vezi ca iti poti face singur angel-eye
iti trebuie o bagheta dinaia de jaluzele modelu vechi ,vre-o 2 leduri,o resistenta si chef de munca
cauta pe youtube si gasesti tutoriale
Si inca ceva, Colin McRae si-a inceput cariera la 16 ani asa ca ignora-i pe cei care iti spun sa-ti bagi mintile in cap si sa-ti iei permisul mai intai si apoi cine stie ce troaca doar ca sa pari responsabil in ochii unora pentru care poate masina este doar un fier care te duce din A in B. Urmeaza-ti visul tau oricare ar fi ala si NICIODATA nu trai viata altuia
pai masoara diametru de la fac si face cercu marimea aia
cauta pe youtube si vei gasi un tutorial
later edit: scuze dar nu prea am inteles la ce te referi sa il faca scurt
singurul lucru care se arde la neon este invertorul si asta din cauza ca a fost proiectat prost.
Ca sa previ o ardere a invertorului ii adaugi un stabilizator de tensiune intre invertor si sursa de alimentare si apoi te poti astepta la o viata mai lunga ca a masini.
sau masina cu totul ,este an 2006 am ambele motoare sfi si cel original..jante 16,evacuare sport 50mm, ceasuri lcd kadett, disc spate,xenon etc...arata si functioneaza impecabil pret 4200 E disc.
0762.062.006
Cand era cielo club, avea acolo o prezentare mai detaliata si se vedea ca nu e masina de oricine Ci una intretinuta si modificarile facute cu cap si finut lucrate. Parerea mea.