04-05-09, 08:46
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
Bla bla bla ... fuckin' bla! Cam la asta s-a ajuns de la "anuntul" ca etapa nu se mai tine. O adevarata teorie a "constipatiei" aici, precum Udrea si/sau Mazare a facut aia si ailalta. De parca pe ei nu ii interesa ca orasul Constanta sa fie promovat, sa se auda ca au facut tot posibilul ca orasul sa fie pe placul tuturor de 1 mai.
Din fericire, eu n-am ajuns la mare tocmai ca incepuse sa planeze incertitudinea de joi... si cu vremea incerta...
Ceva nu era in regula de cand v-au pus bete in roate cu 2-3 zile inainte de weekend.
E normal sa va luati "carne" de la multi acum pentru ca, la fel cum a zis cineva pe pagina anterioara, cel care este la suprafata isi ia toate suturile. In cazul respectiv, sunteti voi, din pacate.
Sa se observe ca e a III-a etapa nereusita pe anul asta. E pacat.
Ce-i mai pacat este ca nu stiu daca voi ajunge nici la Tulcea, nici la cea care se incearca pe 1 iunie.
@Sebastian - mesajul urmator ce figureaza pe forum era catre dolb, nu?
Last edited by Mustang; 04-05-09 at 08:51.
|
|
|
04-05-09, 08:49
|
|
Stage 3
|
Cred ca tu faci misto de noi.
Toate aprobarile, dar toate din start au fost luate cu data de 3.
Le ai expuse si poti sa vezi.
Pentru 2 nu am facut nimic, totul este pentru 3 de la inceput.
Nu mai intoxicati ca nu e frumos.
Ai pe privat un loc unde vezi toate copile avizelor, aprobarilor... tot, poti sa le faci si publice oricum sunt si au fost.
|
04-05-09, 09:09
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Obiceiul romanilor este sa caute vinovati .... Toata ideea e sa invatam din greseli, nu sa gasim vinovati! Poate a fost un conflict de interese .... cine stie.... asta e .... Si eu ca si multi altii am batut drumul pana la Cta, am muncit la masina, nu am dormit sambata noaptea, am cheltuit niste bani ... asta e! Sebastian impreuna cu Tase(si probabil mai sunt si altii,dar nu ii stiu eu) sunt de apreciat ca au alergat, au cheltuit si ei la randul lor timp si bani sa iasa ceva frumos!
Eu unul m-am saturat sa ma tot plimb prin tara, sa cheltuiesc bani pe benzina sa fac curse legale la care primesc banii de inscriere inapoi! Prefer sa platesc o taxa de inscriere mai mare la o cursa in Bucuresti si gata! Oare chiar nu se pot organiza curse legale in Bucuresti? Exista aeroport ... ce zici Sebi?
@dolb: Daca citeai aprobarile obtinute de LR nu mai spuneai asta! Aprobarile sunt pentru data de 3.
DE VANZARE CIELO GSI 16V!!! https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...o-gsi-16v.html
|
|
|
04-05-09, 09:10
|
|
Stage 3
|
E un punct de vedere pertinent pe care mi-l asum si eu.
|
|
|
04-05-09, 09:16
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Sebastian anu asta exista vreo sansa de organziare de curse in Bucuresti ?
Ne-am cam saturat sa ne dam in alte orase...Eu zic ca in Bucuresti nu o sa-ti puna nimeni bete in roate deoarece Politia vrea si ea sa reduca ilegalele si ar fii un motiv bun..
Mai incearca sa inchiriezi pista pe baneasa, pune taxa 50 E, ca tot mai ieftin iesim noi astia din Bucuresti...Eu fiind TDI si tot bag 3 mil pana la mare plus taxa 1 mil si ajungem la 100E...Asa dam 50E pe aeroport si nu ne batem capu...
Ce zici ?? Astept pareri de la baietii care se dau cu adevarat nu de la tastaturisti...
Last edited by kimi; 04-05-09 at 09:46.
|
|
|
04-05-09, 09:17
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Mitsubishi] [Echipa de sprijin]
|
Alta teapa...cei indreptatiti sa fie nervosi sunt cei care au batut drumu special pt cursa, daca erau la mare deja... n-au nici o treaba.
La tulcea avem sperante dar sa nu fie ca la Pitesti...anu trecut super curse anu asta harababura...
Am incredere in Speedline: Pepy, FUG & Stuff ca o sa fie cursa anului (asa cum a fost anul trecut)
|
04-05-09, 09:29
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by mad max
@dolb: Daca citeai aprobarile obtinute de LR nu mai spuneai asta! Aprobarile sunt pentru data de 3.
|
si tu daca te uitai de la inceputul topicului vedeai ca totul se organizase (se vorbise ) PENTRU DATA DE 2MAI, iar acu o saptamana s-a trezit mazare ca evenimentul se suprapune cu cel al lui David Coulthard si le-a spus ca nu se mai fac legale, iar baietii au zis hai sa mutam pe 3. Daca aprobarile sunt de la inceput pt data de 3 , inseamna ca toata organizarea a inceput abia acum o saptamna iar asta explica multe.
|
|
|
04-05-09, 09:30
|
|
Stage 1
|
referitor la cea spus Florica despre Calarasi, anul trecut , in dimineata cursei seful politiei m-a tinut in birou la el vreo 3 ore sa ma convinga sa-i spun primarului ca renuntam noi si sa nu se mai tina cursa, iar pt cei care au fost poate isi aduc aminte ca in momentul in care a plecat primarul s-a terminat si cursa. oricum primarul a avut c____e , dar impotriva a fost politia
|
|
|
04-05-09, 09:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by claudiu65
referitor la cea spus Florica despre Calarasi, anul trecut , in dimineata cursei seful politiei m-a tinut in birou la el vreo 3 ore sa ma convinga sa-i spun primarului ca renuntam noi si sa nu se mai tina cursa, iar pt cei care au fost poate isi aduc aminte ca in momentul in care a plecat primarul s-a terminat si cursa. oricum primarul a avut c____e , dar impotriva a fost politia
|
Corect
|
|
|
04-05-09, 09:50
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Quote:
Originally Posted by tase_astra
Deja o dam in basme si deviem de la scopul initial al acestui topic de a promova evenimntul de pe 2 mai.
|
deci pana la urma cum e ?
|
|
|
04-05-09, 11:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
@ Sofro : pe mine nu ma intereseaza cate luni ai pe forum si in ce club esti sau altele....insa ma deranjeaza faptul,si nu cred k nu numai pe mine, ca tot zici : ca nu stiti ce a fost,ce probleme au existat si tot asa. Bun frate daca stii ceva, zi pt toata lumea, sa stim si noi. Daca nu o faci, atunci mai bine te abtii de la chestiile astea.
@ Kidu : ca bine zici, O sa se revanseze Tulcea, sunt sigur de asta.
@ FeS : un lucru vreau sa-ti spun : Good job. In ultimile 10-15 pagini,ultimul tau post tau,cu masinile prezente, m-a interesat cel mai mult. Inca o data iti zic, good job :P
Last edited by magnifiqo; 04-05-09 at 11:36.
|
|
|
04-05-09, 12:35
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
totzi bat campii pe aici ca a murit meliu si alte cacanarii .nu are nici o treaba decesul cu cursa si alte balarii .era si normal sa nu se tzina cursa cand mamaia era full .trebuia aleasa alta locatzie si totul era ok.
va zic eu ca nu a fost vina LR a fost vina autoritatzilor care nu au permis asa ceva si nicii nu prea vor sa faca .
04-05-09, 12:42
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by x-28-TRA
totzi bat campii pe aici ca a murit meliu si alte cacanarii
|
Frate eu doar am postat un zvon si am precizat ca astept o confirmare/infirmare la ce am zis eu...Nu am batut deloc campii..NU inteleg de ce ai sarit ca ars...
|
|
|
04-05-09, 12:45
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Quote:
Originally Posted by dolb
deci pana la urma cum e ?
|
Avizul a fost obtinut pentru 2 si 3 inca de la inceput (3 martie 2009).
In situatia in care ar fi plouat pe 2 ne-am fi desfasurat pe 3.
Deci nu are nici o logica ce spui tu ca organizarea a inceput acum 1 saptamana.
|
|
|
04-05-09, 12:46
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by x-28-TRA
totzi bat campii pe aici ca a murit meliu si alte cacanarii .nu are nici o treaba decesul cu cursa si alte balarii .era si normal sa nu se tzina cursa cand mamaia era full .trebuia aleasa alta locatzie si totul era ok.
va zic eu ca nu a fost vina LR a fost vina autoritatzilor care nu au permis asa ceva si nicii nu prea vor sa faca .
|
Locatia a fost aleasa, aprobata, iar ulterior s-a incercat din rasputeri anularea cursei, fapt care s-a si intamplat.
Naspa. Timp pierdut si bani pentru toata lumea.
|
|
|
|
|