Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MAZDA > Mazda tuning

Reply

Thread Tools
Old 10-12-09, 20:06   #16
Hyperyon

Stage 3

Hyperyon's Avatar

Default Re: ce ziceti de un club mazda

da..si aici dai de mine
vorbesti ca sa nu taci numai prostii debitezi...
de asociere domnu? ideea de asociatie mazda nu implica/nu afecteaza cu nimic calitatea de membru al forumului
vrei sa te inscrii si in asociatie [caracter legal ..card de membru...reduceri la diversi parteneri] platesti o taxa anuala...nu? ramai doar membru de forum si nu te afecteaza cu nimic [eu sunt de vreo 2 luni membru al asociatiei cand m-am intalnit cu cei din bucale m-am inscris]
ca si aici ..si orice forum trebuie sa respecti niste reguli...pe club mazda in cele 15 postari cat aveai ...nu le-ai respectat si cand ti s-a spus sa te conformezi ai sarit la gatul adminului si sa te iei de semnatura lui...frumos om..si comportament..drept si urmare ti s-au moderat "postarile"
chiar e un club ff prietenos...nu se ia ban..warn din faze de doi lei...doar daca esti mai scandalagiu..
asa ca ..in calitate de membru vechi al CLUB MAZDA orice mazdar este invitat sa posteze acolo orice problema...sa ceara un sfat...sa vorbeasca diverse...intalniri...etc etc si este bine venit
de asemenea nu fac reclama in detrimentul 4tunning...acesta este un forum fff mare si interesant...unde poti afla ..gasi informatii despre orice...insa vreti mai multe pareri ..dezbateri amanuntite despre o mazda...www.clubmazda.ro va asteapta si sunt sigur ca nu veti fi nemultumiti [doar daca incalcati reguli clasice si cand ti se atrage atentia sari cu batjocora]
Old 10-12-09, 20:15   #17
cmzcs

Stage 4

cmzcs's Avatar

e bine ca esti de 2 luni eu sunt de 1an si 6-7 luni sti cumva mai bine ca mine cum era saitul si cum e acum in ce hal nu poti ajuta pe nimeni cu o schema ceva ca esti imediat .....,mai te ameninta si ca te da in judecata ca le iei clientii spunemi tu din cei vechi sau intreaba sa sti CITI MAI SUNT SAU CITI mai intra pe forum multi prefera pe cel din ungaria ca e liber ....cum era si in ro dar acum e mai rau decit pe timpul lui impuscatu. asa ca spor la treaba si vezi de treaba ta asta e admin[moderator] pe ce sait ai mai vazut :
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! ©
si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare la admin sau moderator sau daca nui convine ceva iti sterge ce ai postat sau CONTUL bafta!
Old 10-12-09, 20:22   #18
Hyperyon

Stage 3

Hyperyon's Avatar

de 2 luni domnu sunt in asociatie..vechimea dupa cum o sa observi e de aproape 2 ani...si postarile vreo 1000 si ceva :P ..deci da..crede'ma ca stiu mai bine decat tine cum sta treaba pe forum...si nu am nici un privilegiu...doar ca atunci cand postezi niste tampenii nu am cum sa ma abtin :P
si multi..ff multi mai sunt....nu stiu de unde scoti tampeniile astea...dat in judecata...clienti furati? ai baut ceva? forumul nu are nici un caracter comercial
si ce ai cu semnatura lui de tot o citezi asa? te mira? sau esti unul dintre aceia care merg cu proiectoarele de ceatza si pozitii doar ca da bine?
Hyperyon is offline   Reply With Quote
Old 10-12-09, 20:41   #19
cmzcs

Stage 4

cmzcs's Avatar

bine intreabal pe mosu omul are 54 ani de ce nu mai intra ca lau sunat si spus cal da in judecata ? pe dodo pe costea ...... pe codrin de ce a vindut baza de date care o avea cu datele fraerilor sau de ce cind la-m intrebat mia sters contul OK o sa na duc la intilniri de acum incolo si de abia astept marti sal fac il leg direct pe putoiul ala . asa ca vezi de treaba ta si asa moderator :Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! ©
si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare lasa de dorit vezi tu asa ceva pe alt forum ? asta e raspuns sterge conturi si ce postezi intreabal sa vezi daca vb. prosti asta e un fraer care sa vz. moderator si admin BAFTA INTERESEAZATE SI PE URMA VB.
cmzcs is offline   Reply With Quote
Old 10-12-09, 22:57   #20
cipig

Stock

cipig's Avatar

Tati, esti mult prea frant si agramat ca sa poti activa pe orice fel de forum.
Ai venit tu de un an sa suferi aiurea pe clubmazda.ro cand tu habar nu ai sa vorbesti si sa scrii. Daca intr-adevar ai o mazda, nu o meriti.
Te astept cu drag la intalniri sa te vad cum il tavalesti tu pe Codrin care este un adevarat moderator, se implica in asocieri benefice clubului si membrilor lui, e prezent la orice intalnire si primeste sfaturi, nu sufera de sefie si nici de jmecherie cum suferi tu.
Din partea mea sper sa nu te mai vad postand pe clubmazda niciodata, iar prezenta ta la intalnire o astept cu interes.
Scuze moderatorilor si membrilor acestui forum pe care-l citesc cu interes, dar cand un specimen ca acest personaj deschide gura pe un forum si vorbeste numai prostii nu ma pot abtine.
cipig is offline   Reply With Quote
Old 11-12-09, 07:43   #21
cmzcs

Stage 4

cmzcs's Avatar

Talking Re: ce ziceti de un club mazda

bine arunci invit pe toti care vad discutia noastra de aici care nu-si are rostul sa intre pe forum sa vada [citeasca] cine e agramatul cine scrie prosti si sa urmareasca si cele postate[scrise] de voi doi . nu poate scrie cineva ceva ca imediat ai dati cu tifla chiar daca nu va pricepeti si nu aveti modelul respectiv . oricum rog si moderatorul acestui forum sa stearga discutia noastra de aici care nu-si are rostul , cit despre voi stati pe forum ce cautati aici?
Old 11-12-09, 08:03   #22
cmzcs

Stage 4

cmzcs's Avatar

id.meu pe club era: 323master al vostru tot carel aveti si aici asa ca invit pe toti sa vada cit despre...... de unde aveau BDT ,adrian...., nr. de telefoane ale : mosu[fetesti] dodo[hunedoara ] costea [buc.] sai sune si..... daca nu de la admin [moderator] asa ca lasane cu forumul vostru . internetul e mare va ofticati . nui nimic , o sa scriu pe fiecare sait ce fel de moderator si forum aveti . ,mai cautati ca mai gasiti si pe altele ex.: club 323. H .........
Old 11-12-09, 09:26   #23
dme4u

Stage 5

dme4u's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

terminati cu discutiile astea inutile, daca unii posesori de mazda vor sa-si faca alt club/forum ... e la liber, internetul e mare... fiecare cu parerea lui pana la urma
Old 14-01-10, 15:18   #24
cmzcs

Stage 4

cmzcs's Avatar

Quote:
Originally Posted by BH85CLA View Post
nu credeti ca ar trebui sa infiintam un club ?
in fiecare oras mai mare,cu intalniri discutii..
http://mazda323club.myforum.ro/
Old 19-01-10, 12:41   #25
xedos6

Stage 4

xedos6's Avatar

si eu sunt in clubmazda.ro
mai puteti face un clubmazda si aici
eu ma bag in toate cluburile mazda ca sa aflu cat mai multe despre mazda
xedos6 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 18:20   #26
pimo123

Stock

Salut, mai sunteti pe aici?
M-ar interesa si pe mine, daca stiti cumva cam cat ar costa si unde as putea sa schimb sau sa inlocuiesc un soft top de la mazda mx5?
multumesc frumos
pimo123 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-12, 15:55   #27
cypryanutzu_cyf

Stock

Quote:
Originally Posted by cmzcs View Post
nu mai exista??,eu sunt si pe club mazda.ro,ce pot spune e benefic parerea mea cat mai multe cluburi,poti afla multe lucruri bune
cypryanutzu_cyf is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -