![]() |
Nissan 300 zx tuning extrem.....
9 Attachment(s)
Nissan-ul 300 zx ce a fost odata galben ....si se afla in Bucuresti ...acum e la Arad ....si este inca in pregatiri pt. expozitiile de tuning ce vor urma...sper sa va placa...
|
Re: Nissan 300 zx tuning extrem.....
parerea mea ii k masina in sine ii faina /../.dar modificarilea ce i le-a adus proprietaru ..... groaznice... jante de bmw??? look de lamborgini:-s ... este o masina cu mult potential si parerea mea k cu aceeasi bani se puteau face lucruri mult mai bune:)
|
cam strutzo-camila...parerea mea..
|
mie mi-ar place sa o am ..dar totusi forma la bot da bine la o masina care se vrea a fi ceva mai lunga mai joasa mai ascutita ..in fine ! iar jantele : daca asta a vrut omu' na n-ai ce face! fiecare cu gusturile lui ! si eu sunt de parerea case putea facea multe chestii la aceeasi bani dar fiecare cu ce-l doare:)
|
interior exceptional
spate si lateral superb fata.....blasfemie..execrabil,bine lucrata dar...dar jantele nu merg...poate ceva pe negru? sau la culoarea caroseriei si cu buza cromata? |
felicitari proprietarului pentru un kitch tuning veritabil cu multi bani...
|
Quote:
cata rautate......greu de crezut |
imi pare rau pentru nissanul mutilat.kitch 110%
|
de ce nu ati facut farurile pana la parbriz???
nu imi place absolut deloc exteriorul.. dar interiorul merita un 10... e chiar frumos.. |
cum ati facut farurile negre?
mai lumineaza bine acum? |
nu vreau sa fiu rau dar........partea din fata e......cum sa ma exprim eu....:cry2: :punch:
si schimba domn'le jantele alea...........niste jante cenusii ar da bine dar nu de BMW:poke: |
:hahano: :hahano: :hahano:
Mda.... |
multzi bani,... multa munca ... chiar mie imi pare rau pt ce a iesit... si de la mine un 11 pt interior
|
frumoasa dar eu zic k la culoare se putea si mai bine:Dsi jantele alea...:Dcu ce ai vrut sa semene de i`ai dat culoarea aia si jantele de bmw?pe viitor ii mai faci ceva??bafta si numai bine;)
|
Oare masina poate cu adevarat ce poat unele de aceiasi culoare????????
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning