Ms...ms....da Palio ala e o versiune mai veche...am vazut si versiunea care seamana la fatza cu Albea...da spatele e diferit...Albea e o corcitura sa zic asa intre Palio 1(tin sa precizez ca am vazut 3 versiuni pana acum de Palio) si Palio 2....adica forma masini e data de Palio 1 si fatza e de Palio 2...in fine....nashpa ca nu prea se gasesc informatzii de tuning Albea...asa...am un var care se ocupa de fibra de sticla...si lucreaza inca foarte bine la turnare etc, nu prea stiu cum sa va explic...poate va datzi seama...da masina inca nu e pe mana mea...astept sa-mi iau carnetu' luna asta siiiii

.
Eu doream ptr inceput un spoiler da chestia e ca nu vreau sa arate ca naiba(cum am vazut la alte masini) nu trebuie sa fie neaparat mare...da sa se "integreze" in liniile masini.
Cabbano...ai dreptate, masina e foarte ridicata, asta e si parerea mea, da cu 4-5 persoane in ea sa vezi ce se lasa...o faci lowrider =))...la faza cu jentzi de 17-18....ar merge un 17(nu sunt sigur), 18 deja sunt mari si nu stiu daca merg plus ca, cauciucurile m-ar cheli de bani

....sa fim seriosi, e o masina de familie totusi.
In vara anului trecut...cand masina avea 1 sapt de la cumparare>>>>>>