Quote:
Originally Posted by jhon_criss
SI Alex apropo pune si u poze cu scumpa ta masinutza sa o observam si noi ms }{. 
|
Salut legat de lumini ii doar pentru spate ceva tuning fäcut am sä caut foto ,si tot pe spate am väzut puse lumini de Peugeot cu leduri pentru fatä nu am väzut decit luate de pe Marea si mästi de plastic sunt de la mai multe firme ,vä dau un seit unde vä puteti face o imagine ce felgere ar sta bine pe masina voasträ din päcate este Brava dar cit de cit vä poate crea o imagine :
http://www.comoa-tuning.de/felgenfiatbravo.html.si masinuta mea este de mult pe seit
dar nu i-am fäcut incä nimic la exterior ,doar emblema i-am schimbato cu ceea rotundä la spoiler in fatä doar ceva sitä,in interior i-am pus pe bord ceva imitatie de lemn.
MP3,CD si poate sunä comic dar am incärcat cu spumä de montaj si retapitat fibra ce acoperä porbagajul, cu boxele originale Fiat am mai mult bass decit inainte pinä sä o incarc ,
Vreau sä schimb cu un DvD,MP3,CD si sunt in cäutare de 2 baterii in gel cä vreau säi arunc in porbagaj un 2200 watt ,
Voi reveni cu foto cind este cazul

--in rest numai bine