locatia stabilita?