Cred ca e cam devreme sa-ti pui asemenea intrebari ... adica, ai vazut ca apar o gramada de chestii si se tot schimba data ... oricum, in calendar e trecuta pe 10 iulie...
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
Etapele de indemanare tot la Prisma se vor tine iar taxa de inscrie kred k tot 500.000 va ramane pt k asa va veni lumea care chiar e pasionata de aceste lucruri si chiar vor sa isi sacrifice acesti bani pt o cursa.Respekt
tot 500.000 va ramane pt k asa va veni lumea care chiar e pasionata de aceste lucruri
McMate... la indemanare oricum nu vine chiar oricine...ai vazut cati se inscriu fata de viteza... si nu ar trebui pusa filtrare prin pretul inscrierii... ca nu stiu cati s-ar mai baga... Si aia 500 de mii de acu sunt in principiu atatia, pentru ca e locatia scumpa...
bafta!
Las-o naiba! Am abonament la \"indemanare\" dar daca pt asta mi se cer 5oo.ooo lei, mai bine-mi testez viteza maxima pe Pitesti sau, mai nou, pe Lehliu
mc mate eu vreau sa particip la indemanare, dar cu 500.000 data trecuta m-am si inscris, am pus si benzina, am si mancat, am si baut si am mai ramas cu 50.000... deci sincer daca tot 500.000 o sa fie e cam aiurea pentru ca eu sunt sarac si cu banii aia merg 1 week cu masina.... deci eu sper sa nu fie atat de mult, hai 200.000 -250.000 dar nu mai mult ..
Asta e parerea mea.... Si asa la indemanare se inscriu multi doar pt numaru ala de concurs si nu participa....
Eu nu vad nici un motiv pt. care la urmatoarea etapa ar mai fi inscrierea
500.000 sau intrarea 50.000.
Asta a fost din cauza ca a fost cursa in Baneasa. Cel putin asa sper.