Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Honda - Acura tuning

Reply

Thread Tools
Old 16-08-10, 10:22   #16
ApocalypseXL

Stage 3

ApocalypseXL's Avatar

Member of:
[Honda]
Default re: Upgrade putere B16A2 ?

Prietene topicurile de genu asta intodeauna o sa fie "inteligente" - a se observa formularea academica a titlului . Ce sa faci , datorita faptului ca sunt unele modificari ieftine care se simt , lumea crede ca poti sa zbori cu 200 de EUR .

Mie imi place replica ca omu isi pune un F20 si "gata puterea" . De parca F20 e plug and play . Nici nu te costa o caruta de bani si nervi ca sa faci swapul si sa nu ai probleme .

Back on-topic : chipurile de pe ebay sunt marea majoritate nishte facaturi obscene . E mai simplu sa gaseshti pe cineva la noi care sa-ti faca un chip tuning .
ApocalypseXL is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 11:17   #17
ZooM-ZooM
Honda Driver

Stage 5

ZooM-ZooM's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Opel]

am zis sa nu ma mai bag peste topicul omului,ca ultima oara a iesit aiurea, dar na,nu ma pot abtine
daca vrei mai multa putere va trebui sa scoti ceva banuti din buzunar. si cand zic asta zic ca tre sa te documentezi de la bun inceput pe ce vrei sa mergi, turbo sau aspirat, iar shopping ul il vei face in functie de asta. daca vrei aspirat,poti foarte frumos sa ti mai comprimi un pic motorul,dar atentie ca trebuie schimbate niste arcuri pe la supapele din chiuloasa, una alta. daca vrei turbo,nu te atingi inca de chiuloasa, ci incepi cu decomprimarea... adica pui ban pe ban si ti iei biele,pistoane s a m d.

daca ai destui $ putem gandi impreuna proiectul si nu o sa ti para rau la final,dar poate nu ar fi rau sa te gandesti de 2 ori ce vrei de la masina ta ca sa nu zici la lume ca ti ai luat admisi si evacuare si trage la fel masina

bafta cu proiectul de crescut ponei sub capota

Garare / parcare moto pe timp de iarna / frig ! pentru detalii click pe linkul de mai jos !

https://forum.4tuning.ro/567-moto/335...bucuresti.html

fuse si se duse... https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...6y8-turbo.html
ZooM-ZooM is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 20:55   #18
marutzu_vti

Stage 5

marutzu_vti's Avatar

Member of:
[Honda]

mersi frumos asa mai merge sa vorbim civilizat o sa ma gandesc bine deocamdata masina e la vopsit sa termin cu asta si dupa se va vorbi doar de cai si da cred ca tot turbo va iesi .multam pentru sprijin succes si voua
marutzu_vti is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 21:00   #19
marutzu_vti

Stage 5

marutzu_vti's Avatar

Member of:
[Honda]

de investit cred ca mam apucat am luat 2 planetere noi yonaka cae costa ceva am luat admisie de la skunk2 si mai am pe drum si serpisorii asa ca am anceput dar nu stau de dimineata pana seara pentru asta mai am si alte treburi iam luat roti noi pe 15 6,5 kg roata usor usor se va cunoaste
Old 20-08-10, 15:35   #20
Starty

Stage 5

Starty's Avatar

Member of:
[Honda]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by marutzu_vti View Post
de investit cred ca mam apucat am luat 2 planetere noi yonaka cae costa ceva am luat admisie de la skunk2 si mai am pe drum si serpisorii asa ca am anceput dar nu stau de dimineata pana seara pentru asta mai am si alte treburi iam luat roti noi pe 15 6,5 kg roata usor usor se va cunoaste
adica ti-ai luat galerie de admisie de la skunk2?
Starty is offline   Reply With Quote
Old 22-08-10, 23:39   #21
marutzu_vti

Stage 5

marutzu_vti's Avatar

Member of:
[Honda]

da miam luat nu aveam voie?
Old 23-08-10, 09:52   #22
Starty

Stage 5

Starty's Avatar

Member of:
[Honda]
[SUBARU]

Quote:
da miam luat nu aveam voie?
ba ai voie problema e ce o sa faci cu ea fara soft :P
Old 23-08-10, 11:22   #23
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

astea de firma nu au nevoie de soft.
fanete is offline   Reply With Quote
Old 24-08-10, 15:42   #24
marutzu_vti

Stage 5

marutzu_vti's Avatar

Member of:
[Honda]

o sa vedem ce o sa fac cu aceste piese macar eu ma mai plimb cu masina nu ca altii care vorbesc mult si fac putine si nu se dau decat pe forum la liniute asa e an craiova din cate vad eu au multi honde le lauda dar nu fac nk cu ele se antalnesc la sucuri si vb ce bine ai sta ce trage acum dar fapte deloc asa ca nu le mai laudati si hai sa aratam ce pot ce potential au masinile voastre va astept pe cei din oras. de ceilalti nu mai vb ca nu ai cunosc .
Old 24-08-10, 21:01   #25
Bass-Evolution
Honda Driver

Stage 5

Bass-Evolution's Avatar

Member of:
[Honda]
[4Rally]

Da, asa e, ai mare dreptate. Sunt cativa prin oras care numai vorbesc. Eu am mai fost la cate o coasta, am si castigat pe acolo, Starty pe de alta parte cand a avut DelSol-u a aratat la multa lume ce si cum e cu masinile. Asa ca, da mare dreptate ai, tu asteapta-i pe linii drepte, eu o sa ii astept pe coasta pe toti aia care au si vorbesc aiurea...

'95 Subaru Impreza WRX GC8
'96 Renault Megane Coach
'95 Honda Civic EG9

www.EvolutionDetailing.ro - polish, reconditionari faruri, tratamente interioare si multe altele.
Bass-Evolution is offline   Reply With Quote
Old 24-08-10, 22:17   #26
Toyboy

Stage 5

Toyboy's Avatar

Member of:
[Honda]

problema sta in felul urmator ....
vrei sa traga de jos? vrei sa investeti putini bani si sa castigi multi cai ?
solutia ta se numeste sa scapi de masina aia veche, care tre´turata ca dreq cu un consum de 20l/100..etc
cumpara-ti un TDI, trage de jos, consuma putin, ii faci un resoft si esti cel mai castigat

bafta si ne povestesti ...
Toyboy is offline   Reply With Quote
Old 24-08-10, 23:03   #27
Starty

Stage 5

Starty's Avatar

Member of:
[Honda]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by Toyboy View Post
problema sta in felul urmator ....
vrei sa traga de jos? vrei sa investeti putini bani si sa castigi multi cai ?
solutia ta se numeste sa scapi de masina aia veche, care tre´turata ca dreq cu un consum de 20l/100..etc
cumpara-ti un TDI, trage de jos, consuma putin, ii faci un resoft si esti cel mai castigat

bafta si ne povestesti ...
sti e vorba aia clasica ... cand tdi-u se plafoneaza motoarele noastre incep sa urle de placere... sau aia cu mai bine imping o honda decat sa conduc un tdi... sau care mai vrei tu ... ati innebunit toti cu ale tractoare apucati-va draq de arat
P.S. vreau sa vad tdi-u ala de pana in 2L-2,5L care bate un b16 (stock ambele)
Old 25-08-10, 01:03   #28
Starty

Stage 5

Starty's Avatar

Member of:
[Honda]
[SUBARU]

Quote:
o sa vedem ce o sa fac cu aceste piese macar eu ma mai plimb cu masina nu ca altii care vorbesc mult si fac putine si nu se dau decat pe forum la liniute asa e an craiova din cate vad eu au multi honde le lauda dar nu fac nk cu ele se antalnesc la sucuri si vb ce bine ai sta ce trage acum dar fapte deloc asa ca nu le mai laudati si hai sa aratam ce pot ce potential au masinile voastre va astept pe cei din oras. de ceilalti nu mai vb ca nu ai cunosc .
Nu inteleg de ce sunteti atat de provocatori si atat de orgoliosi... in alte orase din tara cei care au honde formeaza o mare familie si nu am auzit pe la nici unii orgolii de genu cine face pe cine... nu inteleg de ce la noi trebuie sa fie bisericute, ala face pe ala, alalat e un bou pt ca... etc...chiar asa bagam n'spe mi de euro in masini ca sa demonstram la x sau y cine suntem noi.. sau ii bagam ca este o pasiune.. un hobby?
Old 25-08-10, 01:10   #29
daniel_SFR

Stage 5

daniel_SFR's Avatar

Member of:
[Honda]

Si inca cate vorbe prin orasul asta......si cum s-au facut toti hondari peste noapte.....si cate honde impinse rau sunt in craiova.....
daniel_SFR is offline   Reply With Quote
Old 25-08-10, 01:23   #30
daniel_SFR

Stage 5

daniel_SFR's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Bass-Evolution View Post
Da, asa e, ai mare dreptate. Sunt cativa prin oras care numai vorbesc. Eu am mai fost la cate o coasta, am si castigat pe acolo, Starty pe de alta parte cand a avut DelSol-u a aratat la multa lume ce si cum e cu masinile. Asa ca, da mare dreptate ai, tu asteapta-i pe linii drepte, eu o sa ii astept pe coasta pe toti aia care au si vorbesc aiurea...
ma vere lasa coastele la gratar ca aici era vorba de ce pot masinile, dar totusi, as dori sa le spun impatimitilor de liniute ca honda nu a incercat niciodata sa faca o masina sa fie buna in linie dreapta...
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

God invented VTEC so mortal can be close to heaven

'98 EH6 Motegi Edition with mods
daniel_SFR is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -