![]() |
Tuning Leon
Daca stie cineva ce firme de tuning au catalog pe net (daca se poate si cu preturi).
|
Re: Tuning Leon
incearca www.jedesign.de special pt seat
|
Stie cineva cat ar costa sa pun suspensii sport la Leon si sa o cobor putin? Si exact cam ce implica asta? Ce ar trebui schimbat?
|
omu,io-ti recomand sa te duci pe la un magazin de tuning intr-o zi.cei de acolo iti pot explica pana la cel mai mic detaliu ce si cum sa pui pe masina,spre ex EIBACH,H&R,sunt atat de multe firme...tu decizi.sau mai bine zis,fondurile de care dispui pt modificari
|
am o suspensie reglabila H&R......pt modelele 4x4...dar cu mici modificari cred ca merge si pe o masina normala,,,,,
|
nu merge iti zic eu am incercat eu sa imi pun h & r reglabila de pe un 4x4 tre sa schimbi prea multe
|
ser`s oameni...suspensie sport koni de vanzare, reglabila pe inaltime si intensitate, compatibil Seat Cordoba, Ibiza si VW Polo Classic. Pt cei interesati: 0745804190
|
zi un pretz
|
400 oiro:P pretul de lista este de 1400 oiro...suspensia include flanse+kit protectie
|
si se potriveste pe ibiza mea din 2004?
|
gasesti la pit stop arcuri pt ea si-s aprox 200euro. dupa poza nu pare sport up. pacat, inseamna ca n-ai amortizoarele sport. merge sa-i schimb doar arcurile ca sa o cobori, dar ar trebui si amortizoarele.
|
Catalog online si tot ce vrei pe www.duw.de
Eu sunt dealler pe Romania www.gtlservice.ro 0744311237 0213195119 Vili |
www.rieger-tuning.de incearca aici..
|
9 Attachment(s)
Daca te pot ajuta cu ceva e ok iti trimit poze cu a mea si daca te intereseaza ceva de pe ea iti spun cum le-am procurat eu .
|
ma intereseaza pe mine ce suspensie ai?adica a ta e sport-up si ai schimbat doar arcuri?eu mi`am comandat jante pe 18" si nu stiu ce sa fac cu suspensia...adica cred ca am sa schimb doar arcurile...ce sfat imi dai? si triplele de unde le ai si cat ai dat pe ele ?si la suspensie la fel cat ai dat si de unde?ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning