Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-03-06, 22:46   #76
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
Default Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=

sunt pe vine si filmuletzele (maxim 2 zile)
Felicitari fantomelor pentru cursa...a iesit superb...si cel mai bine se oglindeste asta in prezentarea in mass-media (3 televiziuni nationale e CEVA)
minusuri :
ca de obicei,jandarmeria,deplorabil!!!!
arbitrajul (nu ma mira,venind din partea ACR,se merge pe aceleasi principii comuniste)
membrii unui anumit club...a caror prezenta a fost aproape insesizabila,si e pacat,se pare ca exista numai cu stickerele de pe masini si cu gura mare
plusuri:
organizarea: ca de obicei GRT a facut tot ce era omeneste posibil sa fie bine,chiar daca au avut piedici din partea celor care trebuia sa-i ajute,si aici e de notat ca au fost cu un om de baza in minus,si anume Liviu APR
fetele: au venit,au vazut au concurat,si unele au dat clasa.imi pare bine ca au lasat rushinea si fitzele la o parte si au trecut la volan
initiativa pentru premiera legata de implicarea unei scoli de soferi

Scoala de soferi Lucian,cu instructorii (jos),Lucian in mijloc si fetele care au participat pe masinile Scolii Lucian (in picioare)

publicul : ordonat (nu se pune fuga la drifturile lu' Clif ca deh..omu' vrea spectacol)
si uite asha a inceput si 2006 dpdv al curselor auto
Felicitari,inca odata,Ghost Racing Team
postul asta e identic cu unul pe care l-am scris pe forumul local al Craiovei (copy/paste)
ce vreau sa adaug aici,pe 4tuning
vad multa rautate din partea lui Sebastian,care nu s-a schimbat:tot ce nu face el improasca cu noroi,si cel mai grav e ca o face intr-o deplorabilã limbã românã
am prieteni greci,arabi,care stiu sa scrie mai corect
dar nu asta e subiectul threadului
in opinia mea,a iesit frumos...lume n-a fost extrem de multa...dar a fost,si cred c-a fost multumita de spectacol
eu sunt mai misogin de felu' meu,asha ca o sa-mi pastrez linia si o sa formulez asha :
a fost o anumita domnishoara care a concurat pe una din masinile lu' Lucian,chiar prima care a intrat cand am ajuns eu pe aeroport,m-a lasat masca fata aia...pe langa c-a plecat cu un scârtz mai mare ca mine a mai stapanit si masina aproape perfect,asha ca o consider exceptia care confirma regula ...aia cu femeile..nu stiu sa....stiti voi
ma rog...una peste alta au fost aproape 5 ore de spectacol
o parte din poze :
daca cineva de la 4tuning vrea pozele full size (cateva sute bune),la rezolutii peste 1024x768 pentru galerie,sa-mi dea un PM si se rezolva
cu filmuletzele peste cateva zile,asha cum spuneam la inceputul postului

Last edited by ZoliaT; 20-03-06 at 23:42.
sharpe is offline  
Old 20-03-06, 23:28   #77
mihaitzaa

Stage 5

mihaitzaa's Avatar

Member of:
[BMW]

Felicitari pt cursa...zic k in final ar fi iesit ceva dragut..da' alta data...sa fie asta o invatatura de minte
mihaitzaa is offline  
Old 21-03-06, 00:07   #78
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

multzumim!este adevarat ma asteptam sa iasa altfel.. dar asta este!

In legatura cu ce am spus despre Clubul EXTREME, vreau sa retrag ceea ce am spus.. am facut o confuzie.. shi cand spun asta ma refer la faptul ca audi care a blocat itnrarea pe circuit, si care a fost incurajat de anumite persoane sa n-o dea afar n-a fost din acest club.. sa-mi fie cu iertare, dar cand pui suflet intr-un lucru si vezi cum totul este dat peste cap de cateva persoane, nu-tzi cade prea bine..
Old 21-03-06, 00:22   #79
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]
Default :)

Multumim baietzilor din X-TEAM care au venit si au facut un show pe cinste!

Multumim participantelor pentru ca au demonstrat ceva ieri.. le-au demonstrat baietzilor ca sunt bune si la volan.. ba chiar mai bune decat unii dintre baietzi!

Multzumim BogdanSHA pentru firea ta optimista.. m-a ajutat mult ne auzim pe la bucuresti pe 1..

Felicitari ANABELA pentru evolutzia ta.. n-am avut ocazia sa facem cunostintza, am aflat mai tarziu ca ai luat locul 1..

Sa ne auzim de bine..
BoSsuL3TZ is offline  
Old 21-03-06, 01:18   #80
babydoll

Stage 2

babydoll's Avatar

Red face :D

...ms frumos
si pt mine a fost o surpriza...extrem de placuta, nu e vb de faptul ca am castigat ci de situatia in care eu am venit acolo fara sa cunosc pe nimeni personal(doar cu alex am vb pe mess) si m-am simtit bine ... nu m-am simtit in plus nu am fost lasata singura
din punctul meu de vedere la pozitia de gazde 10+.
felicitari si pt concurs stiu cat de multa munca s-a depus si cat de mult fiecare dintre voi a incercat sa faca tot posibilul sa fie bine.
acum am fugit si eu la somn...
noapte buna
Old 21-03-06, 02:08   #81
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by crdi
in primul rand vreau sa ami cer scuze fata de cei care au venit din alte orase " va multumim " in randu 2 vreau sa nu le multumesc celor de la Extreme pt ce au facut ....
Baeti daca nu va duce capu sa faceti o cura nu va mai apucati sa distrugeti ceea ce fac alti .
Oricum bafta la uramtoarea cursa o sa vin sa o vad sa vedem ce va duce capu
cred ca tu esti cel care a pus puncul pe I.....vorbim maine si nu uita sa vii....te rog!
dj16xxs is offline  
Old 21-03-06, 02:34   #82
4wheels

Stage 5

ff frumos ce a fost
4wheels is offline  
Old 21-03-06, 11:07   #83
DJ-24-ALN

Stage 5

DJ-24-ALN's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Wink Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=

A fost o cursa destul de reusita, avand in vedere ca s-au dus pana la capat ambele manse, cu toate piedicile ivite.A fost ceva nou cu fetele la volan iar ele s-au descurcat destul de bine speram ca pe viitor la curse sa vedem si alte fete concurente alaturi de Eliza.Felicitari ANABELA si speram sa vii si la alte curse de-acum inainte!
Hai cu urmatoarea cursa ca s-a incalzit vremea si deja incep sa simt adrenalina!

Ex cielo dohc 16V
New Ford Mondeo 2.0 TDCI
R5 gtt
Opel Corsa GSi
Civic Type R ep3
DJ-24-ALN is offline  
Old 21-03-06, 14:01   #84
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Sincer observ doar pareri subiective, din exterior prea putine aprecieri sau critici.
Va felicit daca e asa cu spuneti voi!
SEBASTIAN is offline  
Old 21-03-06, 14:27   #85
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Sincer observ doar pareri subiective, din exterior prea putine aprecieri sau critici.
pai , din cateva poze nu prea poti analiza
Bogdan_mb is offline  
Old 21-03-06, 22:42   #86
dimon

Stage 1

cred ca toti se refera la lansarea revistei 4tuning.
dimon is offline  
Old 21-03-06, 23:31   #87
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
adica doar pareri de bine sau critici constructive si argumentate?
sincer,cred ca asta e primul tau post in care ai scris corect romaneste
si mai sincer,lupu' isi schimba paru (era sa zic barba) dar naravu' ba
ntztzt...ce ti-e si cu invidia asta
si cand te gandesti ca sunt o mana de pustani si au fost in stare sa faca o cursa calumea...nu tu putere financiara,nu tu relatii prin ministere de interne si structuri administrative
nu stiu de ce threadul asta imi smulge un zambet de fiecare data cand il vizitez...ce isi musca unii degetele acum!!!!
se zice ca olteanu' e al dracu'...si artagos si incapatanat....si asta E AL DRACU DE ADEVARAT!!!
sharpe is offline  
Old 21-03-06, 23:42   #88
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by sharpe
adica doar pareri de bine sau critici constructive si argumentate?
sincer,cred ca asta e primul tau post in care ai scris corect romaneste
si mai sincer,lupu' isi schimba paru (era sa zic barba) dar naravu' ba
ntztzt...ce ti-e si cu invidia asta
si cand te gandesti ca sunt o mana de pustani si au fost in stare sa faca o cursa calumea...nu tu putere financiara,nu tu relatii prin ministere de interne si structuri administrative
nu stiu de ce threadul asta imi smulge un zambet de fiecare data cand il vizitez...ce isi musca unii degetele acum!!!!
se zice ca olteanu' e al dracu'...si artagos si incapatanat....si asta E AL DRACU DE ADEVARAT!!!
Uite de ce va intreb ce-mi spune lumea mie.

