Sunt intru totul de acord ca vina nu apartine Ghost Racing Team pentru ceea ce s-a intamplat la Craiova pe 19. Am fost prezent la eveniment, pentru a reprezenta Bucurestiul din parte Insane. Felicit prestatia deosebita a colegilor mei de club din Craiova cat si a celorlalti participanti. Legat de filmulete, avem, eu unul am filmat aproape toate masinile participante. Vorbiti cu Vialy, el va sti mai bine cum se poate sa intrati in posesia lor. Cat despre Ghost, s-a vazut clar, baietii si-au dat silinta... nu intotdeauna lucrurile ies asa cum le planuiesti si asta ar trebui sa o stim cu totii bine. NU au rost astfel de comentarii rautacioase, suntem in fond cu totii colegi si este bine sa ne sustinem si sa ne ajutam atunci cand este nevoie. Numai asa vom reusi sa facem ceva in domeniul acesta, destul de select, al pasionatilor de masini si de curse de masini. Multa bafta Ghost, sper sa participam la o viitoare cursa "ca la carte" si sa facem figura frumoasa. Pacat ca nu m-am putut inscrie si eu...
Iata cateva observatii, daca imi sunt permise, pentru viitoarele evenimente:
1. Un spatiu de parcare rezervat cluburilor. Este pacat ca in cazul unui club cu membrii si din alte orase, sa vina si sa fim imprastiati peste tot. Nu era nici o problema, daca pentru o suma, fie ea si de 50.000 sa ne fie permis sa parcam toti la un loc, sa facem poze & stuff.
2. Pentru participantii de club din alt oras decat cel organizator, sa se poata face inscrieri. Eu spre exemplu, am venit din partea Insane Bucuresti, si am fost singura masina! Poate ca as fi dorit sa fiu lasat sa particip, asa, pentru mandria filialei noastre...
3. O paza mai buna este de dorit... "Suferintzele" sa fie lasate pentru dupa cursa... daca se poate, si aici in maniera organizata.. Un spatiu (era berechet acolo din cate am vazut) delimitat, si in maniera "organizata" sa ii fie permis unei singure persoane, pe rand, sa isi rupa masina daca tot vrea asta. Asta pentru deliciul spectatorilor... si gloria...Intelegeti voi ce vreau sa spun.
In rest bafta tuturor, felicitari si fiti cumintzi pe strazi... numai LEGAL faceti-va de cap!!