Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 12-10-12, 01:59   #226
MIHAI_NEBUNU

Stage 5

MIHAI_NEBUNU's Avatar

Default Re: LINIUTZE PITESTI 2012 - 22.Septembrie

Quote:
Originally Posted by riky58 View Post
M-am dat cu bmw-ul touring care era un 535 biturbo care am inteles ca era si resoftat undeva la 370cp si 700nm pe ca l-am batut,iar cind m-am referit la m3-ul turbo m-am referit la modelul e46 nu cel al lui body.Mi se parea normal sa fac cu el din moment ce eram incadrat la grupa lui.
Eu cu Body sunt prieten de ani buni si nu am facut niciodata cu m-urile vreo liniuta deoarece eu am masina de cateva luni iar el in perioada asta a avut masina in lucru.Mai e un lucru pe care-l precizez ca nu ma deranjeaza daca ma face careva cu o masina ceva de genul m3 turbo,problema este daca ma face cineva cu o masina asemanatoare cu a mea la putere sau mai exact la rapoartele kg/cp.
Oricum nu vreau sa ma ridic in slavi sau altceva dar cred ca la evenimentul asta au fost cateva masini care au facut senzatie dupa parerea mea(Dacia aia veche care a umilit cateva masini,clio argintiu si m-ul meu care a intrecut asteptarile multor spectatori).
Mentionez ca masina mea este stoc, doar un filtru sport k&n de la Body in rest nimic altceva.
eu te sfatuiesc sa nu iti mai faci curaj si publicitate singur , si sa revi cu picioarele pe pamant . suntem in 2012 , cursele nu se tin ca l-ai batut pe ala sau pe ala . timpul vorbeste . atat si nimic mai mult . vin-o la o etapa dre si acolo ai sa vezi adevarata valoare a masinii tale .
MIHAI_NEBUNU is offline   Reply With Quote
Old 12-10-12, 02:55   #227
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Poate ca nu ar fi rau sa fie introdus in timpul de departajare si timpul de reactie.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 12-10-12, 19:38   #228
riky58

Stage 1

stai linistit ca sunt cu picioarele pe pamant mai bine decat crezi tu.atentie nu sunt unul dintre aceia care au pus mana prima oara pe o masina cu cativa caluti si oaw.nu te cunosc dar daca te-ai interesa de mine o sa afli ca am avut pana la varsta mea mai multe masini pe mana decat poti sa-ti inchipui.
ma raportam strict la masina asta stoc nu la un e30 turbo sau mai stiu eu ce.
nu te agita ca atunci cind aveam motoare de 3000 sau 5000cm poate multi se plimbau cu dacia.
riky58 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-12, 19:54   #229
catalyn_93

Stock

Quote:
Originally Posted by MIHAI_NEBUNU View Post
eu te sfatuiesc sa nu iti mai faci curaj si publicitate singur , si sa revi cu picioarele pe pamant . suntem in 2012 , cursele nu se tin ca l-ai batut pe ala sau pe ala . timpul vorbeste . atat si nimic mai mult . vin-o la o etapa dre si acolo ai sa vezi adevarata valoare a masinii tale .
1 a spus ca "l-a batut pe ala si pe ala" pentru ca asa a fost formulata intrebarea de catre mine...din moment ce eu am intrebat "te-ai dat cu X" sau "l-ai facut pe Y" doar nu vroiai sa imi spuna ca "nu imi pasa cu cine m-am dat, eu am tras decat sa scot sub 12.xx sau 13.xx"
2 afirmatia ta cu "timpul vorbeste" este inutila tinand cont de locatia "curselor" si alcatuirea grupelor. De exemplu nu poti sa te lauzi cu un timp scos pe 1/4 la niste curse in care o dacie este bagata in aceeasi grupa cu un e36, benzina cu diesel, alinierea la ochi si multe altele.Contrar a toate acestea riky58 nu s-a plans decat de faptul ca nu a fost lasat sa se dea cu E46 si tind sa ii dau dreptate din moment ce la sfarsitul primei manse E46 s-a dat singur
3 ricky keep un the good work si sper sa te mai vedem pe la pitesti intr-un viitor apropiat. M3 e46 si M3.ul tau chiar au facut senzatie
P.S sa nu uitam si de body dar pe el il cam stie toata lumea)

Last edited by catalyn_93; 12-10-12 at 19:59.
catalyn_93 is offline   Reply With Quote
Old 14-10-12, 00:08   #230
riky58

Stage 1

mersi fratuc.de body chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa ca eram chiar curios sa vad diferenta intre masinile noastre sa vad daca merita sa investesc si eu niste bani in ea.
Old 17-10-12, 20:31   #231
Madalinutzzu

Stage 2

Riky tu esti cel cu BMW-u caruia i sa spart radiatorul pe la sfarsitul curselor ????
Madalinutzzu is offline   Reply With Quote
Old 02-11-12, 01:24   #232
RAdoman89

Stage 1

RAdoman89's Avatar

riky58 eu sunt baiatul cu 535d touring
Cand am fost la liniute masina mea avea ceva probleme,initial dupa resoftare avea 345 cp dar dupa o perioada a inceput sa piarda presiune pe la clapetele de la admisie si pe la intercooler,drept urmare masina nu a fost in regula la liniute am iesit cu ea doar sa vad cu sta,ca sa nu mai zic ca am plecat cu sistemul pus si mia taiat toata alimentarea cand a inceput sa piarda aderanta.
Acum o parte din probleme sau remediat iar cu masina merg zi de zi pe strada,deci daca ai drum prin pitesti,prin zona,asta, suna-ma si hai sa ne mai dam odata ca sa lamurim problema,ca eu nu sunt linistit. Te salut cu respect

Last edited by lascarica; 13-01-14 at 00:15.
RAdoman89 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-12, 22:29   #233
riky58

Stage 1

am suspensia demontata si cind ma intorc din anglia o sa o montez pe cea noua si ne dam
Old 02-11-12, 22:32   #234
RAdoman89

Stage 1

RAdoman89's Avatar

ok boss ne auzim cand vi. Sa ai spor la treaba si drum bun
RAdoman89 is offline   Reply With Quote
Old 16-12-12, 19:30   #235
dRR-XWX

Stage 5

dRR-XWX's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]
[FORD]
[2 Roti]
[Opel]

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))

si......

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) penibil !!
dRR-XWX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -