Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 22-03-09, 23:55   #286
cipig60

Stage 5

cipig60's Avatar

Default Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie

Nu inteleg la ce bun atata zarva ce a fost a fost si asta e si eu consider ca grupele au fost aiurea facute dar asta e.In primul rand am fost acolo pt distractie si daca am reusit sa bat cu batrana mea si vreo 2000 hp a fost super.
13.900 Timpul meu 2.2 turbo (volan pe dreapta)
cipig60 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 00:29   #287
stef2000

Stage 5

Default Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie

Quote:
Originally Posted by cristi florea View Post
Din punctul nostru de vedere, al organizatorilor omul a fost incadrat corect deci nu mai comenta aiurea ca sa te afli in treaba. Daca totusi concurentul pe masina care a termina pe pozitia a doua se simtea nedreptatit ar fi trebuit sa depuna contestatie. Se scoteau documentele la momentul respectiv si se facea liniste pe acest subiect. Daca esti doar unul din cei carora le place sa comenteze fara sa aiba habar de ce inseamna un regulament mai bine te duci la curse gen craiova si in alta parte unde risti sa ajungi la spital si poate cine stie ce altceva mai grav sar putea intimpla.
explica cum din punctul de vedere al organizatorului speedster-ul a fost incadrat corect?
cind pe talon(si in C.I.) scrie negru pe alb 2198 cmc? faza cu Brabusu, hai, na, scapare, nu scrie negru pe alb ca are compresor(adica supraalimentat) desi la brabus, amg, carlsson, tunerii lui Mercedes din cite stiu eu toate sunt supraalimentate(cu compresor sau turbo) cel putin de vreo 10 ani incoace. Si apropo, de unde stii ca nu am habar ce inseamna un regulament? poate ca stiu poate ca nu, dar problema este la tine, tu(organizatorul) tre sa ai habar de regulament, nu? si cu cita nonsalanta ai raspuns la constatarea baiatului cu Peugeot-ul, de parca......ar fi...foarte normal.
dar, probl. se pune in felul urmator: oricum drag race-ul sau liniutele cum vreti sa le spuneti, sunt la inceput in RO, inca nu exista un for sau organizare responsabil ptr. asa ceva care sa conceapa reguli, regulamente, proceduri, etc., si atunci fiecare il face cum il taie capul(de ca noi romanii tare destepti ne credem - asta nu inseamna ca s altii sunt prosti)mai si neindreptatim concurentii(sau ii avantajam pe altii) nu este de bun augur, fiindca spectacolul este prezentat de concurent, care vine prin eforturile si cheltuielile proprii sa-si alerge masina ptr.spectacolul tuturor. Bineinteles ca si organizatorii isi au meritul lor, si cinste lor. dar treaba tre facuta obiectiv si profesional pina la capat!!! de aia mai devreme poate m-am turat prea tare, dar faza cu speedsterul este premeditata, aici ii probl.domn sef!!!
sfatul meu: vine vara vine sezonul de liniute in Ungaria, Austria, Germania etc. si mai dati pe acolo si invatati de la altii, puteti sa le cereti si ajutorul sa va ajute, fiindca au know-how - sfatul meu, si nu este cu rautate, ca altfel eu nu va vad in stare sa face-ti ceva profesional, sincer. Cu scuzele de rigoare, din toata povestea asta nu cunosc pe nimeni, si nici nu vreau ca cineva sa se simta atins in persoana.

Last edited by stef2000; 23-03-09 at 01:41.
stef2000 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 00:32   #288
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

in primul rand felicitari tuturor participantilor cu adevarat pasionati (rog sa nu se simta si cei din categoria "de cat sa beau sau sa ma droghez mai bine vin la linii") felicitari si politiei.

domnule florea, cum va simtiti dumneavoastra inmanandu-va o cupa pentru un loc I luat mai cu japca de cat te i-au vanzatorii in piata la cantar?

Last edited by tekno; 23-03-09 at 00:35.
tekno is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 07:44   #289
cristi florea

Stock

Un ultim post pe aceasta tema
Este adevarat si inteleg unele nemultumiri ale unora dintre voi. Vreau sa fac doar unele precizari de ce aceste verificari s-au facut si in viteza. am cerut tuturor participantilor sa se inscrie pina vineri la ora 13. Bineinteles ca nu s-a intimplat asa. Mai mult decit atit o parte dintre cei care s-au inscris initial nu au mai aparut la cursa. Ca urmare verificarile s-au facut intr-un termen destul de scurt. Ca sa poate fi facute minutios ar fi trebuit cel mai bine ca toate masinile sa fie prezente de vineri seara in parcul inchis. Atunci, cu rabdare se putea verifica minutios fiecare masina, altfel admit ca s-au putut face si greseli. De un singur lucru pot sa va asigur ca nu au fost facute intentionat. Singura masina care era din cercul organizatorilor era aceea Skoda Fabia, care daca va uitati vedeti si ce timp a obtinut si asa mai departe. Scopul acestei curse a fost de a creea un cadru organizat in care voi pasionatii sa va puteti satisface placerea de a concura pe o pista cu adevarat buna. Probabil ca toti cei prezenti ati observat faptul ca am incercat sa creem spatiu atit pentru spectatori cit si pentru sportivi. E adevarat ca spatiul n-a fost suficient dar ne-am gindit in primul rind la securitatea cursei. Stiti ce s-ar fi intimplat in cazul in care ar fi avut loc un incident. Toata presa vuia ca a fost accident la o astfel de cursa si bineinteles ca se arunca o imagine negativa asupra acestui gen de competitii, lucru pe care nu ni lam dorit Ne-arfi placut sa montam tribune pentru spectatori, dar in momentul de fata nu dispunem de logistica necesara. am incercat pe cit posibil sa creem un cadru cit mai civilizat. am adus şase tomberioane de gunoi. Ati avut vreunul curiozitatea sa vedeti la final cum arata pista si zona. Cred ca nu. Au fost patru wc+uri ecologice,lucru care nu stiu la cite competitii ati mai vazut asa ceva. Una peste alta ca sa concluzionam: am incercat sa facem o competitie civilizata si in care toata lumea sa se simta bine. Greselile cu siguranta nu au fost facute cu intentie si sper in acelasi timp ca lumea sa simtit bine. Cu siguranta vor fi in parmanenta nemultumiti. Oricum, noi vom continua acest proiect si sincer, sper ca data viitoare sa fiti macar la fel de mult la start. Bineinteles atunci speram ca numarul nemultumitilor sa fie mai mic.
cristi florea is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 09:50   #290
kp88

Stock

Are cineva filmuletul dintre Porsche si LP640?
kp88 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 10:20   #291
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Locatia, am mai spus-o, e excelenta.

Ce mi-a placut, si vad ca nu a mentionat nimeni, e felul in care s-au desfasurat liniutele in sine. Adica nu asteptai sa se intoarca fiecare concurent sa se puna la start de 3 ori etc etc. Totul mergea rapid si frumos, si vedeai toate masinile intr-o singura mansa. Ar fi fost bine daca se puneau spectatori si pe cealalta parte a pistei, astfel se evita aglomeratia. Si de asemenea, foarte putini dintre cei prezenti apucau sa vada startul. Daca gardul ramanea unde a fost initial, ar fi fost altfel treaba, pe viitor o securitate putin mai riguroasa ar fi indicata, traim in romania si nu avem ce face, sau macar ceva traducator in limbi straine care sa ii faca pe saracii nostrii compatrioti cu bun simt sa inteleaga vorbele pe care le zic cei de la securitate, dar asta e alta poveste.

In ceea ce priveste organizarea grupelor, si verificarile tehnice, a fost ok asa pe cmc , dar ar trebui facuta o diferentiere intre diesel si benzina, cel putin la coeficientul turbo aplicat, si de asemenea cum s-a mai spus o verificare tehnica mai riguroasa, eventual semnate niste contracte de fiecare participant, astfel cine are dubii, merge la organizatori se verifica motorul celui in cauza, seria sau ce o fi, si cine a declarat gresit, out.

Per total, eu zic ca a fost bine organizat, pe viitor mai multa atentie, si va fi ok.
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 13:07   #292
DedraLaunch

Stage 1

oricum masinile care au facut senzatie ...au fost S2`u lu cipi ...pacat ca nu a venit cu 80`u ala quattro ....si peugeot`u 205 ... cele mai piesa masini ...celalalte ma refer la lambo porsche si ferarri...la cate controale au ...ar trebui sa mearga singure ...tot respectul pt organizatori ...s`au gandit si la SIBIU ...foarte frumos
DedraLaunch is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 13:44   #293
cami19ro

Stage 3

cami19ro's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Accelarate Club]

Daca tot nu am vazut nimik pe aici,iata.....

Castigatorii :

Clasa sub 1600 cmc: Octavian Bucsa, Opel Kadett din 1989
Clasa sub 2000 cmc: Crinu Andanut, Opel Speedster din 2001
Clasa sub 3000 cmc: Iulian Carabulea, Mercedes Benz din 2008
Clasa peste 3000 cmc: Marius Lepadatu, Porche 911 Turbo din 2008
cami19ro is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 14:06   #294
romica69

Stage 1

la clasa sub 1.6 a castigat kadettu cu motor de 2.0 f tare ... prostia a fost a organizatorilor. si la clasa sub 2000 cmc a castigat speedster cu motor de 2.0 turbo ( unde e coeficientul de 1.7 ?? ) si la clasa sub 3000 cmc a castigat mercedes benz 3.2 .

f tare
romica69 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 14:15   #295
bartolomeus

Stage 4

bartolomeus's Avatar

Quote:
Originally Posted by tekno View Post
in primul rand felicitari tuturor participantilor cu adevarat pasionati (rog sa nu se simta si cei din categoria "de cat sa beau sau sa ma droghez mai bine vin la linii") felicitari si politiei.

domnule florea, cum va simtiti dumneavoastra inmanandu-va o cupa pentru un loc I luat mai cu japca de cat te i-au vanzatorii in piata la cantar?
Tu chiar crezi tot ce se vede la TV? Mi-a pus domnisoara aia 1000 de intrebari... si doar raspunsul acela a fost difuzat... Daca ar fi difuzat tot nu ai mai fi scris tu ce ai scris... Prietene, stii cu ce masina am concurat? Cu un Audi S2, 230 de cai. Este singurul Audi S2 de 230 de cai inmatriculat in Romania. Este o masina care originar trebuia sa ma dau cu ea la VTM/slalom paralel. Dar din lipsa de fonduri, nu mai m-am bagat cu ea. Asa ca nu iti mai da tu cu presupusul despre cine e pasionat despre masini si cine nu e. OK?

Last edited by Gabi; 23-03-09 at 14:18.
bartolomeus is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 14:31   #296
alexandru78

Stage 5

alexandru78's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Clasament :

Clasa 1.600 cmc
locul I - Octavian Bucsa (Opel Kadett)
locul II - Adrian Budrala (Honda Civic 92)
locul III - Ioan Rogoz (BMW 316)

Clasa 2.000 cmc

locul I - Crinu Andanut (Opel Speedster)
locul II - Andrei Negrean (Peugeot 205 GTI 90)
locul III - Razvan Goras (BMW 320i)

Clasa 3.000 cmc

locul I - Ilie Carabulea (Mercedes Benz C 320)
locul II - Mihai Barbus (Opel Speedster)
locul III - Vlad Nyomtato (VW Golf VR6)

Clasa peste 3.000 cmc

locul I - Ricardo Lepadatu (Porsche 911 Turbo)
locul II - Gogu Mihutescu (Lamborghini Murcielago)
locul III - Gheorghe Pop (BMW M5)
BMW 525

VECRTA C GTS
alexandru78 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 17:40   #297
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by bartolomeus View Post
Tu chiar crezi tot ce se vede la TV? Mi-a pus domnisoara aia 1000 de intrebari... si doar raspunsul acela a fost difuzat... Daca ar fi difuzat tot nu ai mai fi scris tu ce ai scris... Prietene, stii cu ce masina am concurat? Cu un Audi S2, 230 de cai. Este singurul Audi S2 de 230 de cai inmatriculat in Romania. Este o masina care originar trebuia sa ma dau cu ea la VTM/slalom paralel. Dar din lipsa de fonduri, nu mai m-am bagat cu ea. Asa ca nu iti mai da tu cu presupusul despre cine e pasionat despre masini si cine nu e. OK?
sunt cuvintele tale nu ale mele.... "frumos" raspuns de la un sportiv si un pasionat...
tekno is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 17:56   #298
mortu

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

las ca imi iau eu revansa data viitoare.
Cristi per total eu zic ca a fost bine... iar data viitoare va fi si mai bine
mortu is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 18:42   #299
Bemereu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by kp88 View Post
Are cineva filmuletul dintre Porsche si LP640?
am eu ceva ceva ..
Attached Files
File Type: avi P3210021.AVI (24.24 MB, 143 views)
Bemereu is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 21:35   #300
SpeedFreak

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by romica69 View Post
la clasa sub 1.6 a castigat kadettu cu motor de 2.0 f tare ... prostia a fost a organizatorilor. si la clasa sub 2000 cmc a castigat speedster cu motor de 2.0 turbo ( unde e coeficientul de 1.7 ?? ) si la clasa sub 3000 cmc a castigat mercedes benz 3.2 .

f tare
Lasa mai, noi sa fim sanatosi. La urmatoarea cursa ma incalt cu Toyo, schimb timoneria si garantat cobor pana la 14.5.
SpeedFreak is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -