Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-03-06, 17:52   #136
Bandit

Stage 3

Bandit's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=

Acum am intrat si eu pe net si am vazut toate certurile si toate aplauzele referitoare la cursa asta. Acum eu o sa imi dau cu parerea asa ca nu sariti cu cutitele la mine. Cursa din punct de vedere organizatoric a fost f bine pusa la punct, masinile au mers shnur, oamenii au stat cuminti etc. Deci ce a fost de organizare a fost ok. In schimb ideea mie mi se pare slaba, adica o cursa de femei... E plictisitor sa te uiti la ele, adica ele nici macar nu se fac de ras ca noi. Noi chiar daca nu stim sa conducem macar incercam. Ele nu... majoritatea au mers plictisitor de incet, cu cateva exceptii bineinteles care au mai fost pe la curse si stiu joaca. Ce mai e in plus bine, este ca ati adus ceva nou in cursele noastre din craiova. Per total parerea mea despre cursa este o parere buna, dar trebuia sa va asteptati ca daca e o cursa pt femei o sa fie plictisitor.
Old 23-03-06, 19:50   #137
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by dj16xxs
bah,tie nu ti se pare la 16 ani comentrzi prea mult.mai abtine-te bai pustiulica....si vad ca cel mai mult voi de club emotion ati avut de comentat!...
macar pune tot ce a zis baiatul ... sau nu citesti decat ce-ti comvine?? ....
si postul lui a fost chiar super OK.

"P.S.. Felicitari Ghost Racing ptr curajul pe care l-au avut si puterea..ptr a organiza cursa..." - Posted by PETER

Street Vision Racing Team
13RvR is offline  
Old 23-03-06, 19:56   #138
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Xtreme-Razvan
macar pune tot ce a zis baiatul ... sau nu citesti decat ce-ti comvine?? ....
si postul lui a fost chiar super OK.

"P.S.. Felicitari Ghost Racing ptr curajul pe care l-au avut si puterea..ptr a organiza cursa..." - Posted by PETER
intre a citi si a cita e o oarecare diferenta,amuzantule
acum ca nu te mai tzine sa te iei de cursa ca sunt prea multi care au o parere buna cauti sa musti de unde apuci?
fix de piticu te gasisi sa te iei...
bagdesama ca ai un fix sa creezi flame-uri si faci pe Gica Contra...du-te ma si ambaleaza un motor nu te mai ambala pe-aci degeaba ca iti pui lumea in cap si nu da bine la sanatate
Old 23-03-06, 20:05   #139
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Am inteles ... oricum am reusit s avad pozele intr-un final ...
13RvR is offline  
Old 23-03-06, 20:08   #140
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by sharpe
intre a citi si a cita e o oarecare diferenta,amuzantule
acum ca nu te mai tzine sa te iei de cursa ca sunt prea multi care au o parere buna cauti sa musti de unde apuci?
fix de piticu te gasisi sa te iei...
bagdesama ca ai un fix sa creezi flame-uri si faci pe Gica Contra...du-te ma si ambaleaza un motor nu te mai ambala pe-aci degeaba ca iti pui lumea in cap si nu da bine la sanatate
) ce gica contra ma??? ) si apropo nu ma ambalez stai linistit )

PS: cand m-am luat de cursa??? Te rog sa postezi mesajul in care m-am luat de cursa! (asta daca gasesti asa ceva)
13RvR is offline  
Old 24-03-06, 14:46   #141
MERLIN-INSANE

Stock

MERLIN-INSANE's Avatar

Sunt intru totul de acord ca vina nu apartine Ghost Racing Team pentru ceea ce s-a intamplat la Craiova pe 19. Am fost prezent la eveniment, pentru a reprezenta Bucurestiul din parte Insane. Felicit prestatia deosebita a colegilor mei de club din Craiova cat si a celorlalti participanti. Legat de filmulete, avem, eu unul am filmat aproape toate masinile participante. Vorbiti cu Vialy, el va sti mai bine cum se poate sa intrati in posesia lor. Cat despre Ghost, s-a vazut clar, baietii si-au dat silinta... nu intotdeauna lucrurile ies asa cum le planuiesti si asta ar trebui sa o stim cu totii bine. NU au rost astfel de comentarii rautacioase, suntem in fond cu totii colegi si este bine sa ne sustinem si sa ne ajutam atunci cand este nevoie. Numai asa vom reusi sa facem ceva in domeniul acesta, destul de select, al pasionatilor de masini si de curse de masini. Multa bafta Ghost, sper sa participam la o viitoare cursa "ca la carte" si sa facem figura frumoasa. Pacat ca nu m-am putut inscrie si eu...
Iata cateva observatii, daca imi sunt permise, pentru viitoarele evenimente:
1. Un spatiu de parcare rezervat cluburilor. Este pacat ca in cazul unui club cu membrii si din alte orase, sa vina si sa fim imprastiati peste tot. Nu era nici o problema, daca pentru o suma, fie ea si de 50.000 sa ne fie permis sa parcam toti la un loc, sa facem poze & stuff.
2. Pentru participantii de club din alt oras decat cel organizator, sa se poata face inscrieri. Eu spre exemplu, am venit din partea Insane Bucuresti, si am fost singura masina! Poate ca as fi dorit sa fiu lasat sa particip, asa, pentru mandria filialei noastre...
3. O paza mai buna este de dorit... "Suferintzele" sa fie lasate pentru dupa cursa... daca se poate, si aici in maniera organizata.. Un spatiu (era berechet acolo din cate am vazut) delimitat, si in maniera "organizata" sa ii fie permis unei singure persoane, pe rand, sa isi rupa masina daca tot vrea asta. Asta pentru deliciul spectatorilor... si gloria...Intelegeti voi ce vreau sa spun.

In rest bafta tuturor, felicitari si fiti cumintzi pe strazi... numai LEGAL faceti-va de cap!!
MERLIN-INSANE is offline  
Old 24-03-06, 17:02   #142
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

Mie unul mi-a placut ideea de a avea si femei/fete in curse...mai ales ca sunt si vor fi intotdeauna femei carora le vor place masinile (si aici nu ma refer la cele care stau si asista la curse ). Daca e sa fim realisti totusi era cursa martisorului. Cat despre femei sunt destule care sofeaza bine si poate chiar foarte bine (vezi spre exemplu Babydoll cu care va jur ca o sa innebuniti la cum merge )
B-83-DAC is offline  
Old 24-03-06, 23:03   #143
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

Imi pare bine pentru ca am organizat si pentru fete.. statzi putzin si ganditzi-va ca anumite fete au mers mai bine decat baietzii.. asha ca ar fi interesant sa vedem o cursa organizata numai cu fete de elita

BogdanSHA asta este ..eu deja m-am obijnuit:P in leg. cu ce ne-ai rugat.. este o problema aparuta, care dak ai observat si atunci la cursa n-am reusit sa aflu..timpii prietenei tale.. sper sa o rezolv/am cat mai repede! Cum aflu itzi dau de veste pe tel

Va asteptam si la urmatoarea care se arata a fi mult mai bine pusa la punct decat cea care tocmai a trecut! Multumim..!

Astfel de nimicuri cred ca e bine sa fie discutate pe privat Moderator

Last edited by SEBASTIAN; 25-03-06 at 01:33.
BoSsuL3TZ is offline  
Old 25-03-06, 01:31   #144
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Posturile fara legatura concisa la tema topicului dispar.
E foarte simplu si cateva persoane nu au dreptul de a scrie.
Restul e democratic insa cand intri intr-o casa ii respecti legile si cutumele.
Va rog respect altfel sunt obligat sa apelez la suveranitatea unui moderator.

SEBASTIAN is offline  
Old 25-03-06, 13:31   #145
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Revin cu rugamintea de a nu mai scrie pe alt subiect decat cel al cursei.
Comentarile sunt admise doar pe tema asta, pentru restul gasiti un loc intre tzatzele de la piata.
SEBASTIAN is offline  
Old 25-03-06, 14:20   #146
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Pentru ca aici nu se mai scrie la subiect am sa inchid acest topic.
Cine doreste sa mai scrie, ma poate contacta, privat si voi proceda la deschidere, daca e cazul.
SEBASTIAN is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -