Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Honda - Acura tuning

Reply

Thread Tools
Old 01-06-14, 20:57   #1
heg3

Stage 3

heg3's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Schimb rezervor/ pompa externa

Ma intereseaza care varianta ar fi de preferat(sau ce avantaje are fiecare) in cazul unui mini me sau swap pe eg3. Din cate am vazut pe alte forumuri, conductele nu ar trebui inlocuite(sunt la fel pe toate eg-urile), desi multi fac lucrul asta.
heg3 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-14, 21:08   #2
Nebunul_89

Stage 5

Nebunul_89's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Schimb rezervor/ pompa externa

Nu sunt la fel conductele din pacate.. trebuie schimbate.. eu am mai folosit la 2 masnini pompe externe.. si in functie de caz.. nu au fost bune nici care.. ) una pe masina mea.. care era pur si simplu prea mare pompa.. si baga debit de nu avea unde sa se duca.. si la un semafor.. pur si simplu sa decapsat pompa si .. bine ca nu am luat foc ) ... si in al 2 lea caz... masina mergea.. totul in regula.. dar de multeori intrerupea.. problema care a disparut odata ce am montat rezervorul cu pompa oem. Daca vrei poti sa pastrezi conductele tale, dar trbuiesc modificate la capeti, si sunt si mai mici in diametru fata de cele care sunt de pe masina cu rezervorul care are pompa interna. Bafta. Iar ca si conducte.. inafara de eg hatch nu poti folosi altele, cele de sedan/coupe si ej9 sunt mai lungi..

My CIVIC project...: https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...-1-3-d13b.html

Dezmembrari: https://forum.4tuning.ro/477-anunturi...upe-sedan.html
Nebunul_89 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-14, 17:05   #3
heg3

Stage 3

heg3's Avatar

Member of:
[Honda]

Mersi mult de raspuns! Gasisem pe un forum un tip care si-a facut swap b16 pe eg3 si sustinea ca schimbatul conductelor e un mit, toti le schimba dar nu e necesar. Probabil a postat inainte de a se da cu masina sau poate el a avut noroc si a mers o vreme
heg3 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-14, 01:00   #4
Nebunul_89

Stage 5

Nebunul_89's Avatar

Member of:
[Honda]

Cu placere. Sper ca te-au ajutat acele cateva cuvinte Bafta.
Nebunul_89 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -