Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Ms Man, RESPECT SI EU!!! Dar nu da masina!!!  (( O sa ajunga pe mana unei femei kre nu stie ce inseamna Seicento  ((
|
Ce sa va spun tuturor sunt pioniera aici si sunt o femeie KRE STIE CE INSEAMNA SEICENTO. In seara asta m-am saturat sa fiu o fata kuminte si m-am pus sa caut cate ceva sa fak buburuza mea sa fie ALTFEL. Ma bucur ffffffff mult ca am vazut atatea idei faine, apropo morpheusmaster ...... imi place ce-ai facut si pink06mys imi place la nebunie vopseaua. Dupa cum vad in poze cred ca-i perlata (daca nu ma insel) super faina.
Stiu asa vag cam ce as vrea sa schimb la ea, ii tot alba, trebuiesc micici retusuri la vopsea, vreau geamuri ionizate pe luneta, geamuri spate si mai putin pe fata nu asa negre ca ale tale morpheusmaster (chiar daka imi place kum arata nu ma reprezinta), jante frumoase tot 5 spite, si dupa....... mai am ceva timp la dispozitie sa caut vreau sa incep in vreo 2 luni. Vreau sa fie simpla, feminina, rea si de efekt, sper sa reusesc sa adun toate aceste atribute intr-un FIAT SEICENTO
Sper ca pot konta pe voi pt sugestii, voi mai reveni cu detalii si poze.