Quote:
Originally Posted by tiolik
salut baieti;
am si eu 3 probleme zic eu destul de grave insa nu stiu exact ce se intampla:
1 dupa 60-70 km/h pe partea dreapta fata incepe sa fluiere/huruie roata, sa fie plachetii, nu sh ce este, de infranat nu-mi infraneaza roata dar nu sh ce are de face asa
2 pe dreapta spate daca apas cu piciorul pe roata in partea de sus face de parca ar avea prezoanele desfacute dar sunt bine stranse, iar in mers imi fuleaza sa fie rulmentul ?
3 frana de mana tine la al 3lea dinte dar daca o las in panta merge la vale fara probleme, de strans nu cred ca mai are rost sa o strang cred ca trebuie sa schimb sabotii ?
daca cineva a mai avut problemele astea sa imi dea si mie ceva sfaturi ce am de facut?
eu am luat carnetul acum 3 zile si am mers putin cu masina dar deja mam speriat desi tata merge cu ea asa de multa vreme pt ca nu prea are grija de ea
|
pai sa incepem cu 1

(ktzi km are masina?)
-rulmentul incearca prima oara...dak o sa pui rulmentul si o sa faca la fel inseamna ca este dus butucu...daca o sa schimbi si butucul si o sa faca la fel unde bagi rulmentul inseamna ca s-a "olarit" si-l scuipa afara...deci o alta fuzeta....
2...poate nu este strans bine rulmentul sau piulita de la tabmur....
3...sabotii se cam schimba pe la 100.000 km depinde dupa caz....verifica-i si mai strangi putin frana de mana...

...Felicitari pt permis...si sa-l stapanesti sanatos si sa nu-l scoti prea des la aer ca nu-i face bine