Salut Sebi, ieri 19 martie am fost Craiova la cursa "martisorului" organizata de Ghost Racing team Craiova si de ACR ( ) vreau sa zic ca a fost absolut praf organizarea...mai ales ca noi venind de la 250 km distanta nu ne-au lasat inuntru sa intram fara sa platim!! Ghost Racing team sunt niste tarani basiti si prosti care se dau mare cu ceva ce nu au !! sunt niste infecti ! am vazut-o pe baba de care ziceai tu am murit de ras stii ce e aia? cat de penala era baba sa vezi ce criza pe acolo cu dosarele in brate le rupea alora hartiile si le arunca pe ei...jandarmeria aia a fost de tot ***u, au venit niste smechrasi autohtoni au facut pacolo cerculete ( ma rog daca se pot spune asa) cu un rover visiniu neinscris era sa dea peste lume pacolo , jandarmeria nu facea nimik nimik frate nu imi venea sa cred...deci PRAF !! sa continue sa mai faca asa ...ca nu aveti decat de castigat voi din Legal Racing.Eu nu ma mai duc la curse organizare de ACR de acum incolo decat la curse organizate de tine! ( Legal Racing).

In concluzie ce sa zic...ca am plecat cu i impresie amara despre craioveni....amara rau! mai ales ghost racing team sunt niste ratati cu diplome !

Tu ce ai mai facut in ultima vreme?

Salut numai bine !

Acum luati foc, dar nu-s vorbele mele si nici nu are importanta ale cui sunt.
Sunt multi care se feresc sa vorbeasca cu voi considera asta prea injositor.
Din cauza asta si de scarba se abtin la a face prea multe comentarii.

Incep sa cred ca SEI cu intuitia lui in gluma spunea lucruri serioase la adresa unora care vor sa iasa in fata.
Craiova are potential si merita exploatat dar nu merita sa va bateti joc de el.
Nu va mai imbatati cu apa rece.

SEBASTIAN is offline  
Old 21-03-06, 23:59   #89
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

ce vad eu aici scris...multe atacuri la persoana...nu inteleg de ce multi nu mai au loc de unul sau de altul deci pe bune daca inteleg...ce sa zic e trist ce se intampla...e foarte trist
Noi am vrea sa vedem niste poze,filmulete daca se poate sa ne dam si noi cu parerea daca ziceti ca a fost organizarea foarte buna cum spuneti voi...sau macar sa ne dati link catre forumul acela unde ati postat filmele pozele...eu unu as fi recunoscator sa vad...si dupa cum spunea Sebastian cu pm-ul primit nu va ridica un semn de intrebare? mie unu da si nu stiu ce sa cred...atata timp cat nu am vazut dovezile...tind sa cred ca seby are dreptate...
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca nici sebastian nu vorbeste limba romana...ce sa mai zic nu mai zic nimic....multa invidie si ura zace in unii
eu nu fac altceva decat sa constat ca multi se feresc sa dea piept in piept cu adevarul...
Acest post este o parere personala si trebuie tratata ca atare!
Numai bine!
orlando is offline  
Old 22-03-06, 00:02   #90
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Ma bucur cand uni chiar inteleg limba romana neramanand agatati de unele dialecte demonstrand lipsa de frustrare pe care altii o traiesc cu intensitate maxima.

Dupa parerea mea e bine ca a fost.
Nu e bine ca a fost dupa amanare, dar...
E f bine ca au fost participanti.
Merita laude castigatorii.
Merita maxime laude KOSU care a dat tonul dar lipseste ca sa va tina in mana lui forte, doar cativa au pasiunea la nivelul lui, de condus nu cred si e pacat.
SEBASTIAN is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -