Quote:
Originally Posted by TOBA^
e greu sa mearga cineva sa filmeze putin zona de concurs??? sa vedem si noi ca exista zona de franare ...nu sunt carcotas ... dar am mai fost la curse pe strada si la fel au zis ca au zona de franare si cand am ajuns acolo era zona de franare 150m ...
Sunt multe masini de top din bucuresti care au zis ca nu vin ca nu au vazut nimic despre noua locatie !!! eu vreau sa vin si sa fac mai multa lume sa vina ...dar in cazul in care nu vad ceva sa ma faca sa vin ... zic PAS !
|
Este cat se poate de indreptatita solicitarea, dar avem o mica problema...
Eu, cel care ma ocup de aspectul sportiv al cursei, sunt din Craiova si in aceste momente acord mult mai multa atentie performarii sistemului de cronometrare, decat aspectului de promovare a noului traseu (am extins montajul electronic de comanda al semaforului de START si cu functia de anulare a cronometrarii in banda de concurs, daca se atinge prima celula inainte de aprinderea luminii VERZI).
Poate
"bogdan23sb" daca vede postarea, imi va da o mana de ajutor, cautand pe cineva din Slatina, sa faca o filmare maine si sa o urce pe forum, pentru ca este important sa avem pe pista si masini de top care sa confirme (sau sa nege prin pilotii lor), eforturile noastre de a organiza o cursa la un nivel tehnic ridicat.
In mod sigur, sambata voi fi la Slatina, pentru a analiza locul de amplasare a celulelor si a punctului de comanda cronometrare si evident am sa pot filma traseul.
Ma tem insa sa nu fie prea tarziu si as regreta enorm ca acesta sa fie un motiv de a nu participa la cursa noastra ... chiar daca mai mult ca sigur o sa fie mici probleme legate de implementarea noului sistem, pentru care indraznesc sa-mi cer scuze in avans, ne fiind intentionate sau de rea credinta