Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CHEVROLET > Chevrolet tuning

Reply

Thread Tools
Old 25-05-09, 01:17   #1
kos_YRC
Banned

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
Default daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?

daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?
in talon sunt precizate marimile pt jante si sunt doar de 14 si de 15".
Astept si eu cateva sfaturi

APP:vand jante pe 15" cu 6 cauciucuri sau schimb cu 16" sau 17"
detalii:https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/125021-vand-jante-195-55-15-6-cauciucuri-schimb-16-17-a.html
kos_YRC is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 21:06   #2
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]
Default Re: daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?

Incearca asta poate te ajuta https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/109010-omologare-jante.html

Bafta!
Alex30 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-09, 20:57   #3
me`TRC

Stage 3

me`TRC's Avatar

Default Re: daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?

N-ai nici o treaba cu politia, acum depinde ce fel de talon ai, eu am talon nou, in care nu este scrisa dimensiunea rotilor.. Eu am 17" si distantiere pe fata, pe Kalos, ies f mult in evidenta, de cateva luni le am, jumatate de an daca nu ma insel, sau mai mult. Nu m-a oprit niciodata politia. Salut.
me`TRC is offline   Reply With Quote
Old 08-06-09, 17:57   #4
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

Ne arati si noua poze?
simon2tibi is offline   Reply With Quote
Old 26-06-09, 02:56   #5
Pastylat

Stage 4

Pastylat's Avatar

Member of:
[FORD]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by kos_YRC View Post
daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?
in talon sunt precizate marimile pt jante si sunt doar de 14 si de 15".
Astept si eu cateva sfaturi

APP:vand jante pe 15" cu 6 cauciucuri sau schimb cu 16" sau 17"
detalii:https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=125021
ba sa stii ca o sa ai foarte multe probleme cu politia...sa nu cumva sa faci asta! ! ! ! ! ba chiar daca gasesti niste hante p 13'' eventual sa l pui p alea sa nu cumva sa s ia politia d tine ! ! ! iti spun din propria experienta! ! eu miam pus p 12" shi cand ma oprit politia ma felicitat. shi oricum...coaja aia a ta lovita in toate partile nu merita asha ceva...

UnknownRacers: www.unknownracers.com
Pastylat is offline   Reply With Quote
Old 27-06-09, 03:37   #6
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]

Daca ai talon nou, cel in care nu sunt specificate dimensiunile jantelor, nu ai probleme cu politia, in schimb daca ai norocul sa dai de echipaj mixt (politie + rar) si vor neaparat sa iti dea amenda, iti pot da pentru ca verifica daca in cartea masinii sunt trecute jantele... mai bine iti faci un pic de timp, dai o tura pe la pipera si iti omologhezi jantele pe 17... nu e prea mare durere de cap si merita, decat sa stai toata ziua cu frica ca te opreste politia si risti sa ramai fara talon..

BMW Motorsport

Tractiunea spate e la fel de periculoasa pe cat de prost, ingamfat si dornic de afirmare este soferul...
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 28-06-09, 09:03   #7
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

Quote:
Originally Posted by sprinter View Post
Daca ai talon nou, cel in care nu sunt specificate dimensiunile jantelor, nu ai probleme cu politia, in schimb daca ai norocul sa dai de echipaj mixt (politie + rar) si vor neaparat sa iti dea amenda, iti pot da pentru ca verifica daca in cartea masinii sunt trecute jantele... mai bine iti faci un pic de timp, dai o tura pe la pipera si iti omologhezi jantele pe 17... nu e prea mare durere de cap si merita, decat sa stai toata ziua cu frica ca te opreste politia si risti sa ramai fara talon..
Poti sa ne spui cum se procedeaza mai exact?Un sfat celor care nu sunt din Bucuresti?
Old 28-06-09, 14:11   #8
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by simon2tibi View Post
Poti sa ne spui cum se procedeaza mai exact?Un sfat celor care nu sunt din Bucuresti?
Ce sa iti explic mai exact? cum se omologheaza jantele?
Te duci la unitatea R.A.R. de la tine din oras.. intrebi care cum se ocupa cu omologarea si iti prezinta ei pasii exacti.... iti verifica acolo daca producatorul masinii a pus jante de dimensiunea care vrei tu sa pui si iti pune stampila cu omologare, daca nu au fost puse de catre producator, banuiesc ca o sa ajungi la sectiunea artizanale a R.A.R. unde o sa ti le omologheze in functie de darnicie ))
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 28-06-09, 19:35   #9
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

Multumesc mult .Am sa intreb la R.A.R.
Old 26-08-09, 01:11   #10
dany_rdn

Stage 3

schimbi talonul asta e problema ta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	yea_racing.jpg
Views:	93
Size:	42.0 KB
ID:	1059023  
dany_rdn is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -