![]() |
Etapele de indemanare...
Am si eu cateva intrebari legate de etapele de indemanare:
1. Tot la prisma se vor tine? 2. Cat va fi taxa de participare? 3. Cand va fii urmatoarea etapa de indemanare ? |
Cred ca e cam devreme sa-ti pui asemenea intrebari :) ... adica, ai vazut ca apar o gramada de chestii si se tot schimba data ... oricum, in calendar e trecuta pe 10 iulie...
|
pe mine ma interesa mai mult taxa si locul :d
|
Etapele de indemanare tot la Prisma se vor tine iar taxa de inscrie kred k tot 500.000 va ramane pt k asa va veni lumea care chiar e pasionata de aceste lucruri si chiar vor sa isi sacrifice acesti bani pt o cursa.Respekt
|
Quote:
bafta! |
Las-o naiba! Am abonament la \"indemanare\" dar daca pt asta mi se cer 5oo.ooo lei, mai bine-mi testez viteza maxima pe Pitesti sau, mai nou, pe Lehliu :D
|
Sau ne combinam odata la Dyno ala... :twisted:
|
mc mate eu vreau sa particip la indemanare, dar cu 500.000 data trecuta m-am si inscris, am pus si benzina, am si mancat, am si baut si am mai ramas cu 50.000... deci sincer daca tot 500.000 o sa fie e cam aiurea pentru ca eu sunt sarac si cu banii aia merg 1 week cu masina.... deci eu sper sa nu fie atat de mult, hai 200.000 -250.000 dar nu mai mult ..
Asta e parerea mea.... Si asa la indemanare se inscriu multi doar pt numaru ala de concurs si nu participa.... |
Eu nu vad nici un motiv pt. care la urmatoarea etapa ar mai fi inscrierea
500.000 sau intrarea 50.000. Asta a fost din cauza ca a fost cursa in Baneasa. Cel putin asa sper. |
ok ceva lamuriri ? de la organizatori!
|
E, stai asa k mai e o luna...Te bagi? Io am abonament :lol:
|
Da, daca o sa imi permit o sa ma bag... daca nu :( asta e stau pe margine si ma uit :)
|
500k lei taxa
sper ca e o gluma proasta faza cu 500k lei participarea si 50k privitul, momentan inca trebuie atrasi cat mai multi concurenti nu indepartati
|
Asha e 200SX dar n-ai vazut ce-a fost la Saturn(2mai)???
A fost curs anulata tocmai knd era mai marfa :cry: din cauza spectatorilor! |
mai organizati \"vre-o\" indemanare anul asta? :flamed:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning