![]() |
daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?
daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?
in talon sunt precizate marimile pt jante si sunt doar de 14 si de 15". Astept si eu cateva sfaturi APP:vand jante pe 15" cu 6 cauciucuri sau schimb cu 16" sau 17" detalii:https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/125021-vand-jante-195-55-15-6-cauciucuri-schimb-16-17-a.html |
Re: daca schimb jantele de 15" cu unele de 17" nu am probleme cu politia?
Incearca asta poate te ajuta https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/109010-omologare-jante.html
Bafta! |
N-ai nici o treaba cu politia, acum depinde ce fel de talon ai, eu am talon nou, in care nu este scrisa dimensiunea rotilor.. Eu am 17" si distantiere pe fata, pe Kalos, ies f mult in evidenta, de cateva luni le am, jumatate de an daca nu ma insel, sau mai mult. Nu m-a oprit niciodata politia. Salut.
|
Ne arati si noua poze?
|
Quote:
|
Daca ai talon nou, cel in care nu sunt specificate dimensiunile jantelor, nu ai probleme cu politia, in schimb daca ai norocul sa dai de echipaj mixt (politie + rar) si vor neaparat sa iti dea amenda, iti pot da pentru ca verifica daca in cartea masinii sunt trecute jantele... mai bine iti faci un pic de timp, dai o tura pe la pipera si iti omologhezi jantele pe 17... nu e prea mare durere de cap si merita, decat sa stai toata ziua cu frica ca te opreste politia si risti sa ramai fara talon..
|
Quote:
|
Quote:
Te duci la unitatea R.A.R. de la tine din oras.. intrebi care cum se ocupa cu omologarea si iti prezinta ei pasii exacti.... iti verifica acolo daca producatorul masinii a pus jante de dimensiunea care vrei tu sa pui si iti pune stampila cu omologare, daca nu au fost puse de catre producator, banuiesc ca o sa ajungi la sectiunea artizanale a R.A.R. unde o sa ti le omologheze in functie de darnicie :))) |
Multumesc mult .Am sa intreb la R.A.R.
|
1 Attachment(s)
schimbi talonul asta e problema ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning