24-04-12, 21:39
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti] [Street 4 Cars] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: 21/22 aprilie - TULCEA DRAG AUTO&MOTTO & TAXI DRIFT & MOTTO STUNTS
Quote:
Originally Posted by cstavaru
Salut,
- O alta imbunatatire care s-ar putea aduce: dupa calificari, sa se elibereze complet zona din spatele portilor de start, si orice masina care ajunge acolo sa ajunga doar chemata de organizatori cu scopul de a concura. Nu sa stationeze masini in zona aia si sa-i blocheze pe cei care trebuie sa ajunga la start. Masinile ar trebui sa stationeze pe margine, intr-o formatie gandita de organizatori astfel incat orice masina sa poata sa plece fara probleme din "parcare". Ar trebui desenata o schita a zonei aeroportului, si gandit cumva un mod de parcare, poate pe 2 randuri in unele locuri (probabil parcarea oblica pe un singur rand nu ar putea acomoda un nr. de 130+ masini). Poate ar mai putea fi folosita pe post de parcare si o parte din pista opusa, pe care se dadeau "ilegal" unele masini in pauza ?
|
Cred ca asta ar fi un mare +, de fiecare data in finale te chinui sa te strecori printre masini si cu ambreiajele pe care la avem unii e un chin infernal.
Ce zici Cristi? Jeff?
|
|
|
24-04-12, 21:43
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Poze sau filme cu dacia visinie br 40 yul are cineva??
|
|
|
24-04-12, 21:44
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Unul din cei chemati la start, dupa ce am anuntat pana si masina cu care participa, deci nu numai numarul de concurs, se afla chiar langa o boxa si statea linistit si nepasator. Pai sa nu te umpli de nervi? A mai fost unul care era chemat si el se afla in masina chiar in spatele zonei de burnout, auzea ca e strigat dar refuza sa vina fiindca nu intelegea de ce trebuie sa se dea el atunci. Dar nici sa vina si sa intrebe n-ar fi facut.
Vreti un show perfect, ne straduim sa-l facem dar daca pilotii nu ne ajuta in momentul cand sunt finalele si nu se pregatesc sa se alinieze nici noi nu suntem supraoameni ca sa ii gasim si eventual sa le aliniem noi masinile la start.
|
Erori sunt si de-o parte si de alta. Noua inainte de aliniere la start, dupa burnout ni s-a spus ca se ia o pauza de 2 min. Si noi ne-am umplut de nervi, dar ne-a trecut la fel de repede. Eu zic ca daca se imbunatateste comunicarea Organizatori-Concurenti vom avea toti de castigat.
|
|
|
24-04-12, 21:58
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|
.....
Quote:
Originally Posted by Sirius
|
|
|
|
24-04-12, 22:21
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Geox`
.....
|
Multumesc! stie cineva pe ce site de la bulgari sau postat pozele si filmele de la etapa aceasta?
|
|
|
24-04-12, 22:22
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by gaju
Pe tine te-am dat exemplu
Te felicit pt ambitia de a ramine in piramida,chiar daca mergea in 3 cilindri
|
Ms! Nu stiu daca e ambtie sau orgoliu, dar eu niciodata nu plec cu coada intre picioare de la nici un fel de competitie, de orice gen
Felicitari tie si echipei pt munca depusa
|
|
|
24-04-12, 22:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA] [SUBARU] [4Rally]
|
|
|
|
24-04-12, 22:46
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Felicitari inca o data echipei DRE.....nu luati in seama comentariile negative postate de toti "ricerii". Va urez succes in continuare....spor si forta de munca,nu va opriti.....faceti bine ceea ce faceti. Imi pare rau ca nu am putut fii prezent la prima etapa DRE,se pare ca nu am sa fiu prezent nici la urmatoarele...(job-ul asta)....sper ca masina mea va fii.
Salutari tuturor din St.Thomas...multa sanatate
|
24-04-12, 23:26
|
|
Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by clau91
Vreun filmat cu CRX-ul de Galati?
|
Vezi poate gasesti ceva aici.
|
|
|
24-04-12, 23:46
|
|
Stage 5
|
felicitari organizatorilor !!!
|
|
|
25-04-12, 00:25
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by gaju
si rolul vostru de piloti care este ?
hai ca pe semaforu asta pleci cu 0,1-0,2 fara nici o treaba.
|
eu am reusit un 0.05 si un 0.08 //...... deci se poate semaforul e foarte bun !!
|
|
|
25-04-12, 05:24
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Sirius
|
BR 40 YUL
|
|
|
25-04-12, 07:05
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Un film cu DACIA 1310 visinie YUL vs e36
|
|
|
25-04-12, 07:55
|
|
Stage 4
|
Vreau sa zic si eu parerea mea despre aceasta etapa. Sunt foarte bucuros ca am participat dar: Sambata pana la ora 17 nu a mers nimic. Te dadeai si atat. Nu reuseai sa incerci nimic pt ca nu se cronometra. Duminica de la 10 pana cand au inceput finalele am reusit sa ma dau o singura data. Cand au inceput finalele nu se intelegea nimic. Cine se da primii, cum va functiona. Nu se auzea nimic mai spre spate. Singurii care iti ziceau cate ceva erau organizatorii dar daca intrebai mai multi fiecare iti dadea cate un raspuns diferit deci te baga intr-o confuzie totala. Plus: cei de la microfon daca tot participa la acest eveniment ar trebui sa invete cate ceva despre aceste curse daca nu sa se lase. Exemplu: eu am participat cu crx-ul negru si am deschis finalele. A fost o cursa BYE iar ei nu stiau ce e aia. Nu intelegea de ce sunt singur la start si ce trebuie sa fac. Alt lucru negativ: In timpul calificarilor de sambata nu era nimeni sa-ti dea o explicatie de cu nu merg senzorii, daca ii va repara cineva iar la "pupitru" nu statea nimeni pe care sa intrebi. Deci HAOS total. Inca o faza nasoala: Cei din bulgaria au fost pupati in ... Toata lumea ii astepta pe ei la start iar ei erau nepasatori in spatele pistei. Pe ei ia asteptat cel putin 10 min sa se prezinte la start. acelasi lucru nu se intampla si pt un om oarecare cu o dacie. Parca venisera de pe alta planeta si nu stiau ce se intampla. Unii pot zice ca nu intelegea limba si na... dar cand a fost festivitatea de premiera erau primii prezenti in fata.
Ma bucur si multumesc echipa DRE pt implicarea lor in astfel de curse. Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Nu vreau doar sa critic doar ca sunt multe aspecte care trebuie lucrat la ele. Cu toate astea a fost o cursa ok si un weekend minunat. P.S. Cu multa pregatire se vor rezolva toate.
|
|
|
25-04-12, 07:58
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by mikafly
Felicitari inca o data echipei DRE.....nu luati in seama comentariile negative postate de toti "ricerii". Va urez succes in continuare....spor si forta de munca,nu va opriti.....faceti bine ceea ce faceti. Imi pare rau ca nu am putut fii prezent la prima etapa DRE,se pare ca nu am sa fiu prezent nici la urmatoarele...(job-ul asta)....sper ca masina mea va fii.
Salutari tuturor din St.Thomas...multa sanatate
|
Inainte sa feliciti si sa ne numesti "riceri" ar trebui sa vii la curse. Adica tu vorbesti dar habar nu ai ce a fost acolo decat din auzite sau de pe net. Deci inca o data vino si dupa asta zici ce si cum.
|
|
|
|
|