da..si aici dai de mine
vorbesti ca sa nu taci
numai prostii debitezi...
de asociere domnu? ideea de asociatie mazda nu implica/nu afecteaza cu nimic calitatea de membru al forumului
vrei sa te inscrii si in asociatie [caracter legal ..card de membru...reduceri la diversi parteneri] platesti o taxa anuala...nu? ramai doar membru de forum si nu te afecteaza cu nimic [eu sunt de vreo 2 luni membru al asociatiei cand m-am intalnit cu cei din bucale m-am inscris]
ca si aici ..si orice forum trebuie sa respecti niste reguli...pe club mazda in cele 15 postari cat aveai ...nu le-ai respectat si cand ti s-a spus sa te conformezi ai sarit la gatul adminului si sa te iei de semnatura lui...frumos om..si comportament..drept si urmare ti s-au moderat "postarile"
chiar e un club ff prietenos...nu se ia ban..warn din faze de doi lei...doar daca esti mai scandalagiu..
asa ca ..in calitate de membru vechi al CLUB MAZDA orice mazdar este invitat sa posteze acolo orice problema...sa ceara un sfat...sa vorbeasca diverse...intalniri...etc etc si este bine venit
de asemenea nu fac reclama in detrimentul 4tunning...acesta este un forum fff mare si interesant...unde poti afla ..gasi informatii despre orice...insa vreti mai multe pareri ..dezbateri amanuntite despre o mazda...
www.clubmazda.ro va asteapta si sunt sigur ca nu veti fi nemultumiti [doar daca incalcati reguli clasice si cand ti se atrage atentia sari cu batjocora]