Nissan-ul 300 zx ce a fost odata galben ....si se afla in Bucuresti ...acum e la Arad ....si este inca in pregatiri pt. expozitiile de tuning ce vor urma...sper sa va placa...
parerea mea ii k masina in sine ii faina /../.dar modificarilea ce i le-a adus proprietaru ..... groaznice... jante de bmw??? look de lamborgini:-s ... este o masina cu mult potential si parerea mea k cu aceeasi bani se puteau face lucruri mult mai bune
mie mi-ar place sa o am ..dar totusi forma la bot da bine la o masina care se vrea a fi ceva mai lunga mai joasa mai ascutita ..in fine ! iar jantele : daca asta a vrut omu' na n-ai ce face! fiecare cu gusturile lui ! si eu sunt de parerea case putea facea multe chestii la aceeasi bani dar fiecare cu ce-l doare
fata.....blasfemie..execrabil,bine lucrata dar...dar
jantele nu merg...poate ceva pe negru? sau la culoarea caroseriei si cu buza cromata?
nu vreau sa fiu rau dar........partea din fata e......cum sa ma exprim eu....
si schimba domn'le jantele alea...........niste jante cenusii ar da bine dar nu de BMW
Member of: [4Tuning International] [SEAT] [Toyota] [4Rally]
Re: Nissan 300 zx tuning extrem.....
frumoasa dar eu zic k la culoare se putea si mai binesi jantele alea...cu ce ai vrut sa semene de i`ai dat culoarea aia si jantele de bmw?pe viitor ii mai faci ceva??bafta si numai bine