@mad-mario: abia acum am observat ca TU esti cel care se oferise sa-l ajute cu capota - nu am fost atent initial, oricum eram sigur ca e unul dintre viitorii membri ai clubului;
-n-am inteles ce ai vrut sa zici cu "puteai sa fii ca mine si sa taci peste" (presupun ca te referi ca eu nu m-am oferit sa ajut...pai gandeste-te in primul rand ca eu sunt in Constanta, masina mea e in Baia Mare, iar masina lui BogdanT e in Bucuresti...mai mare cheltuiala cu transportul capotei decat cu spaga la RAR, ca s-o spun drept)
-in legatura cu poza de la avatar, nu ma deranjeaza deloc, mai ales ca tu ai pus-o primul la avatar...nu e o creatie de-a mea, este tot "plagiat" dupa colegii din Polonia, deci suntem in aceeasi oala; ca sa fii tu linistit (observ ca-ti place poza

), eu o schimb acum

-si ca sa incheiem discutia aici, vreau sa-ti spun ca noi aici suntem altfel...o sa-ti dau un exemplu abstract: Topser e din Medgidia, eu sunt din Constanta; Medgidia e la 40km distanta de Constanta; sa presupunem ca eu am nevoie de un traseu complet de esapament (sau chiar o capota, ceva...), ca sa iau ITP-ul...il sun pe Topser (de obicei pe senioru', tatal celui care posteaza pe acest forum, dar noi oricum ii numim pe ambii "Topser") si il rog sa ma ajute, si peste o ora daca ma duc in Medgidia, el probabil are deja esapamentul demontat sa mi-l imprumute, mi-l lasa cat am nevoie si apoi i-l aduc inapoi cand termin treaba. Daca sunt intr-o situatie delicata, e in stare sa vina sa mi-l aduca el personal, pe cheltuiala lui (chestia asta nu s-a intamplat, e doar un exemplu, s-au intamplat altele similare, dar nici nu le tin minte pe toate, atat de multe au fost...) - si exemplul e valabil si reciproc (eu in locul lui Topser).
Ce vreau sa-ti subliniez este ca noi, facand parte dintr-o alta comunitate asemanatoare celei ce se contureaza aici, dar un pic mai vasta, ne ajutam reciproc fara sa clipim, fara sa ne taxam, indiferent de varsta/experienta etc., si se pare ca nimeni nu iese in minus la bani...ar fi un exemplu bun de urmat si aici, ca sa nu incepem cu stangul

- si cred eu ca 4 suruburi de demontat la o capota nu ar fi necesitat prea mult deranj...in fine, bine ca s-a rezolvat.
(cred ca pentru lamuriri suplimentare am putea sa continuam pe mes, ok? inca o data iti zic, nu am incercat sa lansez un atac la adresa ta, imi place sa cred ca sunt o fire pasnica - sunt un pic mai neatent uneori, poate...mai gresesc si eu

)
Scuze celorlalti pentru off-topic!