In primul rand nu mi te adresa cu "amice" ca nu ne cunoastem si nici nu iti permit sa imi vorbesti pe tonul asta. In al doilea rand, daca ai citi iar si apoi iar postul meu poate cu greu ai putea sa descifrezi ca eu nu am zis ca pierzi garantia la instalatia electrica, ci altceva. In al treilea rand, te invit sa te interesezi la un dealer autorizat Chevrolet, asa cum am facut eu in momentul in care am vrut sa imi instalez un subwoofer in masina pe care O DETIN ( deci nu vorbesc asa sa ma aflu in treaba , ca altii ). In momentul in care ai adus o modificare sistemului audio, alterandu-i modul in care functiona initial, se pierde instalatia la linia audio. Daca era vorba doar sa se piarda garantia "la baterie"

faceam modificarile, pt ca bateria nu ma afecteaza intr-o asa mare masura. S-a stricat, o schimb. Insa prefer sa mai pastrez momentan garantia pt linia audio a masinii. Daca vrei sa te mai lamuresc cu alte chestii, venite din partea cuiva care stie ce vorbeste si nu doar sa faca posturi in van ca tine, contacteaza-ma prin PM ca sa nu facem offtopic aici.