Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-05-09, 12:55   #751
sparly

Presedinte SRR

Stage 5

sparly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
[Shine Club]
Default Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta

daca mai patim asa si la TULCEA PE 17 MAI sa vedeti voi ilegale in grupa mare ,asta asa ca suntem luati de prosti ,
sparly is offline  
Old 04-05-09, 13:12   #752
_wanted_cars_

Presedinte The Wanted Cars

Stage 4

_wanted_cars_'s Avatar

fratilor nu stiu a cui a fost vina deci nu pot invinui pe nimeni dar se pare ca mai toate evenimentele care sunt organizate in ultima perioada sunt facute sa isi bata joc de noi si sa cheltuim o gramada de bani pe drumuri si taxe de inscriere!!!!!
UNDE SUNT ORGANIZATORII DE ALTADATA?????
Old 04-05-09, 13:26   #753
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Quote:
Originally Posted by sparly View Post
daca mai patim asa si la TULCEA PE 17 MAI sa vedeti voi ilegale in grupa mare ,asta asa ca suntem luati de prosti ,
Eh ca acum nu sunt ilegale))))... Parerea mea e sa se inchida topicul asta . Voi va plangeti de 2 zile.. Noi oi facem de 5 ani))....
Ursu-=X-Team=- is offline  
Old 04-05-09, 14:27   #754
SEJ
Delta Racing Crew Member

Stage 5

SEJ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Delta Racing Crew]
[VW]
[Opel]

De ce nu a existat un program cu ora inceperii curselor? Se stia dinainte ca nu se vor tine cursele?
Raspunsul incompetentilor: aaaa.... da... dar sa vezi ... ca noi am avut toate actele...... nu trebuia sa iasa asa.... asa iese cand am incercat ceva punandu-ne cu mafia iar voi nu realizati "( =)) mafia siciliana sau yakuza? =)) )" ne pare rau... ne cerem scuze... "(vai de capul vostru de dextari cu bani care stiti sa scrieti "mafie" si "1200 cp" )"

Ati pus baietii sa vina de departe acestia cheltuind destul!
Evenimentul asta a fost suspect de la bun inceput!
Old 04-05-09, 14:44   #755
sparly

Presedinte SRR

Stage 5

sparly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
[Shine Club]
Thumbs down Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta

prosti om fi noi de mai facem deplasarea pe 1 iulie ,sa fim prea prosti sa mai mergem degeaba
sparly is offline  
Old 04-05-09, 14:54   #756
sparly

Presedinte SRR

Stage 5

sparly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
[Shine Club]
Thumbs down Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta

anu asta au fost 5 curse ,craiova, pitesti,sibiu,slatina,constanta. din cele 5 curse 3 au fost execuri.in schinb la unguri au fost 3 concursuri si din cele 3 nici un esec ,toate organizate ca la carte
Old 04-05-09, 14:59   #757
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Quote:
Originally Posted by sparly View Post
anu asta au fost 5 curse ,craiova, pitesti,sibiu,slatina,constanta. din cele 5 curse 3 au fost execuri.in schinb la unguri au fost 3 concursuri si din cele 3 nici un esec ,toate organizate ca la carte
Urmeaza Tulcea pe 17 mai....cel mai " la carte " dintre toate
mikafly is offline  
Old 04-05-09, 15:03   #758
sparly

Presedinte SRR

Stage 5

sparly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
[Shine Club]

asa am inteles si eu cand am trecut la PEPY la garaj ,sa speram ca o sa iasa bine pt cei prezenti ,noi mergem la suceava la salonul 4tuning ,sa nimerit in aceasi zi ,asta este
sparly is offline  
Old 04-05-09, 15:07   #759
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Urmeaza Tulcea pe 17 mai....cel mai " la carte " dintre toate
Asa sa fie cum spui tu
magnifiqo is offline  
Old 04-05-09, 15:17   #760
Sofro

Stage 4

Sofro's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by magnifiqo View Post
@ Sofro : pe mine nu ma intereseaza cate luni ai pe forum si in ce club esti sau altele....insa ma deranjeaza faptul,si nu cred k nu numai pe mine, ca tot zici : ca nu stiti ce a fost,ce probleme au existat si tot asa. Bun frate daca stii ceva, zi pt toata lumea, sa stim si noi. Daca nu o faci, atunci mai bine te abtii de la chestiile astea.
Cred k tuh n-ai citit postul meu ...sau ai sarit nijte randuri.In primul rand faza cu "cate luni am pe forum sau club" era ptr Florica...i-am spus k nu conteaza asta iar in al doilea rand am spus ca atunci "cand s-a inaintat cerearea ptr aceasta cursa la primarie eram akolo...am citit impreuna cu alte persoane acea cerere si iti spun sincer k unii au strambat din nas cand au vazut despre ce e vorba" cred k e de ajuns .Acum ce ai vrea sa dau si nume exacte????
Cum a mai zis cineva pe aici cel mai bine e sa se inchida threadu` asta..succes in continuare.
Old 04-05-09, 15:36   #761
L.O.R.

Stage 3

L.O.R.'s Avatar

nu va inteleg... de ce toata lumea se agita atat...obisnuiti`va cu ideea ca s`au anulat si nu va mai certati...s`a plecat de la un subiect si s`a ajuns la altu si tot ce vad eu aici sunt divergente de tot felu ...relax oamnei buni se poate intampla oricui...si mie imi pare rau ca si voua
L.O.R. is offline  
Old 04-05-09, 15:56   #762
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by magnifiqo View Post
Asa sa fie cum spui tu
Ai ceva de spus si nu stim noi?
Vad ca toti cunoscatorii va ridicati intrebari cand nici macar nu aveati de gand sa participati pe multi dintre voi va cunosc si nu calcati decat ca spectatori si dupaia asteptati prima ocazie sa puneti un post pe net la o cursa ( auuuu durerea mea nu s-a tinut cursa auuuuu nush ce ).
Nu-ti mai bate tu capu cu membrii care sunt de cateva luni ca acum cateva luni si tu intrebai cum se scrie un post pe 4 tuning si cum se adauga o semnatura pe acest site , ca sa nu mai zic de participare la vreo legala sau sa stim ceva despre tine , chit ca vorbeste Sofro sau nu aberatii sau adevaruri nu esti in masura sa ceri tu raspundere doar ca voi toti de aici sunteti cunoscatori .
Pt ce ii zici tu lu mikafly cum zici tu? nici nu ai fost la cursa de la Tulcea de anul trecut sau daca ai fost nu imi aduc aminte sa fi vazut sa participi , asa ca de ce iti dai cu parerea? Din punct de vedere a organizarii a fost o cursa de nota 20 cea de la Tulcea , MIKAFLY bravo voua baieti anu asta X Team va onoreaza cu multe masini datorita cursei de mare succes de anul trecut si nu mai puneti la suflet ce zic altii care dau numai din gura si din pedale in gol.
Am sa vb cu Gratian sa inchidem acest THREAD azi.

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline  
Old 04-05-09, 16:06   #763
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]

asta e.Traim in ROMANIA))
Provenzano is offline  
Old 04-05-09, 16:09   #764
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]

toata lumea poate sa stea linistita,cursa de la tulcea se va tine asa cum am stabilit si o sa fiea mai bine ca anul trecut nu mai comentati despre asta si pune-ti mana si pregati-ti masinile ca o sa aveti treaba ,de asemenea va mai rog toate comentariile pentru tulcea sa se faca la topicul facut pentru aceasta cursa sa nu amestecam lucrurile https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121111-delta-speedline-challenge-editia-doua-17-09-tulcea.html

ca nu a iesit cursa de la mare nu este un lucru bun pentru nimeni asa ca orice comentariu este inutil ,nu cred ca s-a bucurat cineva ca nu s-a tinut cursa si a venit pana acolo degeaba dar asta e
Old 04-05-09, 17:20   #765
LEGAL RACING

Stage 3

LEGAL RACING's Avatar

Quote:
Originally Posted by x-28-TRA View Post
totzi bat campii pe aici ca a murit meliu si alte cacanarii .nu are nici o treaba decesul cu cursa si alte balarii .era si normal sa nu se tzina cursa cand mamaia era full .trebuia aleasa alta locatzie si totul era ok.
va zic eu ca nu a fost vina LR a fost vina autoritatzilor care nu au permis asa ceva si nicii nu prea vor sa faca .
Corect!
Daca ei spuneau nu aici ci dincolo va dam... dar au spus da ne-au lasat sa venim si ...
Ii inteleg si pe cei care au venit sa se dea si sunt vehementi, e normal.
Oricum eu si Tase, impreuna cu SEI am fost acolo sa discutam, nu am fugit, nu ne-am ascuns si am dat aclele la vedere.,