Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Seat tuning

Reply

Thread Tools
Old 29-01-08, 09:36   #16
Mihai B.

Stage 4

Mihai B.'s Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Tuning Leon

Quote:
Originally Posted by kenzo_boy View Post
ma intereseaza pe mine ce suspensie ai?adica a ta e sport-up si ai schimbat doar arcuri?eu mi`am comandat jante pe 18" si nu stiu ce sa fac cu suspensia...adica cred ca am sa schimb doar arcurile...ce sfat imi dai? si triplele de unde le ai si cat ai dat pe ele ?si la suspensie la fel cat ai dat si de unde?ms
Salut. Pe mine m-ai intrebat ? Daca da suspensia om am de la SEAT e sport-up dar as vrea sa o schimb sa o las mai jos cu 4 cm acum intre roata si aripa sunt 4 cm si as vrea sa o las pana in roata . Daca schimb schimb doar arcurile ca e mai ieftin (sa schimb cu totul costa vreo 2000 euro) si telescoapele mele sunt pe gaz si e ok daca schimb doar arcurile . La faza cu triplele nu stiu la ce te referi . Am o intrebare de unde iti cumperi jantele si cu cat ... sunt curios deoarece eu vreau sa le vand si vreau sa mai vad preturile pietei . pa pa
Mihai B. is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 17:03   #17
kenzo_boy

Stage 2

kenzo_boy's Avatar

Member of:
[SEAT]
[Sun Racers]

Quote:
Originally Posted by Mihai B. View Post
Salut. Pe mine m-ai intrebat ? Daca da suspensia om am de la SEAT e sport-up dar as vrea sa o schimb sa o las mai jos cu 4 cm acum intre roata si aripa sunt 4 cm si as vrea sa o las pana in roata . Daca schimb schimb doar arcurile ca e mai ieftin (sa schimb cu totul costa vreo 2000 euro) si telescoapele mele sunt pe gaz si e ok daca schimb doar arcurile . La faza cu triplele nu stiu la ce te referi . Am o intrebare de unde iti cumperi jantele si cu cat ... sunt curios deoarece eu vreau sa le vand si vreau sa mai vad preturile pietei . pa pa
pai tot sport-up e si a mea...si asta vreau sa fac si eu..sa schimb doar arcurile..ca telescoapele sunt destul de rigide...si vreau sa o las mai jos...jantele mi le iau de la un tip din neamt si ma costa 1200 eur dar sunt faine rau...eta beta jofiel black e modelu care il vreau..tu esti din bucuresti?poate ne intalnim si mai stam de vb...schimb de experienta ...vreau si eu sa vand jantele stock ,ai sti pe cineva? sunt alea de la sport-up pe 17...cu tot cu cauciucuri le dau care sunt noi noute la fel si jantele am doar 4000km cu el si le dau la un pret bun (700eur)
kenzo_boy is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 23:57   #18
Mihai B.

Stage 4

Mihai B.'s Avatar

Member of:
[SEAT]

Ok am inteles cu suspensia . Eu sunt din Alba - Iulia . Nu cunosc pe nimeni care sa vrea jantele ... si mi se par un scumpe. Dac vrei sa mai vb mihai_croco ID mesenger sa nu tinem ocupat postul asta . Pa Pa
Mihai B. is offline   Reply With Quote
Old 04-05-08, 03:10   #19
leon_tdi

Stock

Salut,
M-ar interesa sa-mi bag si eu un kit pe a mea si daca nu te superi sa-mi spui si mie de unde si preturile sa-mi fac o idee cat m-ar duce.
Multumesc anticipat !
leon_tdi is offline   Reply With Quote
Old 07-05-08, 17:26   #20
H@nn!b@l

Stock

stie cineva dak se gaseste grila d tip fagure pt leon 4 ??
aaah, si doar bara fata de pe modelul FR?
H@nn!b@l is offline   Reply With Quote
Old 23-12-08, 23:23   #21
ser_kmh
Seat Driver

Stage 4

ser_kmh's Avatar

Member of:
[SEAT]

schimba doar arcurile.nai d c s sch si amortizoarele pt k snt deja rigide si o sa tzopaiii...
iti spun din proprie experientza.io asa am fct si tot jante pe 18 s snt relativ multzumit asa o sa faci
ser_kmh is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -