Re: cum functioneaza nos-ul?
///V8/// daca pui duze pt 450cp pistoanele iti sar imediat.Tu parca ai 235cp, iar pt 450 ai 215cp in plus, adica aproape 100%. Realist ai putea ajunge la 300, poate 350. Iar chestia ca ar fi doar o chestiune de timp pana mori daca folosesti N2O, crede-ma ca ai auzit-o de la experti de cartier care scot 5cp in plus cu abtipildele "capace de aluminiu" lipite pe Loganuri. Eu am 470cp pe masina mea si s-a comportat fara cusur. Dar eu m-am interesat aprox 4 ani de zile inainte sa fac ceva, iar asta pe dincolo, unde lumea chiar stie si face, nu la noi unde toti tampitii dornici de afirmare isi dau cu parerea.
La Nos sint 2 chestii pe care daca le stapanesti, nu ai probleme:
1. raportul amestecului - prea putina benzina=sarac=temperaturi mari=detonatie=pistoane topite -prea multa benzina raspuns prost, inecat, vaporii de pe admisie pot crea un intake backfire
2. Surplusul de forta. Mai ales daca ai auto trebuie sa ai grija. Si chiar daca rezista cutia, trenului de transmisie nu ii plac smuciturile "on-off" pe care le da nos-ul.
Eu am 470cp, insa pe langa ZEX-ul original care oricum e cam cel mai bun kit de pe piata, am cateva accesorii f importante ca un window switch, purge, TPS si pt comoditate remote bottle opener. Am noroc ca ZF-ul meu rezista la 750Nm, altfel as avea probleme, masina fiind auto.
Tu ai putea incepe cu un 280cp si dupa sa iti croiesti drum in sus. Beep me if interested