Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   Albea Tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/13412-albea-tuning.html)

Drako4Life 21-02-06 19:46

Albea Tuning

Care stiti cate ceva despre tuning pe Fiat Albea, spoilere, interior, body kits :lol: ??

AlexXx-4ti 18-03-06 09:44

Re: Fiat Albea

5 Attachment(s)
Prea multe nu poti gäsi pentru ea am dat doar de citeva fotografii in rest in materie de spoilere numai dacä ti le faci la comandä sau vezi dacä ti sar potrivi ceva de la Palio in rest nu stiu,am mai dat de ceva de interior ce ti sar potrivi dar asta e tot.Attachment 77362

Attachment 77363

Attachment 77364

Attachment 77365

Attachment 77366 poate gäsesti pe cineva care sä-ti modifice spoilerele tale si eventual flipe ceva universale aplicate dupä care finisate.
Baftä

Cabbano 18-03-06 12:28

am vazut ieri un fiat albea pe strada si chiar imi spuneam in gand k prima data(dak as avea o albea)i-as modifica suspensia.e mult prea ridicata masina asta(parerea mea:-) )
deci,suspensie lasata,jante 17",18" si un eleron micutz.asta as face eu...

Drako4Life 31-03-06 17:45

Ms...ms....da Palio ala e o versiune mai veche...am vazut si versiunea care seamana la fatza cu Albea...da spatele e diferit...Albea e o corcitura sa zic asa intre Palio 1(tin sa precizez ca am vazut 3 versiuni pana acum de Palio) si Palio 2....adica forma masini e data de Palio 1 si fatza e de Palio 2...in fine....nashpa ca nu prea se gasesc informatzii de tuning Albea...asa...am un var care se ocupa de fibra de sticla...si lucreaza inca foarte bine la turnare etc, nu prea stiu cum sa va explic...poate va datzi seama...da masina inca nu e pe mana mea...astept sa-mi iau carnetu' luna asta siiiii :D.
Eu doream ptr inceput un spoiler da chestia e ca nu vreau sa arate ca naiba(cum am vazut la alte masini) nu trebuie sa fie neaparat mare...da sa se "integreze" in liniile masini.
Cabbano...ai dreptate, masina e foarte ridicata, asta e si parerea mea, da cu 4-5 persoane in ea sa vezi ce se lasa...o faci lowrider =))...la faza cu jentzi de 17-18....ar merge un 17(nu sunt sigur), 18 deja sunt mari si nu stiu daca merg plus ca, cauciucurile m-ar cheli de bani :D....sa fim seriosi, e o masina de familie totusi.

In vara anului trecut...cand masina avea 1 sapt de la cumparare>>>>>>

Drako4Life 04-05-06 14:15

Baietzi....tin sa va anuntz ca am gasit in sfarsit poze cu Palio tuning (palio 2, cel care are fatza ca la Albea) si tare-mi e ca o sa ma inspir de acolo si o sa-mi fac si eu capota si un mik spoiler ptr inceput.....cel putzin la capota nu am ce zice, am vazut cateva modele unde mi-a cazut fatza :D....deci daca mai are cineva Albea si are nevoie de inspiratzie ptr tuning...sa ma caute ([email protected], si pe mess la fel)...ciao

haituitu 14-05-06 21:41

Quote:

Originally Posted by Drako4Life
Care stiti cate ceva despre tuning pe Fiat Albea, spoilere, interior, body kits :lol: ??

daca vrei sa faci ceva modificari la albea iti dau un sfat...baietii care au facut loganul rosu lucreaza acum cu cei de la fiat si iti pot modifica tot ce vrei tu...firma se cheama NoLimit si eu il stiu pe unul din ei..daca vrei sa-ti modifici ceva finut...il cheama Razvan0726601000...bafta..

Drako4Life 14-05-06 22:07

oooo....ms, ms....kiar avem nevoie de un "contact"...poate ma apuc si eu de ea vara asta....ma gandea daca poate sa faca si dupa model...ca am niste pozeeeeeeeee mama, mama.....ms ptr nr de tel...;)

haituitu 24-10-06 15:17

Quote:

Originally Posted by Drako4Life (Post 411454)
oooo....ms, ms....kiar avem nevoie de un "contact"...poate ma apuc si eu de ea vara asta....ma gandea daca poate sa faca si dupa model...ca am niste pozeeeeeeeee mama, mama.....ms ptr nr de tel...;)

daca ai poze ei fac foarte mult custom asa ca nu e o problema...stii cum e bani sa ai...:)

catalinus 11-12-08 16:27

La Fiat Albea mere cv mijto si simplu niste suspensii sport,evacuare sport,jante pe 16,angel eyes si asta e! simplu! daca vrei cv ma mijto te duci la o firma de tuning si iti face pe comanda praguri,spoilere,(body kit) da asta te cam costa. mai bn urmeaza sfaturile mele.:D

lex309 18-12-08 16:58

Sfatul meu este ca pana sa ajungi la partea cu spoilere si alte eleroane si minunatii ocupa-te putin de partea de stabilitate. Sa fim seriosi, alebeea la capitolul asta este vapor. Mai bine asa, cauta un kit de arcuri care sa iti coboare suspensia cu 20-30 mm, apoi daca sunt bani treci pe niste amortizoare putin mai tari, poate cu gaz, in ultima instanta, nu mai visa la roti de 18, ca n-ai unde sa le bagi. Cel mai bine se incadreaza niste roti din aliaj pe 16 cu balon f mic la cauciuc (40 cred) dar si aici ai grija pentru ca la fiat e buba cu jantele (4x98 ) si apoi pe aceste jante pune cauciucuri mai late gen 195 sau 205/40/16 (aproximez, n-am calculat exact).

Fa asta ca sa scapi de aspectul (comportamentul) de vapor. Pe urma o sa ai timp de spoilere , eleroane si mai stiu eu ce. Spor.

zakimarius 06-05-09 14:53

se rezolva uitate si minunezate

cornelmen 17-11-09 15:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zakimarius (Post 2294154)
se rezolva uitate si minunezate

Cineva care crede ca a-r putea face rost de niste faruri cu angel eyes pt fiat albea de 2008 ? sunt foarte interesat de aceste faruri ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning