Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 20-09-12, 12:43   #76
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: LINIUTZE PITESTI 2012 - 22.Septembrie

A aparut si spotul radio pe un post local....tot e ceva decat nimic. E mai greu cu forumul pt organizatori. Prin acest post au vrut doar sa anunte evenimentul...pt detalii exista un numar de telefon.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 12:48   #77
Rius

Stage 2

Rius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Eu chiar as vrea sa vad organizata la nivelul 2012 o cursa dupa regulile LR....sa vezi dupa comentarii....cred ca ar iesi un fiasco.

Incadrezi masinile dupa talon.....ce faci cu cele profi?.....as vrea sa-i ceara unu talonul lui Dragos la lupo sa vedem unde il bagi la 1,2 65 cai? (cere-i talonul sunny-ului exelixis...si multor altora)...

O sa fie ca acum 3-4 ani cand nimeni nu vroia sa se dea cu CZR-ul nici cu o grupa peste incadrarea lui.

Grupele sunt foarte echilibrate, gandite si facute in functie de parcul auto existent, dupa spe mii de discutii.

Iar referitor la 1,6 vs 2,8 ... unu la mana nu mai sunt asa grupele iar doi daca vi cu un CRX 1,6 vtec - b16b nu stiu cat(posesorii de honde stiu mai bine) de 180 cai...o sa ai surprize cu BMw-urile.....(dar asta implica o investitie - swap...chestii) - dar daca vi cu Duba... la curse ...mi se pare normal sa iei bataie
Rius is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 14:09   #78
bogdan_kwx

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Rius View Post
Eu chiar as vrea sa vad organizata la nivelul 2012 o cursa dupa regulile LR....sa vezi dupa comentarii....cred ca ar iesi un fiasco.

Incadrezi masinile dupa talon.....ce faci cu cele profi?.....as vrea sa-i ceara unu talonul lui Dragos la lupo sa vedem unde il bagi la 1,2 65 cai? (cere-i talonul sunny-ului exelixis...si multor altora)...

O sa fie ca acum 3-4 ani cand nimeni nu vroia sa se dea cu CZR-ul nici cu o grupa peste incadrarea lui.

Grupele sunt foarte echilibrate, gandite si facute in functie de parcul auto existent, dupa spe mii de discutii.

Iar referitor la 1,6 vs 2,8 ... unu la mana nu mai sunt asa grupele iar doi daca vi cu un CRX 1,6 vtec - b16b nu stiu cat(posesorii de honde stiu mai bine) de 180 cai...o sa ai surprize cu BMw-urile.....(dar asta implica o investitie - swap...chestii) - dar daca vi cu Duba... la curse ...mi se pare normal sa iei bataie
acum 4 ani cred ca czr o cam fura de la pepy si de la mai multi.cit despre b16 b cite ai vazut tu in ro?din cite stiu eu a fost pt japonia si nu cred ca-s multi ce si-au adus de acolo....plus ca face caii aia numai acolo 2 secunde la 9000
bogdan_kwx is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 14:09   #79
vasyxplod

Stage 5

vasyxplod's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Colectionar Machete]

Nici eu nu inteleg de ce faceti atat tam tam cu grupele, pana la urma e vorba de show, de sportu cu motor, si ar trebui ca lumea sa fie multumita ca se organizeaza, chiar daca la un nivel inferior. Niciodata nu se stie ce masini vin si ce surpize placute pot aparea la o astfel de competitie, dar noi romanii nu stim decat sa comentam si sa ne certam pe forum-uri, sau unii au ajuns undeva departe, si cum sa vina ei la niste amarate de liniute la Pitesti............cine nu doreste sa vina, poate sa stea acasa fara sa mai bata campii pe aici.........
vasyxplod is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 17:04   #80
mr_bombastic_dma

Stage 5

mr_bombastic_dma's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by gaju View Post
s-au copiat grupele de anul trecut

anul acesta fost S2 si S3 au fost impartite in 3 grupe

S2
- intre 1591 cmc si 2200 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD
- intre 1001 cmc si 1399 cmc supraalimentat ,tractiune fata FWD si spate RWD
- intre 1501 cmc si 1700 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD

S3
- intre 2201 cmc si 2980 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD
- intre 1400 cmc si 1600 cmc supraalimentat , tractiune fata FWD si spate RWD

S4
- intre 2981 cmc si 3800 cmc , NA , tractiune fata FWD si spate RWD
- intre 1601 cmc si 2550 cmc supraalimentat , tractiune FWD
- intre 1601 cmc si 2200 cmc supraalimentat , tractiune RWD
eu nu mai inteleg nimic!!!!! m-ati derutat de tot.
sambata pe 22 la ce grupa sunt cu motor 1764 cmc aspirat normal?
mr_bombastic_dma is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 17:07   #81
gaju

Stage 5

gaju's Avatar

Member of:
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by mr_bombastic_dma View Post

mai jos ai grupele care vor fi folosite la pitesti

Grupa S1 # sub 1.585 cmc aspirat şi 1.000 cmc supraalimentat fficeffice" />>>
>>
Grupa S2 # 1.586-2.900 cmc aspirat şi 1.001-1.600 cmc supraalimentat>>
>>
Grupa S3 # 2.901-3.800 cmc aspirat şi 1.601-2.550 cmc supraalimentat>>
>>
Grupa S4 # peste 3.801 cmc aspirat şi peste 2.551 cmc supraalimentat>>
>>
Grupa S5 # tracţiune intergrală sub 2.500 cmc>>
>>
Grupa S6 # tracţiune intergrală peste 2.501 cmc>>
>>
Grupa S7 # diesel sub 2.000 cmc>>
>>
Grupa S8 # diesel peste 2.001 cmc>>

The power is HERE
gaju is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 17:07   #82
Gica

Stage 5

Gica's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[PEUGEOT]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL View Post
astea sunt grupele
Gica is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 17:25   #83
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by mr_bombastic_dma View Post
Esti la S2 (1586-2900cmc aspirat + 1001-1600cmc supraalimentat). Gaju imi spusese mie care sunt grupele actuale DRE si ca la Pitesti se folosesc cele de anul trecut de la DRE.
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 17:36   #84
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Sau poate se adopta grupele LR... dupa ce scrie in articolul de mai jos

"Concurs de „liniuţe“ la Stadion

Iubitorii automobilismului vor ur*mări un spectacol de*o*sebit în acest week-end. Pasio*na*ţii de motoare şi viteză vor avea par*te de adrenalină, după ce vor tura motoarele la maximum. Sîm*bătă de la ora 10.30 va a*vea loc a cincea ediţie a Tro*fe*ului Piteşti de accelerare-viteză, aşa-numitele „liniuţe“. Eveni*men*tul este organizat de clubul ProCar şi de Direcţia Judeţea*nă pentru Sport şi Tineret Ar*geş şi va aduna la start zeci de parti*ci**panţi din toată ţara. Com*pe*ti*ţia a fost prefaţată de o con*fe*rin*ţă de presă organizată ieri, la sediul Direcţiei pentru Tineret şi Sport Argeş, la care au parti*ci**pat Adrian Bughiu, director adjunct al DJTS, Cristian Oto*bîcu, consilier su*perior la a*ceastă instituţie, şi Iancu Niţă, preşedintele clubului ProCar.

Peste 60 de participanţi

Directorul adjunct al DJST Ar*geş este sigur că întrecerea va fi un succes: „Este un eve*ni*ment de tradiţie, pot spune, care a a*juns la a V-a ediţie, şi sper că va continua şi în anii următori, mai ales datorită succesului de care s-a bucurat pînă acum. Este o întrecere care prin*de la pu*blic, un spec*tacol a*grea*bil, care vi*ne du*pă o peri*oa*dă de va*can*ţă. Ia*tă că înce*pem să ne dez**mor*ţim puţin“. Înscri*e*rile se vor face în zi*ua com*pe**tiţiei, de la ora 8 şi pînă la 9.45, iar startul se va da în jur de 10.30, din fa*ţa cimi*ti*ru*lui Sf. Gheorghe, sosirea urmînd să fie în zona Sălii Sporturilor. Ni*ţă Ian*cu este sigur că eveni*mentul va atrage mulţi spec*ta*tori, dar şi competi*tori. „Şeful co*misiei va fi un in*giner de la RAR. Vor fi 9 cla*se de concurs, după capaci*ta*tea mo*torului, iar anul acesta, de*par*tajarea se va face în func*ţie de puterea lui. Apreciem că se vor în*scrie minimum 60 de e*chipaje. În ce pri*veş*te în*scri*erile, s-au făcut şi online, dar cei mai mulţi dori*to*ri o vor face la faţa locului, în dimineaţa concursului, între orele 8 şi 9.45“, a spus preşedintele ProCar.

Strada Stadionului, închisă între orele 10 şi 16

Pentru a preîntîmpina eventualele in*cidente, Poliţia a decis oprirea cir*cu*laţiei între orele 10 şi 16 pe strada Stadionului. „Ca să nu apară tot felul de surprize, trebuie menţionat faptul că strada Stadionului va fi complet închisă pînă jos la Liceul Astra, însă se poate ocoli pe Banatului sau pe Exerciţiu. Celor care locuiesc pe acea stradă li se va permite accesul“, a declarat Cristi Otobîcu, consilier superios al DJTS Argeş.

Demonstraţii de raliuri şi karting

La Trofeul Piteşti, în afară de evoluţiile concurenţilor amatori, spectatorii vor vedea şi demon*s*traţiile făcute de piloţii profe*sio*nişti. Printre aceştia se numără şi campionul naţional de raliuri Valentin Porcişteanu, dar şi co*pii de la cluburile de karting de la Palatul Copiilor şi din Rucăr. A*nul trecut, un asemenea kart de 120 CP a întrecut un Mitshu*bi*shi. Demonstraţii va face şi cîm*pu*lungeanul Valentin Chel, vi*ce*campionul naţional la drift. Pre*miile oferite de organizatori con*stau în cupe, medalii, pla*che*te, tricouri, şepci şi accesorii de la Repsol. Taxa de partici*pa*re va fi de 70 de lei pentru fie*care con*curent.

Nouă clase de concurs

Concursul de „liniuţe“ se desfăşoară pe grupe, în funcţie de puterea motorului, clasele fiind următoarele: A1 75 CP, A 76 - 100 CP, B101 - 130 CP, C 131 - 165 CP, D 166 - 200 CP, E 201 - 250 CP, F 251 - 305 CP, G 306 - 350 CP, H 351 - 420 CP, J 421 - 500 CP, I 500 CP sau mai mult. La stabilirea grupelor se va lua în calcul puterea motorului, iar atunci cînd apar cazuri speciale, se va întruni o comisie tehnică, ce va indica exact clasa de participare a fiecărei maşini.

Evenimentul es*te orga*nizat cu sprijinul Poliţiei, Jandarmeriei, ISU Argeş, Magic Safe Security şi al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, care va pune la dispoziţie cronometrarea electronică şi afişajul cu fotocelulă."

Sursa: Curierul Zilei

Poate cei care au vorbit cu organizatorii stiu care e adevarul...
Old 20-09-12, 17:40   #85
A3cosmin

Stage 2

A3cosmin's Avatar

Quote:
Originally Posted by gaju View Post
S2
- intre 1591 cmc si 2200 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD
- intre 1001 cmc si 1399 cmc supraalimentat ,tractiune fata FWD si spate RWD
- intre 1501 cmc si 1700 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD

S8
- intre 1701 si 2000 cmc diesel FWD,RWD,AWD

unde vezi tu 1,6 diesel vs 2.0 diesel in grupele DRE ????

daca nu ai citit, te rog sa te informezi in prealabil

cele prezentate in acest concurs sunt grupele folosite de catre DRE in 2011 , anul acesta au fost modificate , tocmai pt a evita situatii de genu.
in anunt eu vad s7 sub 2000 cmc S8 peste 2001 cmc la diesel deci te contrazici singur... oricum vorbeam la general pe mine nu ma deranjeaza ma incadrez la 1968 cmc cu 2.0 tdi, cu toate ca era frumoasa si lupta cu benzinarele daca se lua dupa hp din talon (131-165hp)
A3cosmin is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 17:49   #86
gaju

Stage 5

gaju's Avatar

Member of:
[Nissan]

Okay , stai jos

Ai vb de grupele DRE si eu ti le-am enumerat
Ar fi bine sa citesti, te contrazici singur , grupele propuse la Pitesti nu sunt cele ale DRE din 2012

Am fost clar ???
gaju is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 19:49   #87
nessum

Stage 1

nessum's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL View Post
E o aberatie, grupa S2 ar trebui impartita in doua. Si faptul ca grupele se cheama S1-S8 n-are sens, atat timp cat nu exista alta categorie...
Noi astia cu 1.6 nu avem nicio sansa...
Cred ca nu are rost sa batem drumul pana acolo...benzina consumata si banii pierduti...

Clar, NU se incurajeaza competivitatea intre pilotii.
nessum is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 21:25   #88
marutzu_vti

Stage 5

marutzu_vti's Avatar

Member of:
[Honda]

grupele astea sint o porcarie si . Cit despre pretentii nu inteleg de ce cei cu dacia ar vrea sa faca performanta in fata unuia cu o masina in care a investit bani multi si a facut masina special pentru asta si nu sa se duca la tara la vaci cu ea ..... Cit despre Gaju faci treaba buna si nu ai de ce sa iti bati capu pe aici doar daca poti sa mai organizezi ceva la jumate intre Arad si Tulcea ar fi minunat pentru unii cu buzunarele mai mici si timp mai putin.Si acum sa le raspund unora de mai sus care se plingeau de Honda ca are motor de 1.6 si se bate cu BMW de 2,5 sau 2,8 sa se dea fara griji ca nu au cum sa piarda Honda cistiga de departe... si nu e vina nimanui ca nu si-a ales masina care sa faca de toate si doar amarite de 1,4 sau 1,3 sau 1,6 Opel sau golf sau bmw etc care nu au performante la nk si le este frica de Honda ca are 125,131,150,160,170,185 cai din motoare de 1,6 nu va mai plingeti multi ca nu a ales altii masina in locul vostru...
Old 20-09-12, 22:41   #89
foreman

Stage 4

si pana la urma astia cu diesel 4*4 unde ne incadram?
foreman is offline   Reply With Quote
Old 20-09-12, 22:50   #90
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Cred ca intrebarea a devenit: "dupa ce grupe se va face incadrarea?".
- Copyright 2025 4Tuning -