![]() |
Chevrolet Aveo
5 Attachment(s)
Ce parere aveti??? Prima poza este varianta stock, urmatoarele sunt dupa ceva modificari :shock: Urmeaza sa-i pun butonul pentru computerul de bord.
|
Re: Chevrolet Aveo
Frumos..Eu alegeam pe alb daca eram in locul tau..dar fiecare cum ii place!
O ai de mult masina?Impresii ceva? |
Si eu tot pe Alb alegeam si mai gaba domne neste benzina ca nu prea mai ai si o sa ti se arde pompa daca merge numai cu ea goala :))
|
eu as fi ales verzuiul ala !!! mi se pare mai altfel !! mai alien !! mai iesit din comun !!
|
mda... interesante pareri. Oricum, ma plictisisem deja de verdele ala, shi am vrut ceva mai deosebit. cristi_21us, faci cinste cu niste benzina?? hai jos sa mergem la benzinarie :lol:
|
daca vrei eu pot sa iti bag numai niste motorina.:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare si bine v-am gasit!
Eu am un Aveo 5dr in echipare full (fostul Kalos 5dr) si as vrea sa-i fac doar acele de la indicatoare cu rosu. La mesterit ma pricep, nu e vorba (am avut Matiz si i-am facut unele modificari la sunet, lumini si alte maruntisuri). Ma poate ajuta cineva sa-mi fac doar acele cu rosu? Ca nu as vrea sa umblu la fond (verdele ala e odihnitor, chiar imi place), masina e in leasing si nu vreau probleme la service. |
Dragut e mai frumos asa.
|
e frumos albastrul ala, dar nu te deranjeaza la ochi pe timp de noapte???:D
|
Si eu as fi mers tot pe alb,.....dar gusturile nu se discuta..Bafta
|
m-ar interesa si pe mine sa fac aceasta modificare la indicatoare dar cum le-ai facut si care e sistemul>?>?
|
[cat te a costat sa pui becurile alea ssi de unde le ai luat?
|
https://img337.imageshack.us/my.php?image=chevyhb6.jpg
Astasez si eu niste poze.... pentru inspiratie cine stie... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